- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi minikyaramaz
arkadasim ben anlatma ozurlumuyum anlamadim gitti.kizi zaten ogluma huzur vermiyor.o gunde kac kez ikaz etmeme ragmen oglumu rahatsiz etti.diyorsunuz ya o cocuk...ben de goz yumdum bisey demedim am oglumun kafasini carpip bayilmasi....
bu arada kizi evlatta oglu neeee????
kizi kac kez oglumu sesinden rahatsiz oluyorum diye kv lerden isimin gucumun arasinda getirdi....
ya anlatsam cok sey var ama...
ne yapayim o anda.kizi mi doveyim anlamadim gitti.ya da canim benim olur boyle seyler benin oglum bayilsa da senin psikolojin daha onemli gorumceme de kapida ya abla kusura bakma ozur dilerim cocugum baygin ama bi anlik ofkeyle oldu ben affetmen icin ne yapmaliyim mi deseydim.ewet yine senin kizin hakli nasil affedebilirsim beni diye yalvarsamiydim.
bebeğiniz görümcenin kızı tarafından zarar görüyor ve sen iş yapmak için bebeğini nasıl oraya bırakabiliyorsun.çocuklar senin sorumluluğundayken böyle davranıyorsun,Allah korusun ya bu kafa çarpma olayı kaynanan da olsa neler yapardın

bak canım ne yap et,görümcenin kızı kaynanandayken oğlunu kaynanana bırakma.hem işini yap,hem bebeğine bak