Kaynanamla kavga ettikk!

senin kaynana benimkinin familyasından sanırım kardeş sakın bi hata filan yapıpta yanına filan taşıma ben baştan arama mesafe koymadığıma çok pişmanım bizim burda bi laf var uzak oldumu tatlı olur diye uzak ol kardeş

senin kaynana benimkinin familyasından sanırım kardeş sakın bi hata filan yapıpta yanına filan taşıma ben baştan arama mesafe koymadığıma çok pişmanım bizim burda bi laf var uzak oldumu tatlı olur diye uzak ol kardeş

Güldürdün canım beni allah razı olsun valla galiba :)

OOOOOHHH iyi yapmışsın.
Alttan alan, diplomasi yapan,
lafı yutan, arkasından sallanan ,
ailesine bile laf edilen gelinlerden,
her türlü numarayı çevirip yinede
en mağdur ve en mahzun olan kv'ye biride bi cevap vermiş.
Ağzına sağlık.
Hataysa hata bi kerede sen yap için soğusun.

Son düzenleme:
ben kv ile yaşamayı düşünüyorum bi süre. sizlerin bu konularını gördükçe tırsıyorum. bi yandan da bütün basit meselelerden nasıl 3. dünya savaşı çıkabildiğine şaşıyorum:9:

Boş ver yaaa.
İyi bile yapmışsın.

Her zaman ona gitmek zorunda mısın? Kaldı ki msiafirin varmış.Ne diye surat yaparlarsa hiç anlamam.
Sinirlenme, diyeceklerini sakin sakin de.

ben de kavga etmiştim, biz de tam 7 aylık evliydik. seni çok iyi anlıyorum. insanın damarına öyle bir basıyorlar ki sonunda dayanamayıp patlıyorsun.olmuş bir kere n'apacaksın. ben artık yüz vermiyorum, ters de davranmıyorum. gayet mesafeliyiz. bazen iyi ki de kavga etmişiz diye düşündüğüm bile oluyor.

Tek cümlen binlerce kelimeye bedel olmuş iyi demişşin
Gitmezsin sende bida oda gelmez heralde
Eşin gider gelir kafan rahat:4:

OOOOOHHH iyi yapmışsın.
Alttan alan, diplomasi yapan,
lafı yutan, arkasından sallanan ,
ailesine bile laf edilen gelinlerden,
her türlü numarayı çevirip yinede
en mağdur ve en mahzun olan kv'ye biride bi cevap vermiş.
Ağzına sağlık.
Hataysa hata bi kerede sen yap için soğusun.

çok şükür beni anlayanlarda var yani şimdi evet desem yarın öbür gün yüzüme vururdu.zaten yanından kurtulmuşum tekrar mı gidicem..:54:

çok ii yapmışsın canım hatta 3 ay birlikte kalmışsınız hala gelin diyor :47: valla bizede ev yapılıyodu yan apartmanda ev varmış onu alalım demişler nişanlıma oda yok artık isterseniz birlikte oturalım dedi bidaha açmadılar canım ;)

çok ii yapmışsın canım hatta 3 ay birlikte kalmışsınız hala gelin diyor :47: valla bizede ev yapılıyodu yan apartmanda ev varmış onu alalım demişler nişanlıma oda yok artık isterseniz birlikte oturalım dedi bidaha açmadılar canım ;)

aynen öyle canım sabır sabır ama bi yere kadar işte

konuyu benim annemede getiriyorsa iyice gıcık olurdum kıskanclar valla ya evlendirme oglunu ozaman arkadasım diycen:32: en guzeli uzak olmak bosver ya iyide olsan yaranamazsın arada mesafe olsun bosver en iyisi

Son düzenleme:
3 ay bir arada yaşamışsınız,
o 3 ayda kimbilir neler yaşadınız da ,
tek bir cümleyle 3 ayın hıncını çıkartmışsınız :)

Ama yine de kavgada bile söylenmez :)

Son düzenleme:
sen de az değilmişsin ha,senin gibi gelinim olsun istemezdim.sen kendin gibi gelinin olsun ister miydin?

Peki şöyle söylim evlendim 3 ay beraber oturdum
Anneme gittim laf yaptı.
Arabayı eşim aldı onun arabası onu kullandık laf yaptı.
Arabayı satalım dedi eşim onun olduğu halde satmadıla.
Babası hasta oldu babam koştu.
Benim babam trafik kazası geçirdi aramadılar.
Bayramlarda annem aradı bidaha onlar aramadılar.
Ayrı eve çıktı geçinemedik aklınıza giriyolar dediler ailemi suçladılar.
Ayrı eve çıktı misafir gelcek bana onu duydular onlar gelemiyor diye surat yaptılar.
Ev mutahite verilecekti benle oturursunuz dedi bende birinde siz oturrusunuz diğerini kiraya veririz onla bitane daha ev alırız dedim.
Evet arkadaşım böyle bir gelinim olucaksa olsun.Hiç sorun değil şimdi benmi suçlıyım.Lütfen düşünmeden cevaplamayın.Diğer konularımada bakın...!

konuyu benim annemede getiriyorsa iyice gıcık olurdum kıskanclar valla ya evlendirme oglunu ozaman arkadasım diycen:32: en guzeli uzak olmak bosver ya iyide olsan yaranamazsın arada mesafe olsun bosver en iyisi
Baksana arkadaşlar beni suçluyor şu anda ne suçum var çözemedim :15:

tabiki ses çıkarmasaydın daha iyiyidi, birlikte oturalım dedi diye hemen oturacak değildin, yeri geldi mi eşin böyle bişey düşünmediğinizi söylerdi..

ama yine de büyütülecek bişey değil, içinde kalanı söylemişsin, oohhh iyi de olmuş
annenleri hiç yoktan kötülüyorsa sana, terbiyesizlik etmiş, bu yaşa gelmiş bir kadın haddini bilmiyorsa, sen de iyi etmişsin canım, hiiiiiçç takma muhattap olmazsın olur biter, çizgini çekmiş oldun

Son düzenleme:
bir nebze daha diplomatik olabilirdin, ama hem 3 ay beraber yaşayıp o sırada sabrın taşmış, hem senin annene laf söylüyorlar, hem de eşin sana destek çıkıyor, bu konudan dolayı kavga etmiyorsunuz.. o zaman açık açık söylemen iyi olmuş, sınırını koymuşsun, artık kayınvaliden de ona göre konuşur..

yine de eşinin annesi olduğu düşünülürse, gitmemezlik - konuşmamazlık yapma bence. saygı da kusur etmemek lazım.
gün gelir, eşin kafana kakar. gün gelir patlar eder. sonra sen kötü olmaz. daha da 7 aylık evliymişsiniz

ağzına sağlık az bile demişsin.senin yerinde olsam bir de şunu eklerdim.

"üç ay evinde kaldım burnumdan getirdin yakınında olsam hayatımı dar edersin "derdim.

Çok iyi yapmışsın en doğrusu bu sus sus nereye kadar. Birde yeni evlisin ne işin var onların yanında. İnsan biraz utanır çekinir biizmle kalırsınız demeye. ONlar utanmıyorsa sen en doğrusunu yapmışsın hem ben söylediğin ters birşeyde göremedim. Gayet kibarca espiriye vurarak söylemişsin. Eşinin şuan bu duruma tepkisi nedir?

Back
X