sonuna kadar haklısınzı ama şimdi bişey deseniz geçimsiz gelin siz olacaksınız...Rabbim sabır versin size..Bizdede var aynısı kaynanam kendı kızının çocuklarıyla ilgilenir ,bize kırk yılın başı gelır..kızı da koskoca kadın ben nerdeyse onun yarı yaşındayım ,ama çok çile çektim..tek başıma olduğumdan..çoluk çocuk sıkıntısı çok çektım..ayrımcılıklar çok yapıldı ,gördugumde söyledım ..noldu şimdi geçimsiz gelin ilan edildim...ne dsem herkese batar oldu artık..ara bozulunca bir daha düzelmıyor maalesef dogru söyleyenıde dokuz köyden kovuyorlar..
benım kayınvalıdede kızı varken onun çocuklarını sevıyordu ,kızı gidince de bizimkılerı..ayıp ya bu..eşit sev ,ikisindie aynı anda sev..benım torunalrım ne cici ne tatlı de..yeter herkesın gönluı hoş olur.
şimdi siz diyceksınız nolcak ben söylım HİÇBİRŞEY ..hem siz dedıkten sonra zorla sevınce de anlamı kalmayacak..Bırak yakında öbür gelin oğlunu sevdirtmemeye başlarsa ,torun sevcem dıye soluğu sizde alır..SABREDIN DERIM..
hiççççç takmayın ,kızınızı onun yanıdna sevmekle iyi yapmışsınız ..aslında gün gelır senın kızın kavrarsa durumu babanneyı mat edebılır..sen onu daha cok sevıyrosun dıye..tavır bıle alabılır..
Birde şu geldi aklıma madem kayınpederın çocukalrı eşit sevıyro sende kayınpederıne daha fazla ılgı alaka göster..hürmet et,saygılı ol ,hediye al vs..kaynanayada hiçç bişey deme..anlasın hatasını..