Kaynanamin yuzu ortaya cikti ama esim bir sey yapmiyor

Şaka mı bu

İnsan altınları toplarken yanına tanımadığı biri gelince yardım ediyor diye düşünür mü

Benim aklıma hırsız gelir

Erkek tarafı da gelir altınları toplamaya ama yedi kat el değil tanıdık birisi gelir

Anneniz ve sizin ağzınız yok mu iki kişi tanımadığınız kadına paşa paşa altınları Nasıl verdiniz

Resmen soygun yapmıslar ve eşiniz de işin içinde gibi geldi bana. Vallahi adli vaka

Canim biraz yumurta falan ye sen protein eksikligi guzel bir sey degil

Canim biraz yumurta falan ye sen protein eksikligi guzel bir sey degil
Üslubunuz hiç hoş değil!
Arkadaş gayet mantıklı bir soru sormuş ki ben de aynısını düşündüm.
"bi kadin" geldi resmen hirsiz gibi apar topar ne var ne yok topladi bende yardimci oluyor saniyorum " demişsiniz.

Kadın tanıdığınız birisi miydi?
Değilse kim olsa " bu da kim altınları niye topluyor " diye düşünür müdahale eder.

Aldim tabiki babamin taktiklari alicak kadar utanmaz olan onlar soke soke aldim hemde
Altınlarını iyi koru yarın öbürgün eşini kandırıp almasın dikkatli ol hatta kendi adına bankaya falan koy...

Alıp annesine verdikten sonra bir şey yapamazsın boşasan altın yüzünden yuva dağılmaz küssen nereye kadar anneci çünkü çok belli

Allahım yarabbim ! Bide kalkıp protein,yumurta falan filan lafı etmişsin.İhtiyacı olan sensin gibi geldi bana.Kadının biri gelip elinizdeki altını alıp gidecek,sizde alık alık bakacaksınız,sonra da yumurtayı başkasına tavsiye edeceksiniz

Dugunu birakip kapiya cikacaktiniz. 5 dk icinde altinlar buraya geldi geldi, gelmedi ben dugunu terkediyorum diyecektiniz. O zamam esiniz gercekteb sizi kaybetmek istemiyorsa kosa kosa getirirdi o altinlari. Eger evlilik birligini bozmadiysaniz gecmise sunger cekin zira ne olani geri getirecek ne de baska birseyi. En azindan aile huzurunuzu saglayin

Sen eşine ne kadar yuzunu gostersende aılesının bellı bı yerden sonra esın aıkesıne kıyamaz. Benım eşim kı hıc aılede buyumemiş. Annesını gram sevmez ama yerı geldıgınde aılesını savunur.
Senın yapacağın cok muhatap olmamak kaynananla. Mümkün oldugunca az görüşmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…