- Konu Sahibi Tiryandafila
daha evlenmeden (hatta nişan söz bile olmadan HATTA TANIŞTIRILMADAN) sevgilimin annesiyle küsüz. :/
kendisinin benimle ne alıp veremediği var bilmiyorum bana da çok büyük kötülük etti üstelik ama ağzımı açıp tek kelime etmem sevgilime. Allaha havale ettim. Çünkü ben bir şey söylersem sevgılım benim haklı olduğumu bilse bile annesini savunma ihtiyacı hissedecektir. Annesi sonuçta. Ben de aynı durumda olsam ben de annemi babamı savunurum....
bu yüzden bence siz hanımefendilik yapın ve asla eşinizle annesini şikayet edecek ya da kötüleyecek davranışlarda bulunmayın.. Aileler yüzünden tartışmak bir tek ikinizi ve evliliğinizi yıpratır..
Boyun eğin demiyorum. Ama durabildiğiniz kadar uzak durun.. Eşinize de ailesiyle biraz daha resmi olmak istediğinizi belirtin. Yine de siz kibarlığınızdan ve terbiyenizden ödün vermeyin..
(evli değilim evlenmedim, sizin açınızdan bakamıyor olabilirim.. o yüzden dikkate alır mısınız bilmem)
olmuyor güzelim hanımefendilikde biyere kadar kibarlık filan bastan tavrını alıcaksın ki ezemeyecek seni bide ilk gelinsen yeni evliysen yandın herkes cephe alır xana haklıyken haksız duruma düşersin kendi kendini yer bitirirsin niye dersin ama bunlara gerek yok bastan mesafe koycaksın melek olsanda yaranamazsın cokacımasızım ama ne yapim yzsadıklarımdan tecrübe sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni