• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla maceralarim

txuxrkis

ömür törpüsü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
300
2
96
47
Almanya
Bu gün o kadar canim sIkkIn ki anlatamam.Nerden baslayacagimi da bilmiyorum..Hayattan biraz zevk almak icin beni üzecek bir sürü seyden uzak kalmaya calisirken (mesela kötü bir sey duyacagim diye haber izlemiyorum,gazete okumuyorum, sorunlu arkadaslarimla görüsmüyorum, komik gelecek ama dizi bile izlemiyorum)Allahima bin sükür bir derdim sorunum yok.Esim caliyor, ailecek bir saglik sorunumuz yok ve bunlara binlerce sükür ediyorum
Fakat gelin görün ki kaynanamin bir telefonu bile benim bütün günümü stresli gecirmeme sebep oluyor...
Mesela bu sabah doktoruna telefon edilmesi gerekiyormus ve bizi aradi.Benim almancam cok iyi olmadigi icin esimden istedi;esimde ise gec kaliyorum simdi cikmam gerek ben seni isten arayip numarayi alir ve ararim dedi sanirim unutmus ve aramamis.... Kaynanam beni aradi ve allahim bir sikayet bir sikayet...Ben ne yapabilirim diyorum,,,,yoo ben sadece sana söylüyorum dedi...Siz söyleyin ben ne yapabilirim....Bana sikayet ettigide kocam ne diyebilirim....
Tabi bu konuyu zor bela kapattiktan sonra üzerine en az 20 dakika telefonda nerelerinin agridigini dinledim..Inanin ki icim sisti catlamak üzereydim....( agrilarida ilgi cekmek icin yoksa gercek degil,esim sürekli doktoruyla irtibat halinde ondan biliyorum)
Bu anlattiklarim sadece bu sabah olanlar....Bunun öncesi,daha daha öncesi de var.Öncekilerden bahsetmiyecegim ama bana her gün bir olay cikartabilen bir kaynanam var ve ben, bu olaylari sürekli burada anlatmaya karar verdim .yoksa inaninki birilerine anlatmadikca bunaliyorum.....

Devami gelecek.......

Canım bazı kayınwalideler böyleler üzülme ama şükür et ki ayrı ewlerde yaşıyosun bide aynı ewde yaşasan daha beter olur takma kafana yaşlı de çık kenara ben nerden mi biliyorum benimde bi kaynana babanem war hastalık hastası we beraber yaşıyoruz düşün ben bıkmışım annem ne durumda artık onun konuştuklarını duymuyorum bile takıcak olursak ohhhooo delirirdik heralde boşwer yaşlı de bişey anlamıyo de çık işin içinden olucak böyle şeyler sen buraya yaz rahatla canım sewgilera.s.

bence can sıkılacak bır durum yok...
sizi yakın gördü ve hastalığını anlatmış.
allah başka bir şey vermesin

Sagol canim Allah kimseye dert vermesin ama bu anlattiklari 11 yillik evliligimde her gün tekrar tekrar duyduklarim.Bir zaman sonra insan dinlemeyi bosver duymuyor bile...
konuyu cok uzun yazmamak icin herseyi anlatamadim.
artik yorumlariniza göre tek tek cevaplayarak net bir sekilde anlatabilirim durumu....

canım böyle ufak tefek mevzuları kafana takarsan çok yıpranırsın
boşver duyma bile.kendini niye strese sokuyosun ki

Konuyu acti ve kacti demeyin cocuklarimi okuldan almam gerekiyor.Kusura bakmayin .yarin yorumlarinizi okurum....

Bu gün o kadar canim sIkkIn ki anlatamam.Nerden baslayacagimi da bilmiyorum..Hayattan biraz zevk almak icin beni üzecek bir sürü seyden uzak kalmaya calisirken (mesela kötü bir sey duyacagim diye haber izlemiyorum,gazete okumuyorum, sorunlu arkadaslarimla görüsmüyorum, komik gelecek ama dizi bile izlemiyorum)Allahima bin sükür bir derdim sorunum yok.Esim caliyor, ailecek bir saglik sorunumuz yok ve bunlara binlerce sükür ediyorum
Fakat gelin görün ki kaynanamin bir telefonu bile benim bütün günümü stresli gecirmeme sebep oluyor...
Mesela bu sabah doktoruna telefon edilmesi gerekiyormus ve bizi aradi.Benim almancam cok iyi olmadigi icin esimden istedi;esimde ise gec kaliyorum simdi cikmam gerek ben seni isten arayip numarayi alir ve ararim dedi sanirim unutmus ve aramamis.... Kaynanam beni aradi ve allahim bir sikayet bir sikayet...Ben ne yapabilirim diyorum,,,,yoo ben sadece sana söylüyorum dedi...Siz söyleyin ben ne yapabilirim....Bana sikayet ettigide kocam ne diyebilirim....
Tabi bu konuyu zor bela kapattiktan sonra üzerine en az 20 dakika telefonda nerelerinin agridigini dinledim..Inanin ki icim sisti catlamak üzereydim....( agrilarida ilgi cekmek icin yoksa gercek degil,esim sürekli doktoruyla irtibat halinde ondan biliyorum)
Bu anlattiklarim sadece bu sabah olanlar....Bunun öncesi,daha daha öncesi de var.Öncekilerden bahsetmiyecegim ama bana her gün bir olay cikartabilen bir kaynanam var ve ben, bu olaylari sürekli burada anlatmaya karar verdim .yoksa inaninki birilerine anlatmadikca bunaliyorum.....

Devami gelecek.......
Yarın ne yapacak şimdiden meraklandım:dance:

Bende bunda bir sorun görmedim.
Bence sizden ve eşinizden daha fazla ilgi bekliyor.
Senide kendine yakın gördüğü için,
herşeyi paylaşmak istiyor.

Ben de tam tersi bütün gün oğlunu kadına şikayet ediyorum:roflol:,bir kere de kızım o benim oğlum demedi saolsun:nazar:

:bbo::bbo: cok narinsin heralde valla burda o kadar acilan kaynana-gelin sorunlarindan sonra bu bana devede kulak geldi...

Hasta kadin, ogluda unutuyor oda yuz kere diyorsa kiziyordur sikayetlerini de size soyluyordur
ben burda bunalima girecek bir durum goremedim maalesef
Fesat, kinci, yilan, yalanci, dolandirici bir kaynananiz yok sanirim
Kime anlatsin
Ben ne yapabilirim demeyin, esinize, Annenin sagligi ile daha duzgun ilgilenebilirsin askim, kadincagiz içine dert etmis iste, aradi konustu baya. diyebilirsiniz.

ah ah...benimde kaynanam iyimsel olsaydi keske...Her konuda yardim etmeye devam ederdim.

tlf. arada kulağınızdan uzaklaştırın nede olsa o aynı şeyleri söylüyordur, arada yaklaştırıp cevap verirsiniz ne senin kalbin kırılır ne kayınvalidenin, dert etmeyin ,hayat güzel yaşamak güzel

ilginç.....
ne var kadın derdini anlattıysa?
bunda iç şişecek ne var?
kaynanaysan potansiyel suclusun...
yazık :kahve:

Arkadaş özet olarak geçmiş, diğer yaşadıklarını bilemiyoruz...
Devamı gelecek mutlaka...
ızlemeye devam...

Sende az değilsin haa:jeyyar:
Ne var kocanı arayıp hatırlatsaydın
Doktoru unutma al numarası bu desen ne kaybederdin
Kaynananda arayıp öyle konuşmazdı
Napsın kadında evde doktor haberini bekliyo demek ki
Ne güzel sorunsuz evliliğin kocan varmış
Daha fazlasını isteme nolur, allahın gücüne gider
:1hug:

daha öncesinde neler yaşadın bilmem ama şu yazdığında hiçbişey yok.sıkıntı olmayınca kaynanan dert mi oldu canım.Allah beterini vermesin.belki zamanında çekmişsindir o yüzden bu basit şeyler bile senin zoruna gidiyodur şimdi.ama inan bana şu anlattığında hiç bi sorun göremiyorum

arkadaşım bende bunda çok büyük bir sorun göremedim tamam sende kendince haklı olabilirsin ama burda o kadar kötü kayınvaldeleri görüyorumki bence bu kadar kafana takma derim he de geç sen burdaki gelinlerin dertlerini kaynanlarından çektiklerini bir oku seninki devede kulak bence:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Back
X