- 19 Mart 2017
- 61
- 106
- 3
- 29
- Konu Sahibi fatmacyhn1996
-
canım ablam yaa inşallah abla senin dediklerini uygulayacağım her konuda haklısın. Allah'ım inşallah hayırlı bir evlat verir onu kucağına alır doya doya koklarsın. :):)Canım bende kayinvalidem lerle yaşıyorum,veee söylediğin herşeye tıpa uyuyorum bende aynen öyle benimde kv kp beni korurlar her tartışmada. Bence iki taraf ta alttan almayı bildikten sonra zor birşey değil hatta birlikte yasamanin birçok avantajı var.
Konu sahibesi; canım aldırma sen kötü yorumlara bir yuva kolay kurulmuyor sen saygını yitirme kendi annen baban gibi davran. Yeterli. Rabbim gönlüne gore versin. :)
aminBi bitmedi o devir...... Evlenince anlarsın zorluğunu ve öğrenirsin sinirlerine hakim olmayı. Birlikte yaşamak, yaşlanmak çok zor. Allah yardımcın olsun.
Inaniyorsan neden konu actinki yorum dahi yapmadan surekli ben inaniyorum.diyorsun biz zaten seni tanimiyoruz ve mutsuzlukla mutlu olmuyoruz :) insallah dedigin gibi olurbu güzel yorumun için teşekkür ederim ama ben kaynanamla yaşayacağım iyi olacağımızada inanıyorum inşallah
Canım benim bende 20 yaşındayım 10 aydır evliyim bu mayısta 21 olcam ınşallah:)) sen hic canını sıkma allah tamamına erdirsin ınşallah hep mutlu olursunuz :)hay allah razı olsun ablacım senden saol bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
Amiiinnn canım benim neguzel dua ettin öyle :) aminn inşallah..canım ablam yaa inşallah abla senin dediklerini uygulayacağım her konuda haklısın. Allah'ım inşallah hayırlı bir evlat verir onu kucağına alır doya doya koklarsın. :):)
merhaba kızlar size sorum olacak 2 yıldır nişanlıyım köyde yaşıyorum. evlenince kayın validemle kalacağız. ben onu çok seviyorum tatlı sevecen iyi kalpli ama ben çok sinirliyim hemen herşeye sesimi yükseltiyorum. evlenince kayın valideme sesimi yükseltmekten korkuyorum onu üzersem diye korkuyorum. nişanlım annesini çok seviyor bende nişanlımı seviyorum oda beni seviyor yani şmdilik allaha çok şükür iyiyiz. şimdi size sorum ben bu sinirlenmemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
aminnn inşallah ablacım. üzülerek söylüyorum başın sağolsun dualarım seninle inşallah allah'ım tekrardan sağlıklı bir bebiş veriri.Amiiinnn canım benim neguzel dua ettin öyle :) aminn inşallah..
İki ay önce ilk hamileligimde bebegimin kalbi durmuş malesef kaybettim inş rabbim isteyen herkeze nasip eder. :)
Rabbim sanada huzurlu mutlu bi yuva nasip etsin...
merhaba kızlar size sorum olacak 2 yıldır nişanlıyım köyde yaşıyorum. evlenince kayın validemle kalacağız. ben onu çok seviyorum tatlı sevecen iyi kalpli ama ben çok sinirliyim hemen herşeye sesimi yükseltiyorum. evlenince kayın valideme sesimi yükseltmekten korkuyorum onu üzersem diye korkuyorum. nişanlım annesini çok seviyor bende nişanlımı seviyorum oda beni seviyor yani şmdilik allaha çok şükür iyiyiz. şimdi size sorum ben bu sinirlenmemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
valla canım Allah sana kolaylık versin ne kadar çok iyi birisi de olsa aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum ben.Bu kendi annem içinde geçerli sonuçta ben bir kişiyle hayatımı birleştiriyorum yeri gelir kavga ederiz yeri gelir sarılır yatarız tv izleriz vesayire bence herkesin kapısı ayrı olmalıdır şart mı aynı evde yaşamanız başka bi çözümü varsa değerlendir yoksasda sinirlerine hakim olmaya çalış canım yapçak bişey yok hakkında hayırlısımerhaba kızlar size sorum olacak 2 yıldır nişanlıyım köyde yaşıyorum. evlenince kayın validemle kalacağız. ben onu çok seviyorum tatlı sevecen iyi kalpli ama ben çok sinirliyim hemen herşeye sesimi yükseltiyorum. evlenince kayın valideme sesimi yükseltmekten korkuyorum onu üzersem diye korkuyorum. nişanlım annesini çok seviyor bende nişanlımı seviyorum oda beni seviyor yani şmdilik allaha çok şükür iyiyiz. şimdi size sorum ben bu sinirlenmemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Hem soru sormuş hem de cevabı begenmemissin. Şimdi.aşk meşk olur dersin sonrası cok zor. Sen yaşa bakalım anlaşırsak ve mutlu olursan bizi de haberdar et canımBetmedi neden ki sen iyi olduktan sonra ne gibi bir sorun olabilir
sen ayrı yaşıyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?