kaynanamla yaşayacağım yardım edin

canım ablam yaa inşallah abla senin dediklerini uygulayacağım her konuda haklısın. Allah'ım inşallah hayırlı bir evlat verir onu kucağına alır doya doya koklarsın. :):)

bu güzel yorumun için teşekkür ederim ama ben kaynanamla yaşayacağım iyi olacağımızada inanıyorum inşallah
Inaniyorsan neden konu actinki yorum dahi yapmadan surekli ben inaniyorum.diyorsun biz zaten seni tanimiyoruz ve mutsuzlukla mutlu olmuyoruz :) insallah dedigin gibi olur

Sevgili kardeşim,
Öncelikle bi ömür mutluluklar dilerim.
Biraz uzun yazdım müsait bi zamanında iyice oku lütfen.
Bilmiyorum eşinin annesi sağlık sorunu mu yaşıyor veya yalnız mı yoksa hiçbiri değil siz maddi olarak daha güçlü hale gelip para biriktirmek için mi böyle düşündünüz geçici bi durum mu?Yoksa hep böyle devam edecek ve evde kv den başkaları da mı var?

Sinirlendiğinde hemen kendi anneni düşün,senin annene başkası böyle konuşsa ne yapmasını isterdin?

Haksız da olsa kalbini kırmadan güzellikle tatlı dille ama annecim ben böyle olsa daha mutlu olurum böyle yapalım mı diye yapıcı cümleler kurmaya çalış

***Asla ama asla saygıyı kaybetme ki sana karşı da kaybedilmesin.***

Direk sen hatalısın sen yanlış düşünüyosun veya ben haklıyım ben doğruyum dersen karşılıklı iç çatışmaya döner o an bişey denmese de birikir kine dönüşebilir.Kendi ailelerimiz bile zaman zaman anlaşamıyorken bir yabancıyla çok daha zor o kadının doğrusu nedir nasıl bir hayat yaşadı da kişiliği neye göre şekillendi öncelikleri nedir bilemezsin.

Haklı haksız aramadan ,laf sokmadan hep iyiniyetle ama kendini de ezdirmeden "böyle daha mutlu olurum ama sen ne dersin ? diyerek hem vicdanen olaya girip sana kötü düşünmesini veya ezmesini engellemiş olursun hem de gerçekten sen haksız bile olsan "daha genç daha cahil ben büyüğüm kırmıyım kalplerini istedikleri gibi olsun" diye düşünmesini sağlarsın eğer karşındaki kadın iyi biriyse...
