Kadın daha gelmiyorum demiş ama hala gitmemiş evine, eşinizle aynı odada yatıyor bide hala. Resmen blöf yapmış kv niz, oğlunun sizi bağırıp çağırıp dize getirmesini istiyor yani. Böylece gelmeye devam edecek, eşin de senin sesini kesmiş olacak.Eşine oğlum git karının yanına, orası senin yerin diyip evine gideceği yerde hala ortalık karıştırma derdinde. Eşin muhtemelen yarın sana gelip annemden özür dile falan diye işi tatlıya bağlamaya çalışacak, sakın taviz verme. Odadan da çıkma gerekirse, ne ayıp olacak.
Normalde misafire böyle davranılmaz tabiki ama kadın misafir sınırını çoktan aşmış, annesi de olsa sizin öz anneniz de olsa sizin müsait olup olmadığınızı bilmeden sürekli gelmemeli. Kaldı ki yatılı misafir çok zordur, sizden birde hizmet bekler. Küçük bebeğiniz var sonuçta anlayışsız insanlara denk gelmişsiniz , yazık üzüldüm sizin adınıza. Odadan çıkmayın kv niz gitsin, eğer eşiniz ısrar eder çık ortaya gibisinden çok üstüne gelirse de kv ne de ki küçük bebeğim var eşimin bana yardımcı olması gerekse bile sürekli çağırdığınız için adamı evimde bulamıyorum . Yatılı misafirde bebekle zor oluyor yakın oturuyoruz zaten oturup akşam gidebilirsiniz de. İnceldiği yerden kopsun, annende üzülmesin diye anlatmamakla hata yapıyorsun. Şimdi ufak da olsa sorunlarını söylemezsen ilerde boşanmaya kalktığında daha mı iyi olacak birden öğrendiğinde? O yüzden annenle de paylaş derdini, belki daha iyi fikir de verir sana .