canım ne stratejisi ya.kaynananın sıcak denizlere açılma politikası falan mı var acaba?bu kadar kötü niyetli olma.git sen de eşinle beraber.oğluna düşkün demek ki.ben de oğluma düşkünüm.benimki daha 1.5 yaşında gerçi ama şimdiden evlenir de el kızı bana yollamaz diye korkuyorum.baksana insanlar nasıl kalpsizleşmiş.
bence sizde takdik değiştirip geçinmeye çalışsanız evliliğiniz için daha iyi olur.daha önceki konularınıza baktımda birtürlü benimseyememişsiniz evlendiğinizi, ele karıştığınızı.
sıkı sıkıya sarıl eşine meydanı boş bırakma zamanla çekeceksin iyice kendine gerekirse duygu sömürüsü yap sen gidince ben seni çok özlüyorum sensiz duramıyorum falan de gitse bile döndüğünde surat yapma kocacığım seni öyle özledimki de atla boynuna...
İş eşinizde bitiyor. Kayınvalide tek mi yaşıyor, merak ettim. Öyle olsa bile her akşam evli bi adamın eşini bırakıp gitmesi doğru değil.
Bu erkekleri de anlamıyorum. Acaba hiç sormuş mu anne neden böyle yapıyorsun, neden eşimi istemiyorsun diye.
kadınlar gitse hergun annesine bir suru tantana yaparlar sen evlendin artık herzaman olmaz diye ama erkekler daha anneci cıkıyor nedense kayınvalidelerde evlendirmesin dizinin dibinde bebek gibi pıspıslasınlar hergun
sevgili leda,
eşin annesine düşkün bir adam
sen evliliğin başından beri kadını kendine düşman tutmuşsun
bu zihniyetle gidersen, maalesef ki evliliğin bitme noktasına gelecek canım
bunu göze al, ona göre davran
her şey tek taraflı değil malesef o şekilde bir düşüncem olsada sebepleri mutlaka var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?