• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

yetim37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk

Onların yaptığı çok iğrenç bişey. Bir insanı çocuk meselesinden vurmak çok günah. Ve günahı da onların boynuna. Uzak durmalısın neden özür diliyorsun mesela? Sen eşinle 12 yıldır evlisin belli ki seviyor seni sende onu. Yoksa 12 yıl nasıl gidecekti bu evlilik? Kimse çocuk için evlenmiyor. 7 senelik evliyim benimde yok ama bu böyle çözülecek bişey değil.

Sen onlardan elini ayağını çek, kendine odaklan .. yaşın kaç tedavi gördün mü hiç sormamda sakınca yoksa? Madem bukadar mal varlığı var eşinle tedavi için kullanın 😃 çok güzel bir fırsat. Maddi sıkıntın olmayacak 😉😘

12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk
Sen kızı değilsin.
Niye kavga ediyosun? Ne derse desin sen kendi işine bak. Anlaşamıyosan görüşme.

Görüşmeyin.

Neden olmuyor ?
Tedavi denesenize
Belki denemiş olabilirsiniz de

Olmayabilir
Sonuçta elde olan bir şey değil
Olmuyorsa eşinle gezin
Hayatınızı yaşayın

O kişilerle de görüşmeyin

Bu yıllar boyunca hep ben ilgilendim getirdim götürdüm üç yıldır çalışıyorum artık esi ilgileniyor benim polip Alındı o gün geldi ertesi gün gtcem dedi bunların söylediğimde ne var polip küçük ameliyat bende geldim gttim kaç yanımda oldunuz dedi o bırden bağırdı cağırdı bende büyüktür dedim özür dilerim kafaya takma bsye dedim dileme kapat bitti dedi senin huyunu bütün komşular öğrenmiş kızıp hoplayacak biri Alıngan kavgacı dediler dedi eşim üzülüyor istediğin buydu diyor he de gec diyor ama yılların birikimi yapamıyorum artık benimde psikolojım bozuldu yorgunum

Tüp bebek yaptırdın mı

Benim annem babam yok bana sürekli senı ayrt etmedim diyor ama ben geçindim huyuna gttim 37 yaşındayım üç aşılama iki ıptalli tip bebek oldu bende özür dilediğime pişman oldum geri adım atmamalıydım eşime de sen onun ağzıyla konuşuyorsun kapat demiş bu surede korkum görümcem arayıp kavga eder mi annesi ile anne kız gibi değil iş yapmaz önceki yıllarda dövdüğü oldu yenilerde ben ona moral veremem gtsin gelsin doktora dedı tek para konusu anlaşıyorlar para pul mal mülk alma fikir

Bu yıllar boyunca hep ben ilgilendim getirdim götürdüm üç yıldır çalışıyorum artık esi ilgileniyor benim polip Alındı o gün geldi ertesi gün gtcem dedi bunların söylediğimde ne var polip küçük ameliyat bende geldim gttim kaç yanımda oldunuz dedi o bırden bağırdı cağırdı bende büyüktür dedim özür dilerim kafaya takma bsye dedim dileme kapat bitti dedi senin huyunu bütün komşular öğrenmiş kızıp hoplayacak biri Alıngan kavgacı dediler dedi eşim üzülüyor istediğin buydu diyor he de gec diyor ama yılların birikimi yapamıyorum artık benimde psikolojım bozuldu yorgunum
Eşine göre hava hoş tabiki.
Niye sen salla baş mısın her şeye eyvallah edesin
Eşin çeksin anasını madem
Şöyle varlıkların hiç bir sorunu ile ilgilenmeyin.
Hastanelere götürüp getirecek olan da siz degilsiniz çocukları.

Çocuk konusundan vurması haddine değil hemde hiç kimsenin. Bu konuya asla taviz vermeyin derim ben. Özürde dilemeyin bence hiçte muhattap olmayın.

bu kadar yüz göz olmayın ya saygıda kusur etmeyin ama ileri giderse hakkınız arayın çocuk konusu çok hassas hata yapan o özür dileyen siz ..anlamsız..

Çocuk olmaması sizin suçunuz muymuş ? Kader diye Allahın takdiri diye bir şey var kaynananızın haberi yok sanırım

Tüh Allah bildiği gibi yapsın çocuğu verende vermeyende Allah’tır. Götleri yiyorsa Allah’ı sorgulasınlar.

Neden bakıyorsunuz bakmayın çok sinir oluyorum kaynanaya bakmaya herkes kendi anasına babasına kendi baksın kardeşim ondan sonra böyle yaranamazsın işte

Back
X