kaynanamin hediyelerimi istemesi ..!

En azından kenarda duran daha önce eşimin eski kız arkadaşına aldığı hediyeleri sana almış gibi vermiyo iyi tarafından bak bende öğrenince şok geçirdim yuh artık yani diyorum bu kaynanalara gün geçmiyoki yeni olaylara imza atmasınlar pesss

Ne değişik insanlar var bu kaynanalar ne ister gelinlerden anlamadim gitti maddi durumu yokmj bu kv nin?

e mevlüde gelenler içinde hediye vrenlerden hiç kimse yok mu Allah aşkına... bu nasıl düşünce sistemi böyle.. millet alışverişte görsün hesabı.. alsaymış sırf millete göstermek için mi alacakmış yani..

Ne sacma boyle gecistirerek bence hediye falanda almaz bu kadin.uc kagitcilik gibi ne oyle.yarin savasmi cikcak kapalimi tum dukkan carsi pazar?? yakininda falan hicmi magaza yok gitsin alsin ne alacaksa allahim ne insanlar var ya sabir..

Nerelisiniz merak ettimde:)
Bu arada babaannesi hic mi hediye almadi torununa?

ver canım nolucak arada bir problem ve art niyet olmadıktan sonra böyle şeylere takılma belki onun da düşündğü başka şeyler vardır sen ver o da göstersin gönlü olsun

turkiye kadar bebek kiyafetlerinin ucuz oldugu memleket yok insanin bi takim almayada mi eli gitmez yuh artik,sam kayisisi gibi oturmaya mi gelcek mevlude..
bence izin vermeyin boyle biseye.
ayip ayip

Ne tuhaf insanlar var
Ya hediye al ya sus
Mevlütte bişey almak zorunda değil ama
Mevlüt olana dek minik bi takı bile mi takmadı ya da elbise ne bileyim

Bi de sizde hediyeler ortaya mı getirilir
Mevlid zaten kalabalık oluyo ben millet gidince açtım neyi kim almış bilmiyordum bile

ver canım nolucak arada bir problem ve art niyet olmadıktan sonra böyle şeylere takılma belki onun da düşündğü başka şeyler vardır sen ver o da göstersin gönlü olsun
Onun gonlu olucakta o hediyeleri getirenler taniyinca nolcak?

Cimri biri mi normalde de
Yani atksın takmasın kendi şanına kalmış ama madem hediye almıyosun sus otur niye milletin hediyesine konma derdindesin sırf millete gösteriş için dimi

Bence utanacak kadar gururluysa sizden de istemezdi,belli ki uyanıklığa kaçmış gelinden alırım diye.

O muhtemelen adet annenlerin alması diye almadı da insan hiç mi heves etmez ya çok ilginç gercekten .

Hediye yapması yakışırdı böyle nahoş bi duruma düşürmüş kendisini ama başka sıkıntılar yokmuş aranızda çok takılma bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…