Kaynanamla aynı Apartmanda Oturmak !! ßiri ßana akıl Versin.

Maalesef ayni apartmanda oturunca böyle seyler oluyor.En güzeli bastan kabul etmemek.Sartlarini bastan söylemek.ama sen gencmissin.o yüzden olmus.Biraz sabretsen canim.belki bir gün esinde SIKILIR.Erkeklerin kafasi biraz gec dankediyor..

ne yalan diyeyim bende 5 yıl kaynanayla oturdum ayyy benimki herşeye karışır sıkıldım hergün eşimin başının etini yedim sonra ev aldık ayrıldım pişman olacaksınız dedi ama olmadık valla onlarda yiyemediğimi yiyip giyemediğimi giyiyorum özgürlük çok güzel şey Allah sanada nasip etsin.

Allah sabır versin canım sana aynı apartmanda oturmak gerçekten çok zor. Senin gibi yemek birlikte yenecek baskısı yapmıyorlar ama her istediklerinde zırt pırt evime dalabiliyorlar. Yemek vakti bile çekinmiyorlar gelmeye. Bir misafirim gelir, hemen arkasından gelirler. Onlara misafir gelir, ben de inmek zorundayım.

Hele ki bugün canımı çıkardılar. hamile halimle ona koş buna koş misafire hizmet et belim ağrıdı vallahi akşama kadar.

Allah sabır versin canım sana aynı apartmanda oturmak gerçekten çok zor. Senin gibi yemek birlikte yenecek baskısı yapmıyorlar ama her istediklerinde zırt pırt evime dalabiliyorlar. Yemek vakti bile çekinmiyorlar gelmeye. Bir misafirim gelir, hemen arkasından gelirler. Onlara misafir gelir, ben de inmek zorundayım.

Hele ki bugün canımı çıkardılar. hamile halimle ona koş buna koş misafire hizmet et belim ağrıdı vallahi akşama kadar.

çok üzgünümü yakında bebeğini elinden alıp sadece sana emzirmek için verrecekler ve buda bir gün bi yerden kopacak evliliğin :50:

Benim evim barkım ayrı diyeceksin, kabım kacağım ocağım var diyeceksin, evim var gecelere kadar burada kalamam diyeceksin...

Zaten altlı-üstlü oturmanın mantığı budur. Ele güne karşı evladına ev vermiş gibi görünüp, evladını aynı hayatı yaşamaya mahkum etmektir. Eşinle konuşup bu sorunu halletmelisin.

Back
X