Kaynanamin derdi ne ben anlayamadim??????

Eğer uzın kalmayacaksa sus bişey deme bekle çekip gitsin

yerinde olsam asla yüzüne bakmam. yemeğini hazırlamam bi ihtiyacı olduğunda yardım etmem. kısaca yokmuş gibi davranırım. bak o zaman kim kimin huzurunu bozuyor. delirir varya hiç iplemesen.

bu arada kusura bakma da şaka gibi bi kaynanan var çok güldüm anlattıklarına çocuk gibi yaaa.

Kv yi evde bırak git eşin ses etmeyecekse sorarsada eşin neden yalnız bırakıp gittiğini sende evde durmadan laf sokuyor durup karşı karşıya kavga etmek istemiyorum nede olsa büyüğüm senin annen kalbini kırmayı asla istemiyorum o nedenle gidiyorum keşke gitmek zorunda hissetmesem annen kırıcı olmasa beni kendi kızı gibi görse sence gidermiyim ne kadar iyi davranmış olursam olayım annen beni hiç sevmiyor yoksa bende evimde kvl,mle oturup sıcak çayımızı kekimizi içip hoş sohbetler etmeyi çok isterdim ..... diyede konuş eşinle

Kayınvalideniz çok uyanık. Size laf sokup sokup,eşinizede sizi çok sevdiğini söylüyor ki siz birşey söylerseniz eşiniz "ama annem seni çok seviyor"desin,siz kötü niyetli olun diye.
Eşinizin yanında bebeği size vermiyor el yıkayacakken,eşiniz anlamıyor mu bundan bir anormallik olduğunu?
Yada yemek tuzlu,acı vs dediğinde "anne sen yap yarın yemeği madem beğenmedin"diyemiyor mu?
Eşinizde görüyor ama müdahil olmuyor belliki. Burada eşiniz bir iki sustursa zaten devamını getiremez kayınvalideniz.
Zaten büyük ihtimalle görümce konusundan takık size,acısını çıkarıyor. Sizde altta kalmayın madem. Tatlı tatlı söyleyin lafınızı,öyle bir söyleyin ki kavga çıkaramasin.

nerde yaşamak isterseniz orda yaşarsınız. eşinizle ortak bir karar alınmış ve sizin memleketinize gelinmiş. bu neden haksızlık olsun? kadın ego tatminine girmiş. siz sabırlı olmaya çalışın, önemsemeyin.siz renk verdikçe üzerinize gelmeye devam edecektir. iki yüzlü olun demiyorum, sadece rahat olun. gerçekten etkilenmemeye çalışın. baktınız etkileniyorsunuz, bebeği ona bırakın siz işinize bakın. ara sıra ondan iş talep edin. bunu yaparken de pohpohlayın. politik olun yani. nihayetinde geçici bir süre kalıyor. allah kolaylık versin canım.

kesinlikle katılıyorum bişey söylesen bu kez huzursuzluk çıkardığını ve annesini istemediğini düşünecek yani kv haklı çıkarır bu durum onun eline bu kozu verme aynı yerde değilmişsiniz zaten geldiğinde de he hoş de geç

Anne deme öncelikle, hiçbir konuda fikrini sorma, sallamaya mı kalktı al elinden birşey demeden, eşinin yanında o nasıl oynuyosa sen de oyna yoruldum yetişemiyorum hastayım falan filan

Hem sevmeyip hem de anne anne diye peşinde gezmeyin cadı kaynanaların rica edicem, akıllı uslu anne gibi kaynanalar var onlara da hep cazgır gelinler düşüyor

Görmedim duymadım olucak canım, yemeğe bahane mi buluyor mesela " hadi ya tuzlu olmuş napalım bidaha kine şöyle olur, acı mı olmuşsa gerçekten mi dur bende bir tadına bakim " gibilerinden söyle. Hani takmıyormuş gibi önemli değilmiş gibi. Çocukla ilgili birşey mi oldu iyi iyi anne sallayıver o zaman bende şurayı halledim de. Belki öyle öyle vazgeçer aksini yapmaktan

Yahu ne insanlar var kötü gelinlere bile laf söylemzler,evladımın yuvası bozulmasın diye,sizinkide gelmiş ortalığı karıştırıyor.
Eşinizin müdahele etmesi lazım.
Siz ne söylerseniz söyleyin bence işe yaramaz.
Daha da çok üzerinize gelir takmış sanırım size fena halde

benim eşim de evlenınce benım yasadıgım sehıre geldı ve ailesi resmken aylarca trip attılar

Boylelerine yapılacak en iyi şey kendi yöntemi ile vurmak. Eşin yokken altta kalmayıp eşin eve gelince annecim annecim demek. Laf ederse aşk olsun anne kırma kalbimi demek. Ama eşin yoksa çat diye cevabı yapıstirmak. Ama gidecek ise boşver konussun dursun. Eşini belliki tesiri altına alamıyor seni zivanadan çıkarıp kötü senmişsin gibi gösterecek

Kocanız bunlara şahit olmuyor mu ? neden gerekeni söylemiyor tatlı bir dille !!

kocan yoksa gunduz sende lafin altinda kalma, laflari yapistir..yoksa esinle cozmeye calisirsan cok beklersin.

Valla sana peygamber sabri vermis allah.ben olsam coktan acik acik konuşmuştum bu konuyu.senin bi saygisizligini görmedikten sonra sana boyle tavirli davranmasinin trk tek sebebi seni huzursuz etmek.buna izin vrrme.o söyleyip rahatliyor sen biriktiriyosun icinde

Sn de neden kaliyo defolsun gitsin dicem de....

Napcan bilion mu eşin geldiğinde annesinin yanında sürekli canımlı cicimli konuşcaksın sürekli birbirinizle şakalaşıp gülceksiniz o yokmuş gibi davrancaksınız yani sen öle davran eşini bilmem, sofrada yemek şöle olmuş böle olmuş dese bile oğlun beğeniyor onun damak tadına göre alıştı elim kendime göre yapmıyorum zaten dimi tatlım diye eşinden onay al sürekli . Sonra zaten o bin gün patlicak dayanamicak eşinin yanında. Eşinde annesine ayar vermeye fırsat bulucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…