- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 31
- Konu Sahibi papatyaa21
Hadi yaa kotu olmuaarkadaşım erkek, erkek tarafı kız tarafına ödüyor... iki dünür aile birbirine girdi nişan alışverişinde baya fiziki kavga
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa kotu olmuaarkadaşım erkek, erkek tarafı kız tarafına ödüyor... iki dünür aile birbirine girdi nişan alışverişinde baya fiziki kavga
Evet baya rezil oldu özellikle erkek tarafı arkadaşım bizde şoke olduk olayları öğrenince ilk saklamış onra mahkeme sürecinde öğrendik herşeyi geldi anlattıHadi yaa kotu olmua
Bana bu durumda bısey soyleyın kızlar ya bu kadına ne demelıEvet baya rezil oldu özellikle erkek tarafı arkadaşım bizde şoke olduk olayları öğrenince ilk saklamış onra mahkeme sürecinde öğrendik herşeyi geldi anlattı
Soz verip bızı bunca sene bekletmıcektı o zmanortalama bir bilezik 4-5 bin olsa altinalriniz en fazl 25 hadi olsun 30 bin eder. 50 bin verecekmiş.
size veya oğluna ev alma zorunluğu yok. ölürse kalanlar tüm evlatlarına ortak bolusturulur. su oğluna ev almalı kafsindan çıkın.
eskiden ev alınıyordu ama gelin de o evin kızı gibi olurdu . kayinvalideye faln bakardı.
şimdi mala mülke gekince hep erkeklere birşeyler yapılsın isteniyor. kv kp yaşlanınca bakıma muhtaç olsa kimse oralı olmuyor.
Bastan yapıcam edıcem demeseydi bizde kendimızı ona gore ayarlardıkSoz verip bızı bunca sene bekletmıcektı o zman
Tmm sen ev sozunu unut sonuçta herkes ev alarak evlenemeyeblir.En basından verılmıs Bı ev sozu var zaten size ev alıcaz diye.. Simdi sadece 50 bin verip ev pesınatı yapın diyo bana borcunu falan vermıyo yanı
Soz verip bızı bunca sene bekletmıcektı o zman
bebegım var calısıyodum zatensiz guvenmeyeveksiniz. babamin da vereceği ev var bize. asla onu hesaba katıp olan yaomiyorum. yairn bir gün borcu olur satmak zorunda olur . su olur bu olur. ilerde kalırsa benden de çocuğuma kalır.
biz kendimiz borca girdik yaptık. hep calistim. kismeden beklemedim. size de tavsiye ederim.
verirse kendi lutfudur vermezse suclayamazsiniz. kadın o yaşında çalışıyorsa siz de çalışabilirsiniz.
Vermicek canm
Yazdıklarımı anlamadınız sanırım
Calısıyo aslında istese verebilir ve gayet rahat takılıyoTavrı nasıl peki ? Bu konuda mahcup mu yoksa gayet rahat mı? Varda mı vermiyor ?
arkadaş diyorki hem bileziklerimi versin hemde o alacağı para ile bize ev alsın.Arkadaşlar merhaba degerlı fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. Kaynanam benden dugunden sonra takılan bılezıklerı ıstemıstı borc olarak aradan 5 sene gectı esıme istettım.. Calıstıgı yerden tazmınat almıs onu size verıcem ister bilezik alın ister ev alin Demıs(kirada oturuyoruz suan ve istemeye geldiklerinde kirada oturmıcaklar ev alıcaz demişti)hakkımı yemiş olmuyor mu kızlar ben buna haddini bıldırcek bısey soylemek istiyorum siz olsanız ne yapardınız
Daha ne istiyorsunuz anlmadım ki.Bilezik yerine 50bın kadar para vericek ev alalım diye sonra millete ogluma evv aldım dıcek