Esim de ben de calisigoruz..ve işe giderken kullanmak icin araba alalim dedim..borcumuz oldugu halde bi araba aldik..oyle iyisinden filan degil..ailelerimizin bize maddi olarak yardim etmedi..ve esimin ailesi manevi olarak bile yanimizda olmadi..hatta dugunumde filan da yoktu..neyse uzatmayim..esim telefnda konusurken kaynanama borcumuzu kapatmak icin arabayi satabilirim dedi..annesi de satma bana ver dedi..şakayla karisik..:S esimde tamam demez mi..neyse zaman gecti bida dedi annesi esim yine tabi anne sana yolluycam dedi..telefnu kapatti ben de araba yollamak ne demek eksigi olur biseyi olur icimizden gelir aliriz(ut bulasik makinasi gibi) neyse bunun olmuycagini net bi sekilde belli ettim o da tamam dedi...neymis annesi kardesini okula goturcekmis..kardesi on dort yasinda...annesinin bana gelip gittigi yok bizim gittigimiz ettigimiz yok araba verecekmusim..ben de calisiyrm ortaklasa aldik arabayi zaten..zoruma gidende bu bana sormadan fikrimi almadan..annesinde de suc var sen beni insan yerine koyma etme..oglundan gelinininde calistigi parayla alinan arabayi iste..benim de annem babam var..uzun oldu ama anlattim dokuldum..