Kaynanamin derdi ne ben anlayamadim??????

Demek ki senin kv kisiye göre davraniyor..sessiz olani ez tavrinda..senin memleketinde olmani hazmedememis..onun kini hala..yapilacak tek sey gidene kadar sakin ol..
cnm ben sessiz değilim.normalde çok cevapveririm .amakadinin planlı olduğunu bilmk beni akıllıca davranmaya itiyo.cnku onun amaçlı davrandığına emnm.hakliyken haksz olmk istemym mesele bu

tabiki alamaz bunu biliyorum sorun onun beni delirtmeye çalışması. Dünyayıaayağa kaldiririm yavrum için..

Eşine anlat. Çocuk sallamak kucağa alıştırmak çok zor bir sey. Sonra anne çekiyor ceremesini. Senin iyiliğini istemediği kesin. Istese böyle yapmaz. Böyle yapıyorsa gitsin gelmesin hayret ya okurken ben bile sinir oldum resmen düşmanlık yaptığı

cnm eşim izin verme diyo.sen bildiğin gibi yap diyo.kadın düşman çok doğru bi kelime bu.mesela bana soruyo sanki çok aglamiyo uslu gibi dedi.gercktn oğlum çok usludur maşallah.evt sukur çok yormuyo dedim.hemn diyo yaramaz olsun işinne bbakarsın,evdesin zaten oldu.bende artık dayanamadim inş 3 kızının çocukları öyle yaramaz olsunlar dedim.suratı baya dustu.arada cevap veriyorm.ama okadar cokkibu tarz seyler

Iyi demissin. Kızının çocuklarına yap da onlar baksın işleri ne madem. Kadın senden nasıl intikam alacağını şaşırmış. Ccugunu alacakmış öyle mi??? Öz annem gelse bile alamaz !! de. Hiç altta kalma. Niyeti kötü zaten. Cahillikten yapıyor değil. Bir de o geldigind3 anneni cagir ya da ablani vs beraber bas edin :) :) yalnız olmazsan çok yapamaz

hazımsız bir kadınmış. eşinizin sizin memleketinize yerleşmesine içerlemiş olabilir de, olayı psikolojik savaşa çevirmiş böyle şeyleri duyduğumda erkeklere çok acıyorum. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık hesabı. sen de eşine annesiyle ilgili bir şey söyleme canım. duymazdan gelebilirsen duymazdan gel, yapamıyorsan da edebi elden bırakmadan kısa ve net cümlelerle lafı gediğine oturt. kadın senin sinirlendiğini gördükçe keyifleniyor gibi. enteresanmış

Sabretmenizden yanayım.. Zaten onlar yüzünden çok kötü zamanlar geçirmişsiniz tekrar benzer şeyler yaşamayın eşiniz onları da tam olarak karşısına almak istemiyo demek ki haklı olarak.. Onun da işi zor anne sonuçta.. Sabredin gidecekmiş zaten Allah yardımcınız olsun

Böylesinden korkulur
Demediğine dedi der yapmadığına yaptı der
Söylediklerine hiç aldırmayın siz bildiğinizi yapın
Azıcık pişkin olun
Yemeklerinizi beğenmiyorsa o yapsın
Çocuğu büyütmenizi beğenmiyor mu tembelim haklısın bende kendime göre yetiştiricem deyin
Bebeğimi istiyor görümceminkini al büyüt deyin ama bunları gülerek söyleyin kavga ederek değil

Ay aynı benim kaynanam.bosansam bayram edeck.eğer kısıtlı sureyse sayginda kusr etme ama lafın altında da kalma.

. Annem aman kızım aramiz bozulmasın idare et diyen bi tarz.o varkn çok gelmiyor sorun cikmasn diye.ablm yok bi kız kardeşim var hemşire.doğum yaptgmda kardeşimin bebeği sevmesine izin vermemişti daha küçük dusurursun vs demişti. Kardeşim kızdı coxukmuyum ben yigenimi sevemyckmiyim tersledi aldı oğlumu.21 yaşındaki kızdan azar isitti ama yüzsüz işte..cocugumu değil bakmak misafirlik için bile gondermm tek başına. Bunucokiyi biliyo maksat fitne fesat

evt cnm haklsn saygı filan bitti artık.rüyasında görür.bnde cvp vercm .hatta plan yapcm arkdslarima gidcm.ben buradayım derse de sen misafir misin hanı burası senin evin diycm.anldm ki bu dünyada nekadar iyi niyetli olursan o kadar ezilirsin

Ay aynı benim kaynanam.bosansam bayram edeck.eğer kısıtlı sureyse sayginda kusr etme ama lafın altında da kalma.
yanı enfazla 10 gün kalabilir.şartlarıelverse kkalır da..coksukur şartları uygun değil.geçen esimle gittiğimizde geri donecegmz zamn sen burda kal dedi. Aa niye ki dedim.kal işte 1 ay bana yardım edersin dedi.e kocam nolcak yemeği temizliği?? O başının çaresine bakar diyo. Kızlar bunları ciddi söylüyor.gercktnggüç getirebilse kldirack beni orda. Valla hiç kusurabkma eevin içinde kocaman kızın var yapsın işini. Benim de kndime gore bi duzenim var dedim.iki gün suratssalladı. Çok da tin

sence kendi memleketimde oturuyorm diye gercktn hakszklk mi yapiyorm onlara.? Aslinda basta buraya gecici geldik.ama esim de gordu ailesinin evliligimize zarar verdigini.ve oraya gitmkten vazgectik.sanki esim tek cocuk gibi davraniyo.ama hep soyler esiminyeri ayriymis

Eğer 10 günse çokta uzun bir zaman değil. Evet sürekli bir baskı altında kalmak hos değil ama zaten ailenizin memleketinde yasiyormussunuz, esiniz için bu bir adım gibi düşünüp sizde 10 gün katlaniverin. Adamı arada bırakıp mutsuz etmeye değecek bir süre değil.
Bir de kıyas mutsuzluk getirir, 2. Gelin, görümce vs işlerini hiç düşünmeyin. Gerek yok. Eşinizle aranız iyiken ufak tefek şeylere takılmayın.
Yapamayacağı şeyleri söylesin dursun kime ne zararı var? Elbetteki alamaz çocuğunuzu, elbetteki sizden iyi bakamaz. Söylesin dursun, yerinizde olsam cevap bile vermem gulumser geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…