- Konu Sahibi Depresifshine
-
Canım olabiliyor böyle durumlar..
Art niyet arama..
Biz eşimle evlenmeye karar verdik..
Günümüzü vs..aldık..
Nikaha 5 dk kala herkese msj la haber vermiştik
Herkes ŞOK ŞOK ŞOK
Kimse alınmadı bu duruma,ailelerimiz bile..
Canım olabiliyor böyle durumlar..
Art niyet arama..
Biz eşimle evlenmeye karar verdik..
Günümüzü vs..aldık..
Nikaha 5 dk kala herkese msj la haber vermiştik
Herkes ŞOK ŞOK ŞOK
Kimse alınmadı bu duruma,ailelerimiz bile..
Gerçekten mi bende baya bi kırılmıştım çağırmadılar diye :) boşuna kırılmıştım :)
ben böyle bişey yapsam annem tövbe billah yüzüme bakmazdı heralde
Evet canım gerçekten..
Düşün annelerimiz bile yoktu,apar topar evlendik..
Kırılma canım..
Olabiliyor böyle şeyler..
Hayırlı olsun diye ara ama oki?
Aradık tabi canım hem ben hem annem ayrı ayrı aradık hayırlı olsun dedik tebrik ettik :)
Merhaba kızlar aslında konuyu açmakta ki amacım şikayet değil sadece bi soru şimdi konuma geçiyorum yakın bi zamanda kaynanam evlendi evlendikten bi kaç saat sonra görümcem sosyal paylaşım sitesinden haber verdi tabi ben ister istemez kırıldım kaynanama sitem ettim birazcık :) oda numaramın olmadıgını söyledi ( yakın bi zamanda değiştirmiştim ) neyse tabi nişanlımında nikahdan haberi yoktu oda eve geç gelmiş söyleyememmişler nikah tarihini bi anda vermişler onlarında haberi yokmuş bi anda arayıp yarın sabaha nikah gününüz demişler böyle bişey olabilir mi gerçekten çat diye arayıp haber mi veriyorlar yoksa nişanlıma benim gelmemizi gerçekten istemedimi çok merak ediyorum bilen varsa söylerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)
Merhaba kızlar aslında konuyu açmakta ki amacım şikayet değil sadece bi soru şimdi konuma geçiyorum yakın bi zamanda kaynanam evlendi evlendikten bi kaç saat sonra görümcem sosyal paylaşım sitesinden haber verdi tabi ben ister istemez kırıldım kaynanama sitem ettim birazcık :) oda numaramın olmadıgını söyledi ( yakın bi zamanda değiştirmiştim ) neyse tabi nişanlımında nikahdan haberi yoktu oda eve geç gelmiş söyleyememmişler nikah tarihini bi anda vermişler onlarında haberi yokmuş bi anda arayıp yarın sabaha nikah gününüz demişler böyle bişey olabilir mi gerçekten çat diye arayıp haber mi veriyorlar yoksa nişanlıma benim gelmemizi gerçekten istemedimi çok merak ediyorum bilen varsa söylerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)
merhaba kızlar aslında konuyu açmakta ki amacım şikayet değil sadece bi soru şimdi konuma geçiyorum yakın bi zamanda kaynanam evlendi evlendikten bi kaç saat sonra görümcem sosyal paylaşım sitesinden haber verdi tabi ben ister istemez kırıldım kaynanama sitem ettim birazcık :) oda numaramın olmadıgını söyledi ( yakın bi zamanda değiştirmiştim ) neyse tabi nişanlımında nikahdan haberi yoktu oda eve geç gelmiş söyleyememmişler nikah tarihini bi anda vermişler onlarında haberi yokmuş bi anda arayıp yarın sabaha nikah gününüz demişler böyle bişey olabilir mi gerçekten çat diye arayıp haber mi veriyorlar yoksa nişanlıma benim gelmemizi gerçekten istemedimi çok merak ediyorum bilen varsa söylerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)
başka dert vermesin Rabbim
nişanlın bile yokmuş nikahta
sen gitsen tek başına napacaktın ki
Nişanlınız bile gitmemişken sizin gitmemeniz cok da abes değil değil mi? Hayır yani o yokken siz orda bulunsanız ne olur, olmasa ne olur?
Ben kayınvalidemin nikahında bulunmuştum zamanında inanın hic hos bir durum değil.
kaynanan evlenmiş oh ne güzel yeni gelin olmuş..senle uğraşacak vakti olmaz ne güzel..
boşver üzülme sevin
Zaten tek gidicem demedim haberimiz olsa nişanlımla gidecektik zaten :) bide benim kayınpederdeevlendi onunkine de gidememiştim o zaman işlerim çok yogundu bari buna giderim diyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?