- 25 Haziran 2016
- 7.510
- 13.345
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Bunu esin varken soriyi aksamlar herkese.4 yillik evliyim guzel mutlu bi evliligimiz var cok sukur.esimin ailesi ozellikle gorumcem beni hayattan bezdiriyor.kv arada laf sokar ama yasliligina verip simdiye kadar hep sustum taki bugun duyduklarim kadar.esimin kuzeniyle birbirimize gidip geliriz oda evli.esiyle cok iyi anlasiriz severiz birbirimizi.bugun beni aradi ve dediki kaynanan birilerine demis ki x(yani kuzenin esi)yoldan cikmis benim gelinide yoldan cikariyor.ben sok oldum tabi.hem cok uzuldum hemde o kisiye de mahcup oldum.kaynanamin boyle bisey yapmis olabilecegini dusunmek bile cok kotu.esime anlattim oda cok uzuldu ve arayip sor dedi.bende olmaz yuzyuze soracam dedim.simdi nasi bi yol izlemeliyim ya inkar ederse yada bu yalansa nasi ispatlayacagim.
yok zaten ben diyorum ki hem ona soracagim ve bunu soyleyen kisiyle de yuzlestirmek istiyorumBunu esin varken sor
Yalniz konusma oda sahit olsun
Varsa kaniti gostersin
Arkadan kuru sikmayla olmuyor bu isler
Sesini yukseltme sakin ol
esim sen sor ben sonra devreye girerim dedi.kv yuzlesmek istemezse anlarim ki dogru soylenenler.cunku biri bana boyle bisey soylese yalansa hemen yuzlesmek isterimBirincisi esin sadece uzuldu mu bu duruma?
Annesini arayip anne bu dogru mu demesi gerekmez mi?
Ikincisi kayinvalidene bunu sor ve inkar ederse sana bunu ileten kisilerle kayinvalideni yuzlestir.
bence sadece inkar edecek yuzlesmeyecek.bende uzuldugumle kalacagimKime soylediyse yuzlestir..
Bence direkt oyle dememistir eger kendini bilen biriyse.esim sen sor ben sonra devreye girerim dedi.kv yuzlesmek istemezse anlarim ki dogru soylenenler.cunku biri bana boyle bisey soylese yalansa hemen yuzlesmek isterim
evet buna da sinir oldum kaldi ki cok agir bi laf nasi soyler.kuzenimin esine de baska biri soylemis.soyledigi kisiyle yuzlestirmek istiyorumBu iftirayi atanda düşünmüyo mu (yani kvniz) öyle bişey olsa bile atıyorum kV ninde adı gider sonuçta onun soyadını tasiyosunuz
Ne kadar çirkin ayıp bişey
Allah ıslah etsin
O kuzenin esiylede yuzlestirmeyi unutma
Yuzlestirmeye cokta gerek yok benceyok zaten ben diyorum ki hem ona soracagim ve bunu soyleyen kisiyle de yuzlestirmek istiyorum
bence soylemistir.boyle laflari soyleyecek biri ona gore bunlar normal seylerBence direkt oyle dememistir eger kendini bilen biriyse.
Kesinlikle yuzlestir. Cok tepki vererek degil ama.
Eger ki gercekse duyduklarin o zaman esinle gerektigi sekilde davranirsiniz
bana soyleyen kisi cok durust biri soylemez boyle bisey.ama digeri soyleyecek biri.yuzlestirmeden anlayamam sanirimYuzlestirmeye cokta gerek yok bence
Ama ben soylemedigim sozleri soylemis gibi anlatani gordum o kiside yalan soyluyor olabilir
Benim anlatmadiklarimi anlatanda sozde durust biriydi kimseye guvenmebana soyleyen kisi cok durust biri soylemez boyle bisey.ama digeri soyleyecek biri.yuzlestirmeden anlayamam sanirim
bilmiyorum ya eskiden ne guzel uzaktim herkesten onlara yakin oturdugumdan beri bitmiyor dertlerBenim anlatmadiklarimi anlatanda sozde durust biriydi kimseye guvenme
Off hep boyledir zatenbilmiyorum ya eskiden ne guzel uzaktim herkesten onlara yakin oturdugumdan beri bitmiyor dertler
kaynanama soylemeden gelmez direk.once ona sormaliyimYuzleştircem sizi demiceksin, o kisiyle kv nin yanina gideceksin.. Yanlarinda da konuyu acacaksin.. Bak birdaha gıkı cikiyormu.. Ne kadarda inkar etsede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?