Kaynanamın yatılı kalması ve eşimle kavgamız

İkisi de alttan aldı beni sakinleştirmeye çalıştılar gittiler günü ayrı geçirdik arkadaşlarıma geldim hala görmedim gidince uzak durmak istiyorum
Bundan sonra sınırlarını çiz canım kendini ezdirme ama eşinle aranı fazla açma kavga etmeden güzelce yavaş yavaş olacak evliliğin çok yeni kv konusunda asla taviz verme.

Bundan sonra sınırlarını çiz canım kendini ezdirme ama eşinle aranı fazla açma kavga etmeden güzelce yavaş yavaş olacak evliliğin çok yeni kv konusunda asla taviz verme.
Ben dozunu ayarlayamiyorum malesef eşimi uzaklaştırıyorum annesine sinirlenince eşimle iyi olmak gibi bi hevesim kalmıyor mutsuz olmak pahasına eşime çok soğuk duruyorum

Hanımlar hepinize teşekkür ederim yorumlariniz desteginiz için.sabah kahvaltı hazırlamadim yattım basim ağrıyor dedim eşim en sonunda kendi hazırladı beni çağırdı siz yiyin dedim.annesi seslendi kahvaltıdan sonra gittim ikisine de kızdım içimden ne geçiyorsa söyledim düşüncesiz olduklarını eşimin bana söylediği lafları.hakkımı helal etmiyorum dedim kayinvalideme de artık yatılı kalma duzenim huzurum bozuluyor dedim.Benim sana zararım yok senden bi iş istemiyorum ki dedi.yatılı istemiyorum bitti bi daha gelmem dedi ben gelme demiyorum yatılı istemiyorum dedim.5dakikalık mesafe sonuçta.her hafta ne anlıyor bilmiyorum.daha baya konuştum ilk kez sesimi yükselttim eziyet çekmek için evlenmedim dedim.gitti sonra çok rahatladım.susmak başa bela saygısızlık yapmiyim diye rahatsız oldugun şeyleri söylememek çok yanlışmış çok

ohhh icimin yaglari eridi. helal olsun, bir önceki yorumumdan dolayi özür dilerim. afferim sana. aynen böyle devam

Hayatta bir bardağı kaldırmaz 😄iş yapmak onun lugatinda yazmaz hep öyleymiş benim o anlamda beklentim yok yeter ki uzak olsun tahammülüm kalmadı
Ayy bunu sana o mu dedi.ben olsam seni alan kaynanaya acıdım suan nası bi gelin olduN sen zamanında iş bilmez güç bilmezderdim.

ohhh icimin yaglari eridi. helal olsun, bir önceki yorumumdan dolayi özür dilerim. afferim sana. aynen böyle devam
Ben de beğenmedim işaretini yaptığım için mahcup oldum şimdi.estagfirullah.çok teşekkür ederim.bi şey aklıma takıldı bu akşam arkadaşlarımla toplandık bu konudan bahsettim hepsi görüyordu sürekli kv gelip yatılı kaldığını benim sıkıldığımı.bugün anlattım orda artık yatılı istemiyorum dediğimi.hepsi dedi naptın sen ben yapsam eşim beni gönderirdi kapıya koyardı.bir tanesi bile iyi yapmışsın demedi.mecbursun sabretmeye çekmeye filan dediler.şaşırdım eziyet çekmek için mi evlendiniz dedim.ne örnekler verdiler onlara da eşinin sulalesinden gelen hatta uzun sure kalan olmuş belli edememisler bile sıkıldıklarını.özellikle iki kişi bu fikirlerdeydi.bi şaşırdım böyle düşüncelerine

Ben de beğenmedim işaretini yaptığım için mahcup oldum şimdi.estagfirullah.çok teşekkür ederim.bi şey aklıma takıldı bu akşam arkadaşlarımla toplandık bu konudan bahsettim hepsi görüyordu sürekli kv gelip yatılı kaldığını benim sıkıldığımı.bugün anlattım orda artık yatılı istemiyorum dediğimi.hepsi dedi naptın sen ben yapsam eşim beni gönderirdi kapıya koyardı.bir tanesi bile iyi yapmışsın demedi.mecbursun sabretmeye çekmeye filan dediler.şaşırdım eziyet çekmek için mi evlendiniz dedim.ne örnekler verdiler onlara da eşinin sulalesinden gelen hatta uzun sure kalan olmuş belli edememisler bile sıkıldıklarını.özellikle iki kişi bu fikirlerdeydi.bi şaşırdım böyle düşüncelerine

onlar kendi pisirikliklarina yansinlar. sen yapilacak en iyi seyi yaptin.
ben daha iki gün önce öz anneme gelme rahat ettirmiyorsun dedim. ki gelim bebek hazirliklarina yardim edim dedi. gelip kalacagida tasss patlasin bir hafta. uyanir ise baslar taaa yatana kadar ama istemedim.

Yazık onların hayatına. Kimse kimsenin derdini, eşinin sülalesinin derdini çekmek zorunda değil. Tabi kendileri yapamadıkları şeyler için iyi yaptın diyememislerdir size .
Kadının böyle birşeyi çekmek için hiçbir açıdan mecburiyeti yok. Hastalık olur başka ama kayınvalideniz canı istiyor diye 5 dakikalık mesafede gelip niye sizinle kalsın? Yanlış yapmadınız, hiç aklınıza karışmasın.

Keşke erkeklerde senin kafa yapında olsa.görmüyo musun karşısında cocuk gibi bende senin annen gelince aynısını yapcam diyen bir adam var.Hangi blöften bahsediyosun sen.annesinin evine gitsin kafa dinlemeye desin.sonra kv herkese ilan etsin evİ terketti diye oglunuda gaza getirsin.döndügünde niye geldin diye sordugunda gurursuz gibi hissetmicek mi kendini? Kafa dinlemeye gidecek ama döndügünde herşey daha kötü olacak.öyle eften püften sebeplerden evden gidilmez.ev onun evi.kafa dinlemek istiyorsa kendi evinde kafa dinleyecek huzurlu ortam yaratacak.
Karsımdaki adama göre hareket etmedim hıc. Herseyın kotu olması kocayı da korkutmalı bir zahmet. Ortada da koskoca sebep var sebepsiz degıl.
Sen ve ben farklı kafadayız. Benı ikna etmek ıcın yazmana gerek yok, bu konuda ikna olmam cunku.
Yazdıgım herseyın herseyın arkasındayım.

Evdeki huzur kadının ustune zimmetli degıl, sadece kadın fedakarlık yapınca mutlu oluncaksa yerım öyle evliligi.
Dunyaya fedakarlık yaparak genclıgım curutmeye degıl, mutlu huzurlu olmaya sevmeye sevısmeye saygı görmeye duymaya geldım.
Ve bu saydıklarımın hepsini karsılıgı varsa yaparım. Haybeye yapmam.
Aman ali rıza bey agzımızın tadı kacmasın diyen hayriye hanım gibi degılım.
Zaten sonunda hayriye hanımın aılesı dagıldı, herseyi gorup sustugu ıcın. İbretlik.

Back
X