En azından kenarda duran daha önce eşimin eski kız arkadaşına aldığı hediyeleri sana almış gibi vermiyo iyi tarafından bak bende öğrenince şok geçirdim yuh artık yani diyorum bu kaynanalara gün geçmiyoki yeni olaylara imza atmasınlar pesssMerhaba kizlar kafam cok karisti bi fikir verin lutfen.
2yil olucak evneleli,kaynanamla pek problemimiz yoktur.ne cok samimiyiz nede uzagiz saygi cercevesinde gecinip gideriz.
Benim yasadigim yerde bebek mevlutunu kizin annesi yaptirir bohcalar hazirlanir nisan bohcasi gibi mevlut okununca ortada gosterilir annemler herseyi hazirladi ama dun kaynanam ben bisey almadim dedi olsun anne almasanda olur nolcak dedim.
Ortada gosterilcek ben mahcup olurum sana simdiye kadar gelen hediyeleri ver ortda ben aldim diye gorunsun ayip olmasin dedi.ben ne diyecegimi bilemedim alacak durumlari olmasa anlicam da benden neden istiyo anlamadim.
Kotu dusunmek istemiyorm ama ayip dgilmi yaptiklari?
Merhaba kizlar kafam cok karisti bi fikir verin lutfen.
2yil olucak evneleli,kaynanamla pek problemimiz yoktur.ne cok samimiyiz nede uzagiz saygi cercevesinde gecinip gideriz.
Benim yasadigim yerde bebek mevlutunu kizin annesi yaptirir bohcalar hazirlanir nisan bohcasi gibi mevlut okununca ortada gosterilir annemler herseyi hazirladi ama dun kaynanam ben bisey almadim dedi olsun anne almasanda olur nolcak dedim.
Ortada gosterilcek ben mahcup olurum sana simdiye kadar gelen hediyeleri ver ortda ben aldim diye gorunsun ayip olmasin dedi.ben ne diyecegimi bilemedim alacak durumlari olmasa anlicam da benden neden istiyo anlamadim.
Merhaba kizlar kafam cok karisti bi fikir verin lutfen.
Onun gonlu olucakta o hediyeleri getirenler taniyinca nolcak?ver canım nolucak arada bir problem ve art niyet olmadıktan sonra böyle şeylere takılma belki onun da düşündğü başka şeyler vardır sen ver o da göstersin gönlü olsun
Yok takmadiNe tuhaf insanlar var
Ya hediye al ya sus
Mevlütte bişey almak zorunda değil ama
Mevlüt olana dek minik bi takı bile mi takmadı ya da elbise ne bileyim
Var olmasa ben alicam ondan diycem ama imkanlari benden iyiNe değişik insanlar var bu kaynanalar ne ister gelinlerden anlamadim gitti maddi durumu yokmj bu kv nin?
Cimri biri mi normalde deYok
Yok takmadi
bebek kıyafetleri her yerde aşağı yukarı aynı çok takılma derim ama sen bilirsinOnun gonlu olucakta o hediyeleri getirenler taniyinca nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?