kaynanamin esimden istedigi hediye :S

ben ce eşin sana başka annesine başka konuşuyorsa ya annesini yada sizi oyalıyor lafı geçiştiriyr.bence eşinizi takip edin ailesi ile konularda.çok üzmüşmüş annesini başka mazeret kalmamışmış.siz sanki hiç kırıp üzmediniz mi annenizi o zaman sizde diyin bende kırdım benim anneme verelim arabayı de..ama belki eşiniz annesine tamam deyip ilgilenmiyor olabilir.
benim de eniştem öyledir annesi birşey ister eşi de aynı zaman da aynı şeyi ister peki kimin istediği ılsun eniştem de kafasında kendi plan yapar onu uygular kiseye sormaz bu yüzden dikkat edin ve sizin de alın teriniz var o arabada size sormalıydı ayrıca siz bir ailesiniz ve sizin de bi geleceğiniz var birikim şart

Ben de senin gibi dusunuyorum..artik biZ bir aileyiz..tamam ailesi gercekten zor durumda olur yardim ederiz ama kendi ihtiyacim olan seyi onlara keyif olarak vermem

borcun varken keyfi olarak neden verecekmişin ki,eşinde ailesine hayır demeyi bilemeyenlerden sanırım ,

erkekler neden bu kadar geç anlıyor artık aile olduğunu ve heşeyin bi sınırı olduğunu , en baştan tamam demeseydi bari borcumuz var deyince kv nin bana verin demesi çok ilginç

ne demek parayi alsan olmaz? asil almazsan garip olur..dostluk baska is baska canim :53:

buarada ne demeye parasiz verilecekmiski?? cingar cikar, sacini basini yol arabani verme...sanki sokaktan topluyorsunuzda bedavadan araba vereceksiniz..nerde bu bolluk :19:

zaten borç için satacağını söylemiş eşin arabayı parasız verirse borcunu nasıl ödeyecek eşiniz annesine bunu diyemiyor mu yani borcumuz var onun için satıyoruz sen alırsan nasıl kapatırım diye borcu kapatsın o zaman bence parasını verecektir canım bor için olduğunu bile bile keyfi sizin aldığınız bir arabayı neden sahiplensin garip olur yani hem para alamam ne demek anne omak başka iş başka araba hediye edilir mi.

Annesi diyorki idare edin satmayin..borcunuz bitincede bana verirsin arabayi...egerki borcumuz varken simdi verin dese, parasinida vermek zorunda..ama kaynanam borcunjzu bitirdikten sonra verin kardesini okula goturup getiririm diyor uyanikkk

Konu başlığı 'eşimin annesine araba verme isteği' olmalıydı...

Tamam kayınvaliden istemiş yüzsüzlük yapmış.

Eşin neden sessiz kalıyor peki ? Arabanın parası denizden gelmedi heralde.

2.el de olsa kolay mı araba almak canım.

Eşin demesi gerek anne satacaksak keyfimizden satmıyoruz heralde diye.O tamam dedikçe annesi de verecek diye ümitleniyor.

Böyle durumlarda hatayı kayınvalidelerde aramayın hemen az eşinize bakın:34:

Annesinin sucu gormus gecirmis bir kadin olarak arabayi istemesi..saf kocacgimnda kabul etmesi...neyse allahtan yanimda konustu annesylede farkettim

böylesinide ilk kez gördüm insanlar yavrum evlendi malı mülkü bişeyleri olsun diye çabalar uğraşır ne bilim
elinden bişey gelmiosa bile salça yapar hamur keser en azından yesinler bari salçaya para vermesinler peynirde yaptım bi teneke gönderim peynire para vermesinler diye
hani bi salçayla erişteyle peynirlemi zengin olunur para birikir hayır ama bunu düşünür yani en azından ne bilim elinden geldiğince destek olmaya çalışır sizinkide alan cinslerden
ne desem bilemedim çok tuhaf!!!!!

"Satmayın borcunuz bitince bize verirsiniz" ne demek yahu:53: onlar için mi çalışıyosunuz siz. Aman dikkat edin, eşinizi kendinize bağlayın sizin sözünüzden çıkmasın yoksa annesi baskın çıkar ve her dediğini yaptırır. Biz evlenirken benim kayınvalidem de kendi oturduğu apartmandan ev aldırmaya çalıştılar zorla, sırf evlenince onlarla dip dibe yaşıyım, herşeyime karışsınlar diye. Ama ben kanımın son damlasına kadar savaştım, naptım ettim eşime aldırmadım o evi. Ohh çok da iyi yapmışım. Şimdi hiçbişeyime karışamıyolar. Eşim benden yana her konuda:16:

böyle konuları okudukça sinirleniyorum bi yandan üzülüyorum bi yandan..yazık günah değil mi bunca emeğe bunca çabaya insanlar evlenebilmek için ne zulüm çekiyor evlendikten sonra da milletin çocukluğunu mu çeksin..ne rahat insanlar var bu nasıl bi günah çıkarmadır neyin kafasıdır..kız tarafı evlendikten sonra rahatsız etmemek için aramaz bile ama erkek tarafı öyle değil zırt pırt bitiyorlar hadi bu neyse gelini takmama oğlunu yere göğe sığdıramama( o da evlendikten sonra yani öncesinde kız çocuğu üstünde yoğunlaşılıyor evlenince oğlu varmış yeni farkına varıyor) yazıklar olsun ne diyim..ama tabi düğünde değil takı takmak yanınızda bile bulunmamışlar o yüzden bu yüzsüzlük yoksa anlarlardı para nasıl kazanılıyor..valla gerekirse ağlayın sızlayın duygu sömürüsü bile yapın ama asla böyle bir saçmalığın altına istemeye istemeye imzanızı atmayın yazık günah bütün emeklerinize..zaten insan olsalar siz borçla değil yaz için tatil yerleri seçmekle uğraşırdınız

Back
X