- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
Eğer uzın kalmayacaksa sus bişey deme bekle çekip gitsinMerhaba ..4 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var.esimle evliliğin ilk 1.5 yılı cokkotu geçti.ailesiyle aynı memlekette ddeğiliz.benim memleketimdeyiz.kaynanam bunu yediremedi kendine surekli eşim i doldurur,telefonda o kızseni aldı götürdü derdi.esimle zaten sorunlarımız oluyordu annesi de böyle yaptıkça sorunlar arttı .1.5 yılın sonunda boşanmanın esigindeydik.neyse eşim pişmanoldu aradi yeni bisayfa açtık kendimize ..şuan annesinden etkilnmiyo.dolduruşa
gelmiyor.ama kaynnm hala uğraşıyor
bnle.mesela 1 haftadır
bizde.herşeyekarisiyo ne dersem zittimi
yapıyo. Mesela çocuğu salliyo anne ben
sallamiyom alismasn diye diyorum.he he
hep kendi rahatını dusun diyo.laf sokuyo
surekli.
Hep basımda cocuga iyi bakiyomusun,yok
acmi,az veriyosun,çok giydiriyosun...ne
yemek yapsam tadınabakiyo
eeşiminyanında tuzlu olmuş,acı olmuş ..ne
biliyim bursuru böyle şey..belki küçük bi
sorun gibi gelebilir. Ama surekli bu
sekildeyiz.çok mutsz hissedyrm.onlara da gitmek istemym o da gelsin istemiyom .asla yaranamiyorumm.
Ona gore oğlunu çekip almisim memleketim deyim,oğlunaher isi yaptriyomusum .bunları 2 yyıl önce bi tartışma anındassöyledi.ksacasi sevmiyor beni.hatta bosansak uzülmez.mesela oğlum kucağındaydi elini yyıkamaya gideck anne ver rahat rahat yıka dedim elini.bisey demiyo esime veriyo.ssurekli gergin bi ortam alacağınız.esimle de çok iyiyiz bu mevzulardan huzurumz kaçsn istemyrm.belki de amacı o..
Şimdisorum su; sizce nnasıldavranayim,cevap mi vereyim aalttan mi alayın? Sabrim tasiyo artık...
Kayınvalideniz çok uyanık. Size laf sokup sokup,eşinizede sizi çok sevdiğini söylüyor ki siz birşey söylerseniz eşiniz "ama annem seni çok seviyor"desin,siz kötü niyetli olun diye.Kızlar eşim sabah cikiyo akşam geliyor.daha çokgündüz yapıyor laf sokma işini kaynna sanrm ssuçlu duruma dusmemek için.inkar edebilsn diye.esimle daha once konuşmstum aşkımidare edelim oonlaranne bbabamız vs.seni seviyor annem biliyorum .hep seni çokssevdigini söylüyor vs dedi.bide cok ustune ggidersen ayda yılda bi ggelmiş sana batiyo ya ddönebilir olay.öylebirebir konuşulacakbiri dedegilki kaynanam.sureklidiyo sen rahatsin koca evde teksin. Çok istiyordu gorumcemin bizde kalmasıni.bu yılburda okuyckmus liseyi.bebege yardm eedermiş.ben tek bbakamazmisim.istemediğimi ssöyledim aldirmiyodu gelirgelir iyi olur diyoduk.esimle konustm o yok dedi.onu atlattım diye sukredyrm.korkum esimin de bu drmdan bikmasi.aramiz kkötü olunca uzuluyo.ben halletmek istyrm politik bi şekilde. Ama nasıl???
