kaynanamla başım dertte...

benimkide hiç gelmez çocuk kocaman oldu ama kaynanam 3 haftada bir falan akşamları bir 1-2 saatliğine kayın pederimle gelir oturur gider. insan bir gün olsun kızım sana geleyim demezmi. gündüzler çuvala günler çuvalamı girdi. varsa yoksa kendi kızında. kızında bakıcı olmasına rağmen hemde. hep ordalar hiç çıkmıyorlkar oradan. kaç kere konuştuk üzülüyoruz gelin dedik ama nafile. bize gelince hep bir bahaneleri var. ben çağırırım şu işim var der gelemem der. aynı gün kızı çeğırır işini falan umursamaz gider. gözümün önünde beni enayi yerine koyup böyle davranabiliyor. ama yapacak bişey yok. saygıdan laf söylemedim hiç ama bir gün fena patlayacağım bize gelince hep işin var ama kızın çağırınca gidersin diye. amaaan boşvercez artık. ben onu annem gibi görmiştim hamile kaldım anladım gerçekleri çıktı yüzü ortaya. hamileykende bir gün olsun gelmemişti. faydası yok zararıda dokunmasın yeter

cnm bence sen saygıda kusur etme trip yapma. görme duyma..oda öyle de içinden onu oyle kabul et.. hem 4 ayda çabucak gecer gider..düşünsene yaa her işine karısan biri olsaydı..yada eşinle aranı bozan .....vs...vs...geçimsız kaynana modelleri o kadar çok varkı etrasımızda !!!

hayatta ,zengini fakiri,güzeli çirkini,zekinin,akıllının her kezin yastıga başını koydugunda huzursuz eden dardi tasası var o yüzden sükretmek gerekir..senin yaşadıkların stıresten yastıga basını koydugunda kafanı kurcalar sinir olursu bir baskasın oyle bir derdi vardırkı sabahlara kadar aglar durur..rabbım dert veripte derman aratmasın ...4 ayyy dık dişini..

kızlar şanslı mısınız şanssız mısınız bilmiyorum ama benim kayınvalidem bir defa olsun ne geldi ne aradı. üstelik 5 aylık hamileyim ve ilk torunları olacak. eşimle iyi geçinmemizi dahi çekemiyo.

bana bulaşmasın da nasıl isterse öyle yapsın. o yüzden kayınvalideler için hiiiçç can sıkmaya gerek yok.

Back
X