- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi fatmacyhn1996
-
kimsede olumlu cevap vermiyor haa.
Cnm bende evliyim bir oturmuyorum kaynanam kendi kaynanasiyla oturuyorum köyde ben şehirde kaynanası çok yaşlı ona bişey olunca gelip bizle oturucak benim kaynanamda dediğim dedik bir insan o yüzden ben hiç yüz vermiyorum yeri geldimi sesimi yulkseltiyorum ondan bana bişey diyemiyo şimdiden önünü kesiyorum bizle oturduğu zaman sorun çıkmasın diye bende çok sınırlı biriyim kaynanamda iyi bilir o yüzden susartecrube diyelim canım
cnm sen işi kavramışın benim kaynanamda benim sinirli olduğumu biliyor inşallah seninki gibi susarCnm bende evliyim bir oturmuyorum kaynanam kendi kaynanasiyla oturuyorum köyde ben şehirde kaynanası çok yaşlı ona bişey olunca gelip bizle oturucak benim kaynanamda dediğim dedik bir insan o yüzden ben hiç yüz vermiyorum yeri geldimi sesimi yulkseltiyorum ondan bana bişey diyemiyo şimdiden önünü kesiyorum bizle oturduğu zaman sorun çıkmasın diye bende çok sınırlı biriyim kaynanamda iyi bilir o yüzden susar
hayırlısı bakalım canımbenim kaynanamda biz evlenmeden önce melekti. evlenince kadının içine iblis kaçtı :) seninkini de ancak evlenince görürsün. görürsün de iş işten geçmiş olur.
canım mesala nasıl şeyler yapıyor örnek verebilirmisin.benim kaynanamda biz evlenmeden önce melekti. evlenince kadının içine iblis kaçtı :) seninkini de ancak evlenince görürsün. görürsün de iş işten geçmiş olur.
Canm ezmessen ezilirsin en iyi kaynana bile olsa ağızlarını tutamiyolar naparsak haberleri olcak onlardan izin almadan bişey yapmicaksin telin bile calsa kim o kimle konusuyon ne konuştun die didikliyolar hele bide kız ailesine gitcemmi zamn sürat yapiyo fazla kalma dio sanki kendisi yeni şeyleri yaşamamış gibi davranıyorlar sakin bir oturma cnm yada dişini geçir anca öyle rahat edersincnm sen işi kavramışın benim kaynanamda benim sinirli olduğumu biliyor inşallah seninki gibi susar
bu güzel yorumun için teşekkür ederim ama ben kaynanamla yaşayacağım iyi olacağımızada inanıyorum inşallahYapma öyle bir hata... Ayni evde değil ayni apartmanda oturmak bile yeterince kötü... Bi kere sen yeni gelin olacaksın hic mi heves etmiceksin akranlarin misler gibi yepisyeni eşyalarla cirlop gibi ev duzcek sen kaynananın eskilerine kalacaksin bi yatak odan olacak sığıntı gibi tıkılıp kalacaksin o odaya bi ayaklarını uzatıp keyif yapamicaksin oturma odanda.. Esyalarini istedigin gibi yerlestiremessin orasi onun evi sen baska yere koymak istiyeceksin burda daha iyi diye o baska al sana tartisma sebebi.. Yaptiginiz herşeyden haberi olacak bi çıkıp yemek yiyelim dışarda diceksiniz ne gerek masraf yapmayın diyecek yada hazırlanıp Ee nereye gidiyoruz diyecek cagirmasan olmaz... (Altlı üstlü oturuyoruz bizim bile gizli gizli yemege çıktığımız çok oluyor sahsen) parani rahat harcayamassin karışırlar oğlunun parası ya bi alışveriş yap pahalı bişi al gör o iyi kaynananın bakışını... evine arkadaşın rahat rahat gelemez gelse ne kadar konusabilceksiniz kaynana yaninda bi derdini acamassin anlatamazsın... Hep is beklicek senden az bi ileri zamana atayim sonra yapayim diyemessin kalkıp yapıcan mecbur keyfine gore olamayacak hic bak mutfakta yığınla bulasigim gelmişim isten ister simdi toplarim ister gece ister sabah kim ne diyebilecek benim evim benim bulasigim! Esinle kavga edemiceksin sürekli kariscaklar çünkü o kavga büyücek büyücek aglicaksin sn uzulduklerini zannediceksin ama onlar oğullarını tutuyor olacaklar... Her kavgamda yukarı çıkarlardı nerdeyse boşanma noktasına geldim ben en sonki sinir krizimden sonra bidaha ailen bizim islerimize karışmayacak dedim o oldu dahada mesafeli durdular ondan sora baktimki hic bi kavgam büyümüyor artik demek ki onlar yüzündenmis bak sadece ayni apartmanda boyleyken ayni evde dusunemem bile.. Ki benim de Kaynanam çok iyidir inan bana bu kadar sıkıntıya rağmen kotu bir tek şey sayamam sana anne o anneler karışır oda karışıyor evli olduğunu anlayamiyor iste kabullenemiyor..
Eğer sıkıntı maddiyatsa gir sende bi ise çalış kazan tut evini ama asla kaynana evine gitme çulun çaputun olur ama senin olur inan çok daha huzurlu olursun hic girme o maceraya... He bi sene sora ev tutcaz filan diyorsada sakin inanma bitmez o seneler mutsuz olduğun yıllarına yazık otur evinde bekle o yılları azmış kudurmus değilsiniz ya biriktirsin parasını öyle alsin seni.. Cebine güvenmeyen evlenmesin ya yazık günah genç kızlarımıza insan ne hayallerle evleniyor zaten evliliğin kendisi yeterince zor bide ev ev üstüne kurup iyice zorlastirmanin alemi yok..
bu güzel yorumun için teşekkür ederim ama ben kaynanamla yaşayacağım iyi olacağımızada inanıyorum inşallah
amin canım inşallahSen bilirsin tatlım kaynanayla iyi olcam derken esinle kotu olmazsin inşallah.. Allah sabit versin şimdiden ne diyim..
merhaba kızlar size sorum olacak 2 yıldır nişanlıyım köyde yaşıyorum. evlenince kayın validemle kalacağız. ben onu çok seviyorum tatlı sevecen iyi kalpli ama ben çok sinirliyim hemen herşeye sesimi yükseltiyorum. evlenince kayın valideme sesimi yükseltmekten korkuyorum onu üzersem diye korkuyorum. nişanlım annesini çok seviyor bende nişanlımı seviyorum oda beni seviyor yani şmdilik allaha çok şükür iyiyiz. şimdi size sorum ben bu sinirlenmemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
merhaba kızlar size sorum olacak 2 yıldır nişanlıyım köyde yaşıyorum. evlenince kayın validemle kalacağız. ben onu çok seviyorum tatlı sevecen iyi kalpli ama ben çok sinirliyim hemen herşeye sesimi yükseltiyorum. evlenince kayın valideme sesimi yükseltmekten korkuyorum onu üzersem diye korkuyorum. nişanlım annesini çok seviyor bende nişanlımı seviyorum oda beni seviyor yani şmdilik allaha çok şükür iyiyiz. şimdi size sorum ben bu sinirlenmemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
[/QUOTE
ablacım cevabın ne bir bilgi ver sende mi kaynananla yaşıyorsun
hay allah razı olsun ablacım senden saol bende öyle düşünüyorum teşekkür ederimBende birlikte yaşıyorum benim kaynanamda çok iyi hatasız kul olmaz bazen o da hata yapıyor bende hata yapıyorum ama emin ol kocandan çok kaynanamla yakın olduk zaten öyle olmasa bile evlilik cok farklı kocan üzülmesin o mutsuz olmasın diye susuyorsun çünkü söylesem huzurumuz kaçıyor geriliyor alttan almayı öğreniyorsun bence rahat şakalaşmak cilvelesmek için odamıza gidiyoruz tabi insanın kendi evi gibi olmaz bizde ayrı eve cikcaz ama öyle korkunç bir sey değil ya uyumlu bir kadinsa hiç sıkıntı değil korkma eşimle kavga ettik mi hatta hemen kadın dayanışması yapıyoruz kaynanam beni savunuyor kayinpederim beni savunuyor hep esim hatali çıkıyor benden özür dileyen o oluyor küçük Görümcem bile hep benden yana iyi yani tek sıkıntı kendi ailem aradaki dengeyi iyi kur bazen kıskanabiliyorlar
Bi bitmedi o devir...... Evlenince anlarsın zorluğunu ve öğrenirsin sinirlerine hakim olmayı. Birlikte yaşamak, yaşlanmak çok zor. Allah yardımcın olsun.Betmedi neden ki sen iyi olduktan sonra ne gibi bir sorun olabilir
sen ayrı yaşıyorsun galiba
Bende birlikte yaşıyorum benim kaynanamda çok iyi hatasız kul olmaz bazen o da hata yapıyor bende hata yapıyorum ama emin ol kocandan çok kaynanamla yakın olduk zaten öyle olmasa bile evlilik cok farklı kocan üzülmesin o mutsuz olmasın diye susuyorsun çünkü söylesem huzurumuz kaçıyor geriliyor alttan almayı öğreniyorsun bence rahat şakalaşmak cilvelesmek için odamıza gidiyoruz tabi insanın kendi evi gibi olmaz bizde ayrı eve cikcaz ama öyle korkunç bir sey değil ya uyumlu bir kadinsa hiç sıkıntı değil korkma eşimle kavga ettik mi hatta hemen kadın dayanışması yapıyoruz kaynanam beni savunuyor kayinpederim beni savunuyor hep esim hatali çıkıyor benden özür dileyen o oluyor küçük Görümcem bile hep benden yana iyi yani tek sıkıntı kendi ailem aradaki dengeyi iyi kur bazen kıskanabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?