Kaynanamın bizimle yaşama fantezisi

Oğlumla yaşayayım diye kocalarını zehirleyip öldürecek tıynette insanlar yasal olsa.
Akdenizliler hiç böyle insanlar değil neden herkes bizim gibi değil
Siz de lafı gelirse dersiniz, ''Ben de anneme bakmakla yükümlüyüm, o da doğal olarak bizim yanımıza taşınacak. Birbirlerine yoldaş olurlar.''
Yaşamasa bile bilsinler sahipsiz olmadığını.

Kayınvalide babaanneyede bakıyormuş...Allah gecinden versin kayınpeder erken vefat ederse ikiside size mi gelecek...kaynanam ve kaynanası şeklinde....mantık dışı...Allah yardımcın olsun...

Bizde doguluyuz ama cevremde hic gormedim kayinvalidenin oglunda kaldigini. Her dogulu ayni degildir. Ayrica kayinvalidenin kizi varsa gitsin onda kalsin cunku kizi yani. Yoksa herkes in dedigi gibi donüsûmlü bakarsiniz.

Sizin Kayinvaliden izle ilişkinize bağlı aslında. bende böyle bi durum olsa eşim böyle birseyi teklif etmeden ben eşime söylerim birlikte yaşayalım diye . Yalnızlık zor hele belli yaştan sonra . ama bunu bana söyleten de kayinvalidem masallah i var.

Tavrini koyacaksin.. Herseyi alttan almayacaksin.. Sen uzulecegine azda karsidaki uzulsun.. O kadar ince dusunceli ve hassasimdirki aslinda.. Ama evlendikten sonra esimin ailesi tarafindan hic deger gormedigimi dusundugum icin.. Suan be mi yapiyorum? Ben uzulecegime azda onlar uzulsun diyorum icine at at nereye kadar?

belki önce kv ölür :/ ne kadar emin kv senle yaşayacağından

Canim senin bu koca tarafndan cektgn nedir ya buyuk konusmakta istemiyorum aslnda ama

Kredisiydi suydu buydu bi de bu mu cikti ? Kadn coktan hayaller alemine grms ne kadar da ogullaryla yasama hevesleri var bu kvlern

Alttan fln alma cat cat soyle ,soyle ki yuz bulupta yanasamasnlar azicik korku iydr kocan da alissn bu tavrina da bi seyi yaparken iki uc defa dusnsn

Iyi gunde kotu gunde dedikleri bu iste oonu sahibecim.. benim annem rahatsizlansa asla onu birakmam gelir yanimda kalir prenses gibi bakarim ayni sey kv icinde gecerli. Esimin iyiraz etme gibj bir luksu de olamaz. Bu nankorluktur

Seni anlıyorum genel algı bu damadın annesi istediği gibi girer çıkar gelinin annesine ise çok ayıptır damadın evindemi kalınırmış.damadın evi gelinin neyi sığınmacı mı bu gelin.evin diğer sahibi nihayetinde.eşim tarafıda bu kafa yapısında.önlemimi aldım hemen yoksa evlilik mi kalır ortada.senin için erken duymazdan gel şimdilik.

Baban ölse (allah gecinden versin)annende sizinle kalmak istedigini söylese ve yalnız kalamadığını hissetsen ne cevap verirsin annene çok merak ettim. Yazar misin lütfen? Anneniz böyle biri olmayabilir misal olarak soruyorum.

Valla cnım madem istemiyorsun he he diyip çekilmek yerine açık açık konuş eşinle.
Söyle şimdiden istemiyorum diye.
Allah gecinden versin ama vakti gelince , hep tamam dedi sonra döndü olmasın adın.

Bunun kültür farkliligiyla pek ilgisi yok karakter meselesi. Aynı memleketteniz eşimle ve farklı şehirde yaşıyoruz kayinvalidemin hala beraber yaşayalım toruna bakalım bilmem ne düşünceleri var 5 yıldır bu yıl kışın geleceklermis hadi bakalım

Aynen ya hiç dur biraz rahat bıtakayım boğmayayım taşırmayayım diyen yok.çıldırtana kadar zorluyorlar.yanlış.her şey tadında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…