kaynanamın vurdum duymazlığı

Bende yasadım buna benzer bir durum benim görümcemde bir gecmisöldsünu esirgedi kayınvalidem dersen yarım saatligine uğradı o zaman cok kırıldım cok ağladım ama allahım sen büyüksün dedim ve görümcemde şimdi buna benzer bir durumda belki bebeği değil ama olsun oda kıvraniyo sonuçta ben onun gibi acımasız olamıyorum hergün uğruyorum yemek götürüyorum işine yardımcı oluyorum ve yine diyorum ki allahım sen büyüksün sen herseyi görensin.onun için üzülme cok büyük bir acı bebeğine mı yanacaksın çektiğin acılarami Cok iyi anlıyorum sizi inanın geçecek unutacaksınız zamanla

Çocugunamı üzülüyosun kaynanam anlamadım gelmiş diyorsun ee bakmış annen yanında napcaktı hergün gelip gitcekmiydi o zamanda kaynanam oturdu kalkmıyor evden derdin... Ateş düştüğü yeri yakar neden insanlardan bir beklenti içindesin ki :31:

sen çok büyük konuşuyorsun bak hamilesin böyle büyük laflar etmesen çok iyi olur
insan zor durumda kalınca yakınlarından destek bekliyor yalnız olmadığını acısının paylaşıldığını bilmek istiyor
Allah sana yaşatmasın böyle şeyleri ama başına gelirse beni anlarsın
öyle davulun sesi uzaktan hoş geliyor demekki.
yorumun beni çok üzdü.

Çocugunamı üzülüyosun kaynanam anlamadım gelmiş diyorsun ee bakmış annen yanında napcaktı hergün gelip gitcekmiydi o zamanda kaynanam oturdu kalkmıyor evden derdin... Ateş düştüğü yeri yakar neden insanlardan bir beklenti içindesin ki :31:

sen çok büyük konuşuyorsun bak hamilesin böyle büyük laflar etmesen çok iyi olur
insan zor durumda kalınca yakınlarından destek bekliyor yalnız olmadığını acısının paylaşıldığını bilmek istiyor
Allah sana yaşatmasın böyle şeyleri ama başına gelirse beni anlarsın
öyle davulun sesi uzaktan hoş geliyor demekki.
yorumun beni çok üzdü.

Back
X