- Konu Sahibi Tiryandafila
sabır bacımmm sabırrrrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araya mesafe koymak lazım başka türlü olmuyor...
ne yazıkkı evlenirken sadece eşlerımızle değil bütün sülalesiyle evlendik..
yada ben öyle yaptım..
kayınvalıde olacağımı bıldiğimden mı yoksa ona alıştığımdan mı bılmem es gecıyorum patavatsızlıkları yanlısları...
sözlerı batmıyomu batıyo ama kaıleye almıyorum heralde ne bılıyım..
sizde deneyın işe yarıyo ..
artı sevmesek bile saygı göstermek zorundayız sonuçta eşinin annesi atsan atamazsın satsan satamazsın...
ne yazıkkı evlenirken sadece eşlerımızle değil bütün sülalesiyle evlendik..
yada ben öyle yaptım..
kayınvalıde olacağımı bıldiğimden mı yoksa ona alıştığımdan mı bılmem es gecıyorum patavatsızlıkları yanlısları...
sözlerı batmıyomu batıyo ama kaıleye almıyorum heralde ne bılıyım..
sizde deneyın işe yarıyo ..
artı sevmesek bile saygı göstermek zorundayız sonuçta eşinin annesi atsan atamazsın satsan satamazsın...
valla bende annemle konuş diye karısını zorlayan erkekleri anlamıyorum, bırak kardeşim kadını içinden geliyosa konuşur gelmiyosa konuşmaz, neyin zorlaması bu, küçükken babalarımız bize öp amcanın elini derdi ya o hesap
bence bu tip zorlamalar kadınları kaynanadan iyice soğutuyor, kaş yapayım derken göz çıkarıyor bu tip erkekler:hulya:
eşine ailesi hakkında laf söylemyeceksin...
gerçekleri o görmeli...
ne zaman görecek dersen bende bilemiyorum, ama o görmeli, sen söyledikçe o yanlış anlar... kötü olan sen olursun...
telefonda konuş, seviyeli ol, eşine şu imajı ver" sen istediğin için konuştum bitanem, sana olan saygımdan" ...
zamanla bakacak ve görecekki, aslında haklı olan sensin...
ama senin söylemenle onların haksızlığını anlamaz emin ol... birde sen fesat olursun üstüne..
merhabalar ben ne cektim kaynanadan bi bilseniz herseye burnunu soktu huzur bırakmadı. Aynen diger arkadasların söyledigi gibi onun yüzünden esime sevgim azaldı.bin yıl görmesem aramam kaynanamı:sm_cool:
Bu duygudan nefret ediyorum ama biraz önce konuştuk kayınvalidemle ve ben sesini duymaya bile dayanamıyorum artık. Söyledikleri şeyler ve en önemlisi eşimin her yaptıklarına sesini çıkarmayıp, bir de ben onla paylaştığımda hep onların haklı ve iyi niyetli olmalarından çok yoruldum. Bu durumda herşeyi yanlış anlayan salak ve kötü niyetli kişi ben oluyorum galiba .Ve eşimle tartışmaktan yoruldum. Daha birgün önce çok şiddetli kavga etmemize rağmen şimdi geçmiş karşıma hiçbirşey olmamış gibi telefon edip ,laylamlom yapmasına ve telefonu bana vermesine deli oluyorum. Sesini bile duyduğumda sanki herşeyi yeniden yaşıyorum. Bu duygudan nasıl kurtulacağım:çok üzgünüm:
ıyyy aynısının tıpkısı bendede var herseye maydonoz bi kaynana dün bende şidddetli derecede kavga ettim 1,5 yıllıkta evliyim benden aldığı lafı oğluna yetiştirmesi artık son nokta oldu doldum ne ararım ne sorarım dedim kocama baya bozuldu hala bozukta bana nese ooo gecer sanırım bende kurtuldum şu kaynana musubetinden darısı tüm çekenlere