kaynanamın beni ve meleğimi dışlaması...

bunun adi kiskanclik degil canim
senin yerinde kim olsa boyle hissederdi ..
kaynanan belliki seni uzmek istiyor vede cok guzel bir sekilde amacina ulasmis cunku senin bu durumdan rahatsiz oldugunu farketmis ve inadina daha cok yapiyor ..
bizde yasadik buna benzer bi problem
benim 7 sene sonra oldu oglusum
kucuk eltiminde benim oglumdan 10 ay buyuk kizi vardi ben dogum yaptigimda
bizim o donem kayinvalidemle cok sorunlarimiz vardi
dogumda yaninda kalacagim dedigi halde beni yapayalniz birakip evine gitti
ben onun yuzunden annemi getirmemistim yanima o kalacak ayip olmasin ona saygisizlik olmasin diye
hem sezeryan oldum hemde oglum kolikli bir bebekti
esimde calisiyordu ve ben enfeksizyon kapmistim dogumda
tam bir ay atesler icinde yandim surekli antibiyotik ictim ve o bizimle alakasi olmayan bi olay yuzunden (kucuk kaynimla kavga etmis benim dogumumda) kendi evine cekti gitti beni o halde birakarak
ayri sehirlerde yasiyoruz kaynanamla
ben ve esim asiri uzulduk cok zor gunler gecirdik
esimde her lafinda igneledi annesini
her seferinde yuzune vurdu bizi o halde biraktin gittin diye
bende hic bisey demesemde cok soguk davrandim
ve bu bize oyle bir tavir aldiki hic bebegimi kucagina almazdi
surekli eltimin kizini severdi
1, 2 ay kadar yapti bunu
ama nerdeyse kafayi yiyecek gibi oluyordum
obur odaya gidip aglamamaya calisiyordum
bize kizdi cocugumun sucu ne diyor agliyordum
sonunda esimle karar aldik asla takmiycaz dedik
ve hic bi hareketini umursamadik
o eltimin kizini sevdikce bizde oglumuzu daha cok sevdik
babasi surekli kucaginda tutuyordu
koysana su cocugu yere ne anlayacak o kucaktan diyordu
esimde sanane anne ben onu yere koyunca ozluyorum diyordu
baktiki ise yaramiyor taktigi vazgecti gercekten vazgecti ..
oglum bir bucuk yasinda eltimin tekrar bi bebegi oldu daha 7 aylik
simdi ise oglum icin oluyor kaynanam gitmedigimiz hafta sonlari telefon acip agliyor cok ozledim diye

sana en buyuk taktik
karsindakini cildirtmak istiyorsan onu takmiycaksin
taksan bile kesinlikle belli etmeyeceksin
inan seni uzgun gordukce zevk aliyor o tipler yaptiklarindan
lutfen kendine gel
su guzel anlarina yazik ediyorsun uzulmekle
kizina saril esine saril
mutlu ol ondan alabilecegin en buyuk intikam mutlu olmandir

hatasını anlaması iyi.şimdi oğlunuzu kucağına alıp seviyormu ? aslında ben belli ettirmedim. tam tersi bende oğlanı kuçağıma aldım sevdim.eltimin oğlunu hep kucağıma alırım.çünkü ufacık çocuğun suçu ne.büyüklerle çekişeceğim diye çocuklarımı kullanacağım.ben bir kızımı seviyorum bir eltimin oğlunu.kaynanam ama sadece eltimin oğlunu severek bana nispet yapmaya çalışıyor.arada benim kızımı dışlamış oluyor.iki melek çocuğuda beni kıskandırmaya çalışırken kullanıyor.bu nasıl kadın anlamadım.

Arkadaşlar dün eşim annesinle konuşmuş.Anne birkaç günden beri fark ediyorum kızımı kucağına almıyorsun.sevdiğini görmüyorum.Ben bu soğukta çocuğu sevin diye ayağınıza getiriyorum sen çocuğa yanaşmıyorsun bile.Anca oğlan kucağında eğer böyle yapmaya devam edersen çocuğu getirmem.çok özlersen ayağına gelirsin.Bana ve gelinine nispet yapacağın diye çocukları kullanma demiş.kaynanamın cevabı oğlum ben öyle birşey yapmıyorum.yerleri ayrı demiş.eşim sert çıkıştığını söyledi.çünkü yaptığı nispeti okadar belli ettiriyorduki eşim öfkesine mani olamadı.eşimin ağzından bunu duyduktan sonra aynı şeylere devam edecekmi göreceğim bakacağım.

Bırak sevmesin sen o tatlı canını üzme bu güzel günlerini seni üzmek için torununa sevgi göstermeyen kötü niyetli bir kadın için boşa harcama.
Kızının sen ve babasının sevgisine ihtiyacı var ee sizde çok seviyorsunuz gerisi sevmesin boşver.
Güzel yönüne bak kızında ilerde onu sevmeyecek kızın hep sana kalacak

selam arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var.kaynanam kızımla ilgilenmesede kucağına arada sırada alıp severdi.eltimin 9 ay önce bir oğlu oldu.eltimin oğlu olduktan sonra kaynanam kızımı kuçağına almamaya başladı.her evine gittiğimde çocuğu kucağından indirmiyor.çocuk zaten iştahlı ağzına yedirdikce yediriyor.benim kızımın ağzınada bir ekmek kırıntısı koymuyor.kızım çok iştahsız sofrada kızımı yedirmek için uğraşırken.kaynanam eltimin çocuğunu yediriyor.kızıma oyuncak alsam bana kızardı.birkere bile kızıma oyuncak almadı.ama eltimin çocuğuna oyuncaklar,kıyafetler anlatamam.kaynanatam, görümcem iki torunlarınıda eşit seviyor.ALLAH var kaynatam bir kızımı bir eltimin oğlunu seviyor.ama kaynanam her evine gittiğimde bir kere bile kızımı kuçağına almıyor.çok gücüme gidiyor.dayanamadım artık eşime söyledim.ben dedikten sonra eşimde daha çok dikkat etmeye başladı.ben eşime anlattıktan sonra 4 kere daha gittik.eşim annesini her hareketini inceledi.evet yerden göğe haklısın dedi.bir kere parmağının ucu bile kızıma değmedi.kızım babanne diye peşine dolandı kucağına alıpda yavrum ne diyon demedi.eltimin çocunu oğlişim diye seviyor kızımda benim kuçağımda babannesinin hareketlerine gülüyor.o an kendimi ağlmamak için zor tuttum.birşey desem kıskanıyor diyecek.eltim yokken kaynanama sen niye hep onu seviyorsun bunu sevmiyorsun desem gidip eltime anlatacak.yengen kıskanıyor diyecek.zaten eltimle yeni yeni aram düzeldi.aramızıda kaynanam bozmuştu.tekrar eltimi kışkırtıcak.o kızında beni yanlış anlamasın istemiyorum.kaynanam o oğlan diye öyle yapıyorsa ALLAHA havale ediyorum.eşime sen söyle dedim.nasıl desem diyor ben herzaman yanınızda olmuyorum sen dışarı çıktığında seviyorum derse nasıl kanıtlayacağım diyor.ozaman bende farkettiğimi söyleyeyim mi.zaten amacı beni kıskandımak ama benim yavrumdan ne istiyor.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

ne garip bir kaynana örneği..
bnm kayınvalidemde bir çocuğumuz olsun diye delirir..cinsiyet ayrımıda ne garip ya..kendi kız doğurmamış sanki..
can candır..n önemi var yaa..cehaletin böylesi pessss

Back
X