kaynanamin esimden istedigi hediye :S

feflnta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
105
1
26
Diyarbakır
Esim de ben de calisigoruz..ve işe giderken kullanmak icin araba alalim dedim..borcumuz oldugu halde bi araba aldik..oyle iyisinden filan degil..ailelerimizin bize maddi olarak yardim etmedi..ve esimin ailesi manevi olarak bile yanimizda olmadi..hatta dugunumde filan da yoktu..neyse uzatmayim..esim telefnda konusurken kaynanama borcumuzu kapatmak icin arabayi satabilirim dedi..annesi de satma bana ver dedi..şakayla karisik..:S esimde tamam demez mi..neyse zaman gecti bida dedi annesi esim yine tabi anne sana yolluycam dedi..telefnu kapatti ben de araba yollamak ne demek eksigi olur biseyi olur icimizden gelir aliriz(ut bulasik makinasi gibi) neyse bunun olmuycagini net bi sekilde belli ettim o da tamam dedi...neymis annesi kardesini okula goturcekmis..kardesi on dort yasinda...annesinin bana gelip gittigi yok bizim gittigimiz ettigimiz yok araba verecekmusim..ben de calisiyrm ortaklasa aldik arabayi zaten..zoruma gidende bu bana sormadan fikrimi almadan..annesinde de suc var sen beni insan yerine koyma etme..oglundan gelinininde calistigi parayla alinan arabayi iste..benim de annem babam var..uzun oldu ama anlattim dokuldum..

parayı alsan olmaz almasan olmaz olurmu canım?kıyafet mi bu?araba..
ayrıca borç için satacağını söylemiş eşiniz kayınvalidenize.çok tuhaf bir hedite isteği gerçektende.

Bilmiyorum ama hazmedemiyorum..esime diyorum artik biz bir aileyiz..colukcocugumuz olur ilerde once biz sonra ailelerimiz dedim..ailelerimiz biseyler verdikce degil biz mutlu oldukca mutlu olur..

ne yüzsüzler var , arsız kadın arabayı verseniz iki gün sonra başka şeylerde istemeye başlar

Yok artık daha neler; sen çalış araba borcu öde kaynanan arabayla gezsin sen işe otobüsle git..
olacak şeymi bu,ben olsam kesinlikle kabul etmem sende böyle yap sakın kabul etme;
eşinle düzgün bir şekilde konuş ve arabanızı gönderme; sonuçta sizde yeni evlisiniz haftasonları gezmek dolaşmak istersiniz yani;
çalışma hayatı zaten stresli ve yıpratıcı, en azından hafta sonu arabanızla rahat bir şekilde dolaşır stresinizi atarsınız ???

sakın sakınnnnnn vermeyin arabanızııııı...

Aynen oyle..paramiz bol olsa neyse ona arabayi vercez sonra ben bida araba almak icin gene bekliycem..kocasi calisiyor zaten e esimden haric bi kizi var..hani oyle kalabalikta degiller alsin kendileri..sanki benden araba degilde kiyafet filan istiyor..ki beni kaale aldigida yok esimden istyr

Kanimin son damlasina kadar inat ederim vermem diye :)) esim tamam dedi vermem ama oyle dusunmesi bile beni uzdu yani..ben neyim kolemiyim anneme anlattim durumu ki ilerde bi problem olursa ailem benden bilmesin diye

eşiniz de bi tuhafmış..annesine borç kapatmak için satıyoruz yoksa araba bize lazım diyemedimi

Arabaya karşılık borcunuzu falanmı kapatacak acaba.
Yoksa öyle hediye mi olur.
Zaten eşiniz borç kapamak için düşünmüş arabayı satmayı
Ona vermek ne alaka.
Yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar maşallah.
Bende olsam o arabayı perte çıkarırım yine vermem. :45:

Borcumizu arabyi satmasakta odeyebilirz..sadece biraz sıkısiriz o kadar..anneside bunu bildigi icin satma bana verirsn dedi..ben de satma diyordum esime..annesi bana ver diyince satalim demeye basladim :)

Haklisin. Ama sen esine dikkat et bence. Annesine oyle diyor, sana boyle. Kim ne tarafa cekerse o tarafa gidiyor yani. Onu cabuk kandirir karsi taraf. Once o kararli olmali.

İsteyenin bir yüzü kara demişler.
Kayınvalideye şu kadarcık kızmadım nedense; istemeye ister; kendini bilmediği belli; sanki tülbent istemiş gibi rahatça araba istemiş.. Ama eşiniz tamam dediği için kabahat onda.
Bana sormadı bile demişsin arkadaşım, haklısın kim olsa bir durur düşünür, alınır, yargılar..
Bence eşinizi gözetim altına alır, arabayı verecek gibi geliyor bana.

Diyemedi..zamaninda ailesini cook uzmus filan..benimkiler sanki bostan korkulugu

oldu ..onun zamanındaki suçlarının diyetini hep sen ödeyeceksen işin var..
benim anlamadığım siz bu borcu öderzi satmasak da diyosunuz..
ee niye satlığa çıkardınız..
ihtiyacınız yokduysa niye aldınız anlamadım..
yani durduk yere kv.ye araba almışsınız gibi

Tövbe tövbe anası ev istese ev de verecek mi?
İyice kafayı yedi bu erkek milleti..:ssz:
Evlendin karın var artık üstelik o da çalışıyor.
Bu ne rahatlık ya.
Bu adamlar bekarken farkında olmuyorlar heralde anne babalarının olduğunun
evlenince anam babam diye deli gibi davranıyorlar..
Evlenmeden evvel alsaymış araba ya kendi parasıyla..
Paşa beyler evlat olduklarını koca olduklarında farkediyorlar sanırsam:ssz:

oldu ..onun zamanındaki suçlarının diyetini hep sen ödeyeceksen işin var..
benim anlamadığım siz bu borcu öderzi satmasak da diyosunuz..
ee niye satlığa çıkardınız..
ihtiyacınız yokduysa niye aldınız anlamadım..
yani durduk yere kv.ye araba almışsınız gibi

Evet satmasakta oderiz ama elimize ayda alti yuz tl kalir yani zorlaniriz biraz..o yuzden satabilir demisti esim..ama satarsakta tum borclari kapatcagiz maas bize kalcak ama arabamiz olmuycak annesi de satmayin borcunjz bitince bize verirsiniz diyor

ben ce eşin sana başka annesine başka konuşuyorsa ya annesini yada sizi oyalıyor lafı geçiştiriyr.bence eşinizi takip edin ailesi ile konularda.çok üzmüşmüş annesini başka mazeret kalmamışmış.siz sanki hiç kırıp üzmediniz mi annenizi o zaman sizde diyin bende kırdım benim anneme verelim arabayı de..ama belki eşiniz annesine tamam deyip ilgilenmiyor olabilir.
benim de eniştem öyledir annesi birşey ister eşi de aynı zaman da aynı şeyi ister peki kimin istediği ılsun eniştem de kafasında kendi plan yapar onu uygular kiseye sormaz bu yüzden dikkat edin ve sizin de alın teriniz var o arabada size sormalıydı

Back
X