nerde yaşamak isterseniz orda yaşarsınız. eşinizle ortak bir karar alınmış ve sizin memleketinize gelinmiş. bu neden haksızlık olsun? kadın ego tatminine girmiş. siz sabırlı olmaya çalışın, önemsemeyin.siz renk verdikçe üzerinize gelmeye devam edecektir. iki yüzlü olun demiyorum, sadece rahat olun. gerçekten etkilenmemeye çalışın. baktınız etkileniyorsunuz, bebeği ona bırakın siz işinize bakın. ara sıra ondan iş talep edin. bunu yaparken de pohpohlayın. politik olun yani. nihayetinde geçici bir süre kalıyor. allah kolaylık versin canım.sence kendi memleketimde oturuyorm diye gercktn hakszklk mi yapiyorm onlara.? Aslinda basta buraya gecici geldik.ama esim de gordu ailesinin evliligimize zarar verdigini.ve oraya gitmkten vazgectik.sanki esim tek cocuk gibi davraniyo.ama hep soyler esiminyeri ayriymis
kesinlikle katılıyorum bişey söylesen bu kez huzursuzluk çıkardığını ve annesini istemediğini düşünecek yani kv haklı çıkarır bu durum onun eline bu kozu verme aynı yerde değilmişsiniz zaten geldiğinde de he hoş de geçZaten uzakta olduğun için ben çok takmaman taraftarıyım. Sonuçta eşinle mutlu ve huzurluymuşsun. Uzaksınızda birbirinize o yüzden sana geldiği bir hafta idare et. Ama eşine kayınvalidenin bu yaptıklarından iyi bir dille bahset ve onunla konuşmasını iste.
Merhaba ..4 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var.esimle evliliğin ilk 1.5 yılı cokkotu geçti.ailesiyle aynı memlekette ddeğiliz.benim memleketimdeyiz.kaynanam bunu yediremedi kendine surekli eşim i doldurur,telefonda o kızseni aldı götürdü derdi.esimle zaten sorunlarımız oluyordu annesi de böyle yaptıkça sorunlar arttı .1.5 yılın sonunda boşanmanın esigindeydik.neyse eşim pişmanoldu aradi yeni bisayfa açtık kendimize ..şuan annesinden etkilnmiyo.dolduruşa
bnle.mesela 1 haftadır
surekli.
sekildeyiz.çok mutsz hissedyrm.onlara da gitmek istemym o da gelsin istemiyom .asla yaranamiyorumm.
Ona gore oğlunu çekip almisim memleketim deyim,oğlunaher isi yaptriyomusum .bunları 2 yyıl önce bi tartışma anındassöyledi.ksacasi sevmiyor beni.hatta bosansak uzülmez.mesela oğlum kucağındaydi elini yyıkamaya gideck anne ver rahat rahat yıka dedim elini.bisey demiyo esime veriyo.ssurekli gergin bi ortam alacağınız.esimle de çok iyiyiz bu mevzulardan huzurumz kaçsn istemyrm.belki de amacı o..
Şimdisorum su; sizce nnasıldavranayim,cevap mi vereyim aalttan mi alayın? Sabrim tasiyo artık...
Bak bunu da begendim eşinizle kumru gibi olun onun yanında. Böyle fesat insanlara tahammülüm yok hiçİnadına eşini daha çok sev sevdiğini belli et suratını asma sen mutlu oldukça o çatlıcaktır
Ancak can sıkarlar ama müsade etmeBak bunu da begendim eşinizle kumru gibi olun onun yanında. Böyle fesat insanlara tahammülüm yok hiç
Merhaba ..4 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var.esimle evliliğin ilk 1.5 yılı cokkotu geçti.ailesiyle aynı memlekette ddeğiliz.benim memleketimdeyiz.kaynanam bunu yediremedi kendine surekli eşim i doldurur,telefonda o kızseni aldı götürdü derdi.esimle zaten sorunlarımız oluyordu annesi de böyle yaptıkça sorunlar arttı .1.5 yılın sonunda boşanmanın esigindeydik.neyse eşim pişmanoldu aradi yeni bisayfa açtık kendimize ..şuan annesinden etkilnmiyo.dolduruşa
bnle.mesela 1 haftadır
surekli.
Sn de neden kaliyo defolsun gitsin dicem de....Merhaba ..4 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var.esimle evliliğin ilk 1.5 yılı cokkotu geçti.ailesiyle aynı memlekette ddeğiliz.benim memleketimdeyiz.kaynanam bunu yediremedi kendine surekli eşim i doldurur,telefonda o kızseni aldı götürdü derdi.esimle zaten sorunlarımız oluyordu annesi de böyle yaptıkça sorunlar arttı .1.5 yılın sonunda boşanmanın esigindeydik.neyse eşim pişmanoldu aradi yeni bisayfa açtık kendimize ..şuan annesinden etkilnmiyo.dolduruşa
bnle.mesela 1 haftadır
surekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?