kaynanamin hediyelerimi istemesi ..!

gelnkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
67
56
3
34
Merhaba kizlar kafam cok karisti bi fikir verin lutfen.
2yil olucak evneleli,kaynanamla pek problemimiz yoktur.ne cok samimiyiz nede uzagiz saygi cercevesinde gecinip gideriz.
Benim yasadigim yerde bebek mevlutunu kizin annesi yaptirir bohcalar hazirlanir nisan bohcasi gibi mevlut okununca ortada gosterilir annemler herseyi hazirladi ama dun kaynanam ben bisey almadim dedi olsun anne almasanda olur nolcak dedim.
Ortada gosterilcek ben mahcup olurum sana simdiye kadar gelen hediyeleri ver ortda ben aldim diye gorunsun ayip olmasin dedi.ben ne diyecegimi bilemedim alacak durumlari olmasa anlicam da benden neden istiyo anlamadim.
Kotu dusunmek istemiyorm ama ayip dgilmi yaptiklari?

Öyle şey olmaz bır goren falan olur de . Bu hılekarlık de .

E mevlüdü kızın annesi yaparsa kvnin hediye almasına gerek yok o zaman.
Oda gelenlere karşı mahcup hissetmemek için öyle birşey söylemiş, koyun verdiklerinden bir iki tane koymadı demesin.
Büyütülecek bir mevzu değil bence.

Çok saçma bence verme ya o hediyeleri alanlar gelip gördüğünde maçup olmucakmı

İlla hediyelerden vermenize gerek yok , elbet bugüne dek bebeğinize siz de bir şey aldınız .

Onlardan verin , o da kendi hediyesi gibi göstersin .

Ha , cimrilikten mi yaptı .. düşünemedi mi ? bilemem . Kendi ayıbı varsa da siz de yüzüne vurmayın daha fazla .

Verin iki parça yelek zıbın , susuversin .

para ver ben senin yerine bohca hazırlarım dee ya da onun yerine altın takabilirsin dersin.

Birsey almamasi ayip degil siz de onemli degil demissiniz zaten ama hediyeleri istemesi tam anlamiyla yuzsuzluk

Oyle deyince ne diyecegimi bilemedimki sadece hediyeleri teyzemler falan yakinlarim getirdi tanirlar sen almasanda olur anne ne gerek var masraf etme bosver dedim ama almasa bukadar takmazdimda bana gelenleri istemesi cok ayip tuhaf geldi bana

Eh geç sayılmaz. Para varsa çarşı şuracıkta. Elalemin hediyesine çörekleneceğine 2 parça bir şey alıversin.
Bazı insanları hiç anlamıyorum. Yeğen, torun ne demek yahu can paresi bunlar. Onlara kıyılmaz da kime kıyılır ki para pul.

Çok utanıyorsa gitsin torununa bir hediye alsın. Bu çok zor bişey değil heralde. Asıl öyle bir istekte bulununca mahcup olması lazım.

Ne tuhaf. Nedir yani iki parça eşya almak çok mu zor? Gelen hediyeleri veren kişiler gelirse mevlüde ve görürlerse ayip olur.
Sizin aldıklarınızdan varsa onlardan verin bari. Vermeseniz hediye istiyor diyecek arkanızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…