Kaynanamla sorunlar

Kendinizi değiştirmek kolay mı siz kendinizi .Siz degismiyor böyle davraniyorken o niye değişsin .Sizin içinmi niye .İnsanlar büyük ölçüde değişimi sadece kendileri isterse yapar ben kimsenin kimse için değiştiğini görmedim.Birini herşeyiyle sevmiyorsanız o u sevmiyorsunuzdur.Zaten siz mükemmel eşin benimi oynamaktan bu adam bana uyuyor mu diye bile bakmamişsınızki
bi insan hastalığı ile herkesi manipule edip çokk kuçuk bişeyi sanki büyükmüş gibi büyütüp sizi esiri ediyosa dikkatleri kendi uzerine çekiyosa bi insan psikotrop kullaniyosa hakıisiniz onunla yaşamak çok kolay. Haddin ne sesini çikar çikarinca da böule ya anneni ariyolar ya kenfi annesini herkesi uzerine sariyolar

iyi insan olmağı bazen sınırsız hadsiz şekilde yapıyorum şimdi söyledim diye hepsini içimde birikenleri kötü ben oldum terbiyesiz ben oldum halbuki tartışırken bile hiç sayqisiz konuşmadım fakat hep manipule edip çünki iyi taniyolarki ne yapsaıar ne söyleseler sayqisizıik yapmıyodum
Tamm zaten seni sevmiyorlarsa kötü olmuşsun olmamissin ne fark eder ki 🤔

Silkelenin mesela sizin üzerinize basıp geçtikleri gibi evladınız üzerine basıp geçmesinler güçlü anne olmayı öğrenin en sakin korkak bilinen Ceylan bile mevzu evladı olunca aslan kesilir .İlerde evladınıza kötü davranacaklar çünkü size değer vermeyen sizden olana değer vermez aile içinde hep dışlanan ezilen olacak neden onun annesi birşey diyemez susup oturur ezelim gitsin ...

Silkelenin mesela sizin üzerinize basıp geçtikleri gibi evladınız üzerine basıp geçmesinler güçlü anne olmayı öğrenin en sakin korkak bilinen Ceylan bile mevzu evladı olunca aslan kesilir .İlerde evladınıza kötü davranacaklar çünkü size değer vermeyen sizden olana değer vermez aile içinde hep dışlanan ezilen olacak neden onun annesi birşey diyemez susup oturur ezelim gitsin ...
Ben onunla nasil davranacağimi bilmiyorum bugün okeyliyo yarin ayni şeyi eleştiriyo bende ikilem arasinda kalip kendimi yiyip bitiriyorum. Birinede sorsam onlarda soyle boyle sen alttan al diyolar ben ne yapacağimi hiç bilmiyorum . Bi defasinda bebeğimin durup durup zayifladiğini diyodu 1 kere 2 kere 3 4 sonunda dedimki zayiflamamiş doktor 2 kilo aldiğini dedi bana oyle lutfen demeyin bana çok kotu hiss ediyorum yetersiz giibi hiss ediyorum o zaman minik bi hastaıiğini kullanip dikkatıeri uzeri çekip bayilma numaraları falan inanin sorunlarim konuşulucak gibi değil

Ben onunla nasil davranacağimi bilmiyorum bugün okeyliyo yarin ayni şeyi eleştiriyo bende ikilem arasinda kalip kendimi yiyip bitiriyorum. Birinede sorsam onlarda soyle boyle sen alttan al diyolar ben ne yapacağimi hiç bilmiyorum . Bi defasinda bebeğimin durup durup zayifladiğini diyodu 1 kere 2 kere 3 4 sonunda dedimki zayiflamamiş doktor 2 kilo aldiğini dedi bana oyle lutfen demeyin bana çok kotu hiss ediyorum yetersiz giibi hiss ediyorum o zaman minik bi hastaıiğini kullanip dikkatıeri uzeri çekip bayilma numaraları falan inanin sorunlarim konuşulucak gibi değil
Yaşınız çok küçük neden evlendiniz bilemiyorum bir kaçış,özenti ....
Tek bildiğim böyle gitmez,oturun güçlenen kadınların hayatını anlatan gerçek kurgu dizi, filmler izleyin ,iş okul diyemiyorum Bebek çok küçük tekrar hamile kalmayın bu şartlarda bir yeter sıkı korunun kimsenin lafıyla hareket etmeyin,az sesiniz çıksın gerekirse alırım evladımı dünyayı başınıza yıkar giderim kılım kıpırdamaz bilincini oluşturun.....

bi insan hastalığı ile herkesi manipule edip çokk kuçuk bişeyi sanki büyükmüş gibi büyütüp sizi esiri ediyosa dikkatleri kendi uzerine çekiyosa bi insan psikotrop kullaniyosa hakıisiniz onunla yaşamak çok kolay. Haddin ne sesini çikar çikarinca da böule ya anneni ariyolar ya kenfi annesini herkesi uzerine sariyolar
Maddi olarak para yönetimi kimin elinde eve parayı getiren benim kafasında birimi eşiniz yani bana muhtaç diye düşünüp de böyle davranabilir o algıyı kırmanız gerekli size karşı nasıl mali olarak ekonomik açıdan

Maddi olarak para yönetimi kimin elinde eve parayı getiren benim kafasında birimi eşiniz yani bana muhtaç diye düşünüp de böyle davranabilir o algıyı kırmanız gerekli size karşı nasıl mali olarak ekonomik açıdan
Eşim kayinvalidem bazi faturaları falan öder evin bi kac ihtiyacları çoğunluk eşim bana da eşim eder herşeyi kayinvalidemyani yapmaz bişey beklememde

Yaşınız çok küçük neden evlendiniz bilemiyorum bir kaçış,özenti ....
Tek bildiğim böyle gitmez,oturun güçlenen kadınların hayatını anlatan gerçek kurgu dizi, filmler izleyin ,iş okul diyemiyorum Bebek çok küçük tekrar hamile kalmayın bu şartlarda bir yeter sıkı korunun kimsenin lafıyla hareket etmeyin,az sesiniz çıksın gerekirse alırım evladımı dünyayı başınıza yıkar giderim kılım kıpırdamaz bilincini oluşturun.....
Peki herşeyden küsüp karşimdakilari bana karşi dolduran kaynanaya , anneme şikayet eden kaynanaya nasil cevap vere bilirim suskunluklamı yoksa cevab veribmi

Eşinizden parayı alıp harcamaları siz yapın yada karisin mali işlere böyle kenarda durmayın kayınvalideniz konusunda da sizde herşeye karişın bir ağırlığınız olsun

Eşinizden parayı alıp harcamaları siz yapın yada karisin mali işlere böyle kenarda durmayın kayınvalideniz konusunda da sizde herşeye karişın bir ağırlığınız
Eşinizden parayı alıp harcamaları siz yapın yada karisin mali işlere böyle kenarda durmayın kayınvalideniz konusunda da sizde herşeye karişın bir ağırlığınız olsun

evet aynı evde malesef inanin karışınca bile o kadar zorluk çıkarı yo ki normal konuşamıyosun bile ancak her an saldiriya hazir gibi

Aynı evde zor cok zor ayırma imkanı yokmu evleri böyle tabi çok zor bi şekilde sizde çalışsanız esinizde çalışsa iyi kötü o evden cıksanız daha iyi olur .Bir evde iki kadın olmaz bir evin bir kadını olur bir düzeni olur .Böyle kötü . Yaş olarakda anlaşmak mümkün değil onun kafa sizin kafa Ay birde insan eşini çocuk gibi görür ya annesinin yanında soğur yani

Aynı evde zor cok zor ayırma imkanı yokmu evleri böyle tabi çok zor bi şekilde sizde çalışsanız esinizde çalışsa iyi kötü o evden cıksanız daha iyi olur .Bir evde iki kadın olmaz bir evin bir kadını olur bir düzeni olur .Böyle kötü . Yaş olarakda anlaşmak mümkün değil onun kafa sizin kafa Ay birde insan eşini çocuk gibi görür ya annesinin yanında soğur yani
Benim yanlışım 21 yaşda universiteyi bitirir bitirmez evlenmem oldu kendimi koruyamiyorum bile seçeneklerim ola ola en kötü seçeneyi seçdim bedelini yaşıyorum

Merhaba ben kendi hayatimdan yazicam. Kendimden 8 9 yaw buyuk biri ile flort etmeye bawladim kendi beni gorup begenip numarama yazmiw bende yakinlarimin iyi cocuk konuw anlawamazsan bitirirsin gibi sozleri ile mesajina geri donuw ettim. Biraz konuwmaya bawladik yil 2022 konuwtuk konuwtuk ilk 1 ay hersey cok guzel gitti sonra zaman zaman bunun ne kadar soguk oldugunu gordum hic buluwmak istemez falan bende utancimdan hic soylemezdim icimde kirilirdim fakat bu nasilsa ona belli olurdu soran zaman hayir bisey yok derdim bu insan git gide cok az gunluk konuwtuk bende 19 yawinda sniyorum ki hersey qayet norrmal ne diyo okeyliyorum buna heduyyeler falanlar bu bana ozel gun diwinda yapmiyodu diyodum ola bilir hic sorun etmiyodum. Gunler gecti niwan torenimiz oldu guzel oldu kecdi sonra konu ceyiz konusunda kayinvalidem sorun cikardi yine ben ve ailem suskunlugumuzu hic bozmadik ama nasil stees cekiyoruz anlatamam size. Neyse.. dugun oldu. 1 ay 2 ay 3 ay sonralar kayinvalidemij beni her turlu kirici yarqilamalirini her minik biseyi problem etdiyini gordum . Kiriliyodum ve sessiz kaliyodum 1 2 3 cok kiriliyodum gelin gibi hic sayilmiyodum . Neyse hamilelihimin ortalarinda ewimin kadinlarla mesajlarini byldum buluwma ayarlankiw falan 20 30 kadinlarla mesajlarini hali ile cokkk depresyon yawadim dogumumda normal olarak cok kotu gecdi neyse gunler gecdi bebegim oldu bi kac sorun onda cikardilar. Sonra carpitti ve benim uzerime atti lohusa olurken neler cektim hic anlatmasam iyi olur hic umuruna bile olmadi. Sonra gunler gectikce cocugum konusunda her seye karisip hic fikirlerime sayqi bile duymadi hali ile bende sinirlendim ve oyle olunca ihtiyac olmayinca konywmamayi uygun biliyorum gorumcem evlendi onun icin bile yapmadigim iylik olamazdi son kuruwuma kadar onun icin harciyodum niwan toreni olucuakti elbisenin terzilik iwi vardi ben tanidik bi terzim oldugunu dedim ve apardim gorumcem elbisenin boyunu biraz kisa kestiemiw yarin giyince gorduk kayincalidem cokk kabaca o terzi kimki boyle yapmiw napmiw diye bagirmaya bawladi bende hali ile hem utanc hem kirilma cok moralim bozuldu gunun sonu yarin olacak niwan toreni sebebi ile annem teyzem bize geldi ve bi suru pastalar vw para hediyesi getmiwdiler kayinvalidem bana sinirinden neden onun bagirmagindan sonra kawi catik gezdim diye cikmadi odada agladi yaein torende bile annemlere bi hic gibi saymadi fakat benim disimda annemler ona cokkkk hurmetler eder. Neyse saymadi dugun oldu ordada oyle yapti gorumcemin ewini hediyyelere bogarken beni yatagimdan kaldirip onlari yatirirken hic sesim cikmadi sonrayine cokk herseyi carpitib herseyi sorun yaptigi icin kirildim bi gun bana kinli kotu insan diy3 sozler soyledi ve bende onlarq nedw soyle soyle yaptin hic abana yapmadin dedim baan sayiqisiz dedi bende dedimki sizn haric hic kimse bana saygisiz dememiw bu guje kimi hep guleriz oluryorum beni anlamadikca bana sayqi duymadikca bende incilirim. Neyse soruc kendimi cok kotu insan hiss ediyorum. Sorunum alma verme dengesinu hic kuramamam verdigim cok aleigim hice beraber ve narsist biri ile yawamak cok zor
W harfini lütfen tedavulden kaldirsinlar okuyamadim konuyu biri özet yapsa da okusak

Benim yanlışım 21 yaşda universiteyi bitirir bitirmez evlenmem oldu kendimi koruyamiyorum bile seçeneklerim ola ola en kötü seçeneyi seçdim bedelini yaşıyorum
Biseyler yapın yaşınız genç madem okudunuz insanlar kpss diyip duruyor sizde şansınızı deneyin en olmadı biraz çalışsanız size iyi gelir biraz havaniz değişir para için değil sadece sizin için .Çocuğun bakıcı parasına bile gitse iyi olur .Hem niye hayatınız bitsin genceciksiniz başka çocuk yapmayın bakarsınız kpss den falan yüzünüz güler alır çocuğu çıkarsınız o evden çocuk biraz büyümüş de olur .

Bu arada özür dilerim biraz sert yorum yaptım belki arada sanırım konuyu tam okuyup anlayamadiğım icin kirdiysam gerçekten özür diliyorum sizden

Back
X