• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin yüzünden Nişanlimdan ayrildim:-(

Birleşme tekrar . Ayrıca sen nisanlinla sevgiliyken nişanlın seni millete bu kız benim dostum diyemi anlatıyordu kullandığın tabir çok çirkin ve itici

Hayir tabiki. Kaynanam kendi diyip duruyordu dostum böyle söyle. Benimde aklimda o laf kaldi diye diyorum.

Biliyorum haklisiniz. Zaten sinirliyim son zamanlarda dogru kelimeleri bile bulamiyorum :KK43:(

Konuma yorum yapmamistim simdi yapayim.

Tatlim yasitiz, bu yaşlar tam vur kafasina al ekmegini zamani. Yaptigin hatalarin en basinda kendini ezdirmek var.

Elalemin annesinin gonlu olsun diye susmak (ki bu cogu zaman saygi diye nitelendiriliyor), annecim annecim diye gezmek, israrla biseyleri ispatlamak, sabrede sabrede laf anlatmak bunlar yanlis seyler.

Evet yaptigin seyler karsiligini aldigin insan icin yapilir. Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda degilsin, 14 yasindaki kucucuk cocukla annesiymis gibi ilgilenmek zorunsa degilsin, olmadigin biriymis gibi davranmak zorunda degilsin, anne-es arasindaki dengeyi saglayamayan cozum getiremeyen adamla evlenmek zorunda degilsin.

Kendini ezdirme, hayatindaki en degerli sey kendin bunu asla unutma. Eger bir gun evleceksen seni oldugun gibi kabul eden birisiyle evlen. Sana saygi duyan bir kv kb icin cabala.

Şer bildigimiz herseyde bie hayir ariyorum ben. Ayrildik diye uzuldgun sey bence senin icin cok hayirli. Dusunsene evlenmissin her gece kvnin farkli bir problemiyle ugrasiyorsun. Neden? Sen milletin cenesini cek diye mi evleneceksin.

Olmuyorsa daha guzeli olacagindandir. Hayirli degilse kader bir engel koyar. Demek ki hayirli degilmis. Birak olmasin, dogru insani ve dogru zamani bekle.

Boyle karisik ve saygisiz bir aileue girme.

Konuma yorum yapmamistim simdi yapayim.

Tatlim yasitiz, bu yaşlar tam vur kafasina al ekmegini zamani. Yaptigin hatalarin en basinda kendini ezdirmek var.

Elalemin annesinin gonlu olsun diye susmak (ki bu cogu zaman saygi diye nitelendiriliyor), annecim annecim diye gezmek, israrla biseyleri ispatlamak, sabrede sabrede laf anlatmak bunlar yanlis seyler.

Evet yaptigin seyler karsiligini aldigin insan icin yapilir. Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda degilsin, 14 yasindaki kucucuk cocukla annesiymis gibi ilgilenmek zorunsa degilsin, olmadigin biriymis gibi davranmak zorunda degilsin, anne-es arasindaki dengeyi saglayamayan cozum getiremeyen adamla evlenmek zorunda degilsin.

Kendini ezdirme, hayatindaki en degerli sey kendin bunu asla unutma. Eger bir gun evleceksen seni oldugun gibi kabul eden birisiyle evlen. Sana saygi duyan bir kv kb icin cabala.

Şer bildigimiz herseyde bie hayir ariyorum ben. Ayrildik diye uzuldgun sey bence senin icin cok hayirli. Dusunsene evlenmissin her gece kvnin farkli bir problemiyle ugrasiyorsun. Neden? Sen milletin cenesini cek diye mi evleneceksin.

Olmuyorsa daha guzeli olacagindandir. Hayirli degilse kader bir engel koyar. Demek ki hayirli degilmis. Birak olmasin, dogru insani ve dogru zamani bekle.

Boyle karisik ve saygisiz bir aileue girme.

Cok sagol canim benim ya. Yazdiklarin gercekten cok cok dogru..
Allahim herseyin hayirlisini versin :(
Seneye eylülde dügünümüz olcakti.
4 sene hayal ettik o gün icin. Ama kismet degilmis galiba.....

Kadının psikolojisi bozuk belliki
Sen nişanlınla iyimisin ona bak örf adeti geçeceksin maalesef, nişanlınla da gider gelirsin aramazsın annesini eğer seviyorsan birleşmek istiyorsan
Bunları da görüştüğünüzde aileler varken konuşun nişanlın kabul ediyorsa ailen de tamam diyorsa şans tanırsın istiyorsan tabiki

Ben konustum onunla annesi bana neden öyle davraniyor diye. Haklisin diyor ben annemle konustum cok yanlis hata yapti diyor. Ama degisen bisey yok. Annesi hep hata yapsin biz susalim ... yine aynisi . Hata üstüne hata yapiyor ya ne bilim cok tuhaf
Annesine dur desin yada görüşme sen annesiyle. Bunu nişanlın kabul etsin

Saçmalama. Sakın dönme. Ne kv dene ne de eski nişanlına güvenebilirsin.

Adam anasına nişanlıyken ezdirmiş. Evlensen bunun bin katını yaşarsın. Pısırık ana kuzusu bi adamla yakma geleceğini.

Bak valla çok pişman olursun.

Nisanlin annesinin agzina elinin tersiyle cakmadikca (mecazi anlamda tabi, ana fikri anlarsiniz) iliskinizden koy kasaba olmaz. Nisanliniz barismaya babasiyla gelecekmis, yiyorsa annesiyle gelsin de o zaman siz de dokun eteginizdeki taslari.

bu kayananlar kul hakkı nedır bılmıyorlar ya bsver kızım kac kurtul ya bısanlın adam olsydı ezdırmeseydı senı iş adamda bıter daha nısanlıyken anasının agzını kapatamayn evlenınce anası ıcın sana el bıle kaldırır bırak yluna bak yasın daha kucuk nıcelerı cıkar karsına

Yok ben özür dilecekmisim.yüzügü attigim icin. Kaynanama haber etmedim diye. Öyle dedi telefonda anneme.
Kapı önüne paspas ol her giriş çıkışta ayağını silsin, farkı yok gidip özür dilersen.. Böyle bir hata yapma. Nişanlın pasif seni ezdirir. Kv ve annesi ise uçmuş fazla oksijen soluyorlar galiba. Bunlarla baş edemezsin nişanlın seni ezdirdikçe. Annesine söz geçirecek insan baştan geçirirsi şuanda da konuşturmazdı. Aklını başına al.

Ailemde istemiyor. Sen nasil istiyorsan evladim diyolar. Cok iyi düsün. Bu kadin hayatini maf eder diyolar :KK43:( off
Kesinlikle ailen dogru soyluyor...bak bu topige duzenli olarak gir bir cok konu evli bayanlardan tabikide bir cogu kayinvalide/gorumce/elti den yakiniyor,nisanlilik doneminde boyle problem yasiyorsan evlendiginde hayli hayli buyuyecek bu derdin soyliyeyim.belki nosanlimi seviyorum ama diyebilirsin ,bu sekilde evlenirse zaten nisanlina gram sevgin kalmayacak,gecen yillarina uzuleceksin,kadin sana cektirecek bu belli zaten karar senin...

Bi kere atıp kurtulmuşsun onlar seni rahat bırakmaz nişanlında susuyorsa iyice ezilirsin seneye burda boşanıyorum diye konu açarsın Allah korusun. Yani iyi düşün. İlerde keske ikinci sefer nişan atmaya utanmasaydım, evlenmeseydim diye pişman olma. En önemlisi ailenin sözünü dinle

Canım yaşayan biri olarak geri dönme derim. O yaşanan 4 yıl da, her şey de unutulur hiç merak etme. Arkadaşın dediği durumun en açık örneği benim. Çok ailevi sıkıntılar yaşamama rağmen, eski eşimin de çabalarıyla evlendik, nişanı bozmadık. Ama kendisi şu an benim eski eşim anlatabiliyor muyum. Ve bu durumun çok büyük sorumlu ve azmettiricisi kvalide, kpeder, görümce.
Düzelir kaynanam falan diye asla umudun olmasın düzelmez, nişanlım anlar diye düşünme anlamaz. Sen çile çekmeye alışırsın. Alışırım razıyım diyorsan o başka ama lütfen deme bunu. Allah daha neler gösterir.

Dost ne yaa töbe Yarabbim çok saygisizca kayinvaliden haklıymış , keşke arkasından dostu var dediğini duysaydi ... iyi ki nişanı atmissin senden kurtuluvermisler. :KK51:

Kimse degismez. Cok da dusunmeye gerek yok. Bitmesi hayirli olmus. Umarim kararini degistirmezsin.

Back
X