• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla anlasmiyoruz

Bi kere oyle yaptim beni evinden kovdu esim bi daha goturdu beni ozur diletti yine laf soyledi kaynbabam cagrdi gittik misafir vardi belli etmeden konustuk barstik taki ben bu ara evimde oturmak isteyince sorun oldu

Sizi evden kovan adamın evine neye gidiyorsunuz? Eşyamısınız siz eşiniz sizi alıp götürüyor? Bide özür dilemişsiniz. E siz böyle yaparsanız tabiki böyle davranırlar. Kendinize ait bir duruşunuz bir tavrınız yokki. Kim ne derse onu yapıyorsunuz :işsiz:

2 ayda 2 hafta bile çok bence ben ayda 1 kez gidiyom eşimle, ona bile tahammül edemiyom kayınbabamdan gelince 1 hafta hastalanıyom
Yaz tatili ve kv ler yazlik beldedeler. Hem tatil hem ziyaret esimin gonlu olsun diye 1 ay bi hafta dger ay 1 hafta geldik. Normalde bizde ayda bir 3 haftada bir ziyaret ediyoruz. Esim bni hic kirmadigi icin bnde onu kirmiyorum idare ediyorum iste

İş tamamen eşinizde bitiyor. Eşinizde ciddiyetle konuşmanız lazım sizin ailenize her gün gitse ne olur sorun. Ayrıca evliliği eşinizde sizde anlayamazsınız bu şekilde. Kendi aranızda karar alıp bundan sonra eşinizi aradıklarında baba bugun yoruldum gelemem şugun olmaz die eşiniz araya mesafe koymalı o evlat o yapınca sıkıntı olmaz siz gitmek istemedikçe onlar inadınıza çağırırlar canım.

Su kk ya uye oldugumdan beri ne kadar kv kp konusu okuduysam hepsi ayni. Hadsiz kayinvalideler kendini padisah sanan kayinpederler anakuzusu kocalar bir de dillerini yutmus gelinler.

Sizi anneleriniz babalariniz evlenin gidin milletin her dedigini yapan herseyde ozur dileyen kadinlar olun diye mi yetistirdi?

Yaradan bize dil diye bir organ eklemis konusabilmemiz icin. Allah askina ezdirmeyin kendinizi ya. Ozguveniniz olsun biraz, sen bir bireysin ve kimse sana istemedigin birseyi yaptiramamali. Hosuma gitmeyen birseyi esim zorla yaptirmaya kalkarsa aram kotu olsun hic onemli degil.

Artik su konular cok sinirlendiriyor beni. Bizim ulkemizde (herkes ustune almasin lutfen) erkeklerin adam olacagi yok kadinlarimiz bari sesini cikarsin artik. Kadinlarimiz kendini ezdire ezdire ezdire ulkeyi bu hale getirdiler..

Back
X