• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla tartıştık, nasıl davranmalıyım ona karşı bilmiyorum

Burda çok ılımlı yaklaşılmış ama son mesajlarınıza istinaden konuşuyorum. Nefret ederim böyle insanlardan. Bunaltırlar beni. Annem ki hiç öyle sizin kayınvalideyle alakası yok yine de çocuğu hasta ettin gibi bi kere laf etti ben çocuğun annesiyim canım o benim niye bile isteye bunu çocuğuma yapayım dimi? Akıl mantık işte. O cahillerin ben bilirim tavrı var ya buz gibi yapıyor beni içimden kahkahalar atıyorum söylediklerine bazende hayret ediyorum ama asla açıklayarak kendimi yoramam. Anlayacak olsa o cümleleri etmez zaten. Anneliğime saldırırsa cevap veririm geri kalana da he he der geçerim. Sizde eşinizle konuşun. Kalmalı işten vazgeçirsin. Kalmasın gerisi gelir. Şu an hiç bi söylediğini susturamazsınız öyleleri böyle davranır hepsi aynı ama kalmasını engelleyebilirsiniz. Tek çözüm konuşmayacağı ortamı sağlamak. Konuşursa cevap bile vermemek. Anneliğinize saldırdığını hissederseniz o zaman bişeyler söylersiniz.

Zaten çocuğum 3 yaşına geldi, destek isteseydim bebekken, daha çok zorlandığım ve uykusuz kaldığım zamanlarda isterdim. Fakat eşim annemi çağır gelsin torununu görsün hem destek olur diyince onu kırmak istemedim yoksa çağırmazdım. E gelince de çocuğa bakmaya üşeniyor, rahat rahat baksın diye işlerimi hallediyorum çocuğumla kayınvalidemi salonda bırakıyorum ama yok üşeniyor, e hal böyleyken de mesafe koydunuz görüşemiyoruz demeye hakkı var mı sizce? Madem görmek istiyor kendisi daha sık davet etsin torunuyla gidelim görsün. Ya da bize gelip kalmak istiyorsa buyursun gelsin ama çocuğa baksın ya da ev işlerine yardım etsin en azından değil mi?
Yani burada da eşiniz hatalı ne demek annemi çağır bilmem ne ?
Torununu özleyen görmek isteyen zaten dayanamaz gelir.
Farz edelim ki oğluna sitem etti eşiniz de desin kimsenin seni çağırmasına gerek yok gel torununla oyna vakit geçir bizde bi nefes alırız diye.
Ayrıca size gelmesini beklemeyin zaten haftada birkaç kez akşamları bırakın siz nefes alın karı koca.
Dede babaanne onların evinde takılsınlar biraz çocuğa da farklılık olur.
Onun dışında sizi 3 kez çağırmış zaten ben o konuda çok haksız bulmadım.
Sadece siz orada açık ve net bir şekilde destek isteyebilirdiniz anne bana yemek verir misin tek başına zor yapıyorum vs diye kadın eminim verirdi yani.
Bana kv biraz eleştirilmekten sıkılmış gibi geldi yanlışları da olabilir kuşak çatışması da yaşamanız normal ama bilenmeyin kendinizi doldurmayın derim.
Çocuğa bakamıyorsa yemek tatlı vs isteyin öyle destek olsun size.

Back