Kaynanamin yüzünden Nişanlimdan ayrildim:-(

Zor bir karar.nisanlinin babasıyla durumu düzeltmeye çalışması güzel ama anladığım kadarıyla sana güven verememis..

Uzak dur canım bu aileden.Belliki nişanlın etkisiZ eleman bu durumda üzülen sen olursun.Mecbur görüşceksin annesi sonuçta kopamaz nişanlında yol yakınken bırak bence.

Nasıl başlarsa öylede devam eder kv uzak kalmanız zor herhalde sonuçta oğlu ile evleneceksin ister istemez hayatınızda hep olacak ve tartışmalarda kaçınılmaz olacaktır dengeyi kurabilse nişanlınız ama gerçekten oda söz sahibi olmak zorunda yoksa işiniz çok zor üzülen sen olursun bu durumda hakkınızda hayırlı olsun inşallah amin

selam arkadaslar 22 yasindayim.4 sene nisanlimla birlikteligimiz vardi.3 ay önce nisanlandik. Nisanlimin annesi babasi ayri. Annesi dul kaldi. Hersey güzel gidiyordu. Annesi bende hep hata aramaya calisti. Yok ben surat asmisim saygisizlik etmisim kücük görümcemle ilgilenmiyormusum ( yaşi 14) Aramiyorum sormuyormusum. Fakat ben hep arardim. Saygida kusur etmeyen bir insanim. Büyüklerime hep saygili ve güler yüzlü bir insanim. Yani bildiginiz gibi hep hata aramaya calisti. Ben cogu seyi alttan aldim ve sustum. Annem Nisanlimi cok severdi. Kaynanam bana hep igneci laflar kullaniyordu. Senin anan oglumu nasil sevebiliyor daha dogru dürüst bile tanimiyor.. her neyse kadin hep bana iftira atti. Sucsuz yerde suclu oldum onun gözünde.
Hatasiz yerde her defali hatali oldum. Nisanlima hep soruyordum annen benimle neden memnun degil. Gercekten hata mi yapiyorum diye sormustum. hayir askim bisey yapmiyorsun bende anlamiyorum annem neden böyle oldugunu dedi. Aradan iki üc gün gecti kaynanam beni aradi bir azarladi. Ben oglumu babasiz büyüttüm benimle neden ilgilenmiyorsun ben sevinmistim bir gelinim var diye ama senin icinden bir bok gelmiyor diyip durdu. Bende anne sacmalama neden böyle düsünüyorsun dedim görüselim oturalim bir yerde kahve icelim gelin kaynana sohbet edelim dedim. Git isine ya isim olmaz dedi kaynanam. bende agladim tabi butün gün. Annem babam üzüldüler. Nisanlimda bu duruma hic birsey demedi ve sustu. Nisanlim bana karsi cok degisti bu olaylarda. Daha cok agir kelimeler kullanmisti ve nisanlim bunlara ragmen hep sustu Bende tabiki dayanamadim sonunda nisani attim. Hic yol yordam bilmiyor kaynanam. kendisi bu sene evlencekmis. Ikidebir hep dostunu anlatiyordu bana. Insan ilk gelininle bohcayi konusur ceyizi dügün alisverisi ne bilim. Ondan cit yok.

Dogum günüm olurdu bayram olurdu insan hic mi kücük bir hediye almaz ilk gelinine. Yani hediyeyi de bosverin bayramda bana tatli bile ikram etmedi ve dostuyla telefonla görüsürüyordu 2 saat. Ne bilim hic önemsemedi böyle örf adetlerimizi. Kayinbabam cok iyidir. Kaynanamin annesi bana yazip duruyo uzak dur oglumuzdan felan filan. Ben nisani attigim halde halen hakaret edip duruyolar. Nisanlim babasiyla haftaya bize gelmek istiyor olayi düzeltmek icin ve tekrar yüzükleri takalim diye. Kayinbabam benim arkamda. Kizim hersey düzelir diyor. Fakat kaynanam ve kaynanamin annesi beni resmen eziyorlar. Anneme babama bile agir laflar kullanildi. Yardim edim :KK43:
Sizin biraz buyumeniz gerek. Saygili olmak demek her seyi alttan alacaksin idare edeceksin demek degildir. Kv gorumceye yaranmaya calismaktan cok durmalari gereken yeri bildireceksin.
Kendini insan iliskilerinde gelistirmeni tavsiye ederim.
Kv sana
Icinden bi .. gelmiyor dedikten sonra anne gelin kaynana oturalım diyorsan hatalisin derim.

selam arkadaslar 22 yasindayim.4 sene nisanlimla birlikteligimiz vardi.3 ay önce nisanlandik. Nisanlimin annesi babasi ayri. Annesi dul kaldi. Hersey güzel gidiyordu. Annesi bende hep hata aramaya calisti. Yok ben surat asmisim saygisizlik etmisim kücük görümcemle ilgilenmiyormusum ( yaşi 14) Aramiyorum sormuyormusum. Fakat ben hep arardim. Saygida kusur etmeyen bir insanim. Büyüklerime hep saygili ve güler yüzlü bir insanim. Yani bildiginiz gibi hep hata aramaya calisti. Ben cogu seyi alttan aldim ve sustum. Annem Nisanlimi cok severdi. Kaynanam bana hep igneci laflar kullaniyordu. Senin anan oglumu nasil sevebiliyor daha dogru dürüst bile tanimiyor.. her neyse kadin hep bana iftira atti. Sucsuz yerde suclu oldum onun gözünde.
Hatasiz yerde her defali hatali oldum. Nisanlima hep soruyordum annen benimle neden memnun degil. Gercekten hata mi yapiyorum diye sormustum. hayir askim bisey yapmiyorsun bende anlamiyorum annem neden böyle oldugunu dedi. Aradan iki üc gün gecti kaynanam beni aradi bir azarladi. Ben oglumu babasiz büyüttüm benimle neden ilgilenmiyorsun ben sevinmistim bir gelinim var diye ama senin icinden bir bok gelmiyor diyip durdu. Bende anne sacmalama neden böyle düsünüyorsun dedim görüselim oturalim bir yerde kahve icelim gelin kaynana sohbet edelim dedim. Git isine ya isim olmaz dedi kaynanam. bende agladim tabi butün gün. Annem babam üzüldüler. Nisanlimda bu duruma hic birsey demedi ve sustu. Nisanlim bana karsi cok degisti bu olaylarda. Daha cok agir kelimeler kullanmisti ve nisanlim bunlara ragmen hep sustu Bende tabiki dayanamadim sonunda nisani attim. Hic yol yordam bilmiyor kaynanam. kendisi bu sene evlencekmis. Ikidebir hep dostunu anlatiyordu bana. Insan ilk gelininle bohcayi konusur ceyizi dügün alisverisi ne bilim. Ondan cit yok.

Dogum günüm olurdu bayram olurdu insan hic mi kücük bir hediye almaz ilk gelinine. Yani hediyeyi de bosverin bayramda bana tatli bile ikram etmedi ve dostuyla telefonla görüsürüyordu 2 saat. Ne bilim hic önemsemedi böyle örf adetlerimizi. Kayinbabam cok iyidir. Kaynanamin annesi bana yazip duruyo uzak dur oglumuzdan felan filan. Ben nisani attigim halde halen hakaret edip duruyolar. Nisanlim babasiyla haftaya bize gelmek istiyor olayi düzeltmek icin ve tekrar yüzükleri takalim diye. Kayinbabam benim arkamda. Kizim hersey düzelir diyor. Fakat kaynanam ve kaynanamin annesi beni resmen eziyorlar. Anneme babama bile agir laflar kullanildi. Yardim edim :KK43:
Adeta bir "mememetali" Türkçesi..

Kv iptal tabiri caizse.. Zamaninda yasadigi problemlerin acisini sizden cikartiyor belli ayrica evlilik surmemis sevgi eksikligi var oglunu sizden kiskaniyor o da net belli.

Yapmaniz gereken nisanlinizla basbasa oturun annesinin yaptiklarini birbir anlatin. Evlenirsek devam ederse arkamda duracaksin beni ezdirmeyeceksin diye söz alin. Kv ile mesafeli olun .. İsiniz zor ne diyim

gelelim konuya yorumum, bunun bi degisik ( ve anasina eni sonu dayanamayan nisanli kisisi yüzünden) benim de olmayan yuvam yikildi. bilgine.

Burada nişanlına iş düşüyor.
Tahmin ediyorum o da senin gibi gençtir. Bu yüzden annesiyle baş edebilmesi çok mümkün değil.
Sağlam duruyorsa ne ala duramıyorsa yol yakınken dönmek en iyisi.

Ezen kayınvalise yoktur. Çapsız nişanlı/eş vardır.
Sakın geri dönme. Evlenirsen nişanlılık sürecinin bile cennet olduğunu anlarsın.

Nişanlın yanında olsaydı bu iş olurdu ama baksana sessiz kalıp susuyor, ezdiriyor... kayinbaban melek bile olsa olmaz. İş nişanlında bitiyor ama bu zamana kadar böyle bir insanin dusunce tarzinin degisecegini sanmiyorum ileride problem olur

Ailemde istemiyor. Sen nasil istiyorsan evladim diyolar. Cok iyi düsün. Bu kadin hayatini maf eder diyolar :KK43:( off
Aileniz.... Aileniz böyle söylüyorsa bildikleri vardır. Bende tam bu cümleyi kuracaktım. Nişanlınız dimdik duramayacak gibi görünüyor ki eğer böyle olursa aile huzuru diye bir şey kalmaz.. kadın belli ki sorunlu, ciddi problemleri var.

Dost ne yaa töbe Yarabbim çok saygisizca kayinvaliden haklıymış , keşke arkasından dostu var dediğini duysaydi ... iyi ki nişanı atmissin senden kurtuluvermisler. :KK51:

Kv kendisi dostum dostum diye hitap ediyordu. Almanyada yasiyorum türkcem biraz zayif kusura bakmayin arkadaslar lütfen..

Ailemde istemiyor. Sen nasil istiyorsan evladim diyolar. Cok iyi düsün. Bu kadin hayatini maf eder diyolar :KK43:( off

Sen hep kibar davranıp alttan almışsın anladığım kadarıyla kayınvalideye. Eğer nişanlında barışmayı düşünüyorsan, önce kayınvalideye ve büyükanneye biraz dişini göstermeyi dene, en şirret haline bürün. Ona rağmen nişanlın seni destekleyip, barışma çabalarına devam ederse öyle barış. Çünkü ileride sabrın taşıp annesini alttan almayı bırakırsan eşin annesini savunur mu bunu görmen gerek

Back
X