Konuma yorum yapmamistim simdi yapayim.
Tatlim yasitiz, bu yaşlar tam vur kafasina al ekmegini zamani. Yaptigin hatalarin en basinda kendini ezdirmek var.
Elalemin annesinin gonlu olsun diye susmak (ki bu cogu zaman saygi diye nitelendiriliyor), annecim annecim diye gezmek, israrla biseyleri ispatlamak, sabrede sabrede laf anlatmak bunlar yanlis seyler.
Evet yaptigin seyler karsiligini aldigin insan icin yapilir. Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda degilsin, 14 yasindaki kucucuk cocukla annesiymis gibi ilgilenmek zorunsa degilsin, olmadigin biriymis gibi davranmak zorunda degilsin, anne-es arasindaki dengeyi saglayamayan cozum getiremeyen adamla evlenmek zorunda degilsin.
Kendini ezdirme, hayatindaki en degerli sey kendin bunu asla unutma. Eger bir gun evleceksen seni oldugun gibi kabul eden birisiyle evlen. Sana saygi duyan bir kv kb icin cabala.
Şer bildigimiz herseyde bie hayir ariyorum ben. Ayrildik diye uzuldgun sey bence senin icin cok hayirli. Dusunsene evlenmissin her gece kvnin farkli bir problemiyle ugrasiyorsun. Neden? Sen milletin cenesini cek diye mi evleneceksin.
Olmuyorsa daha guzeli olacagindandir. Hayirli degilse kader bir engel koyar. Demek ki hayirli degilmis. Birak olmasin, dogru insani ve dogru zamani bekle.
Boyle karisik ve saygisiz bir aileue girme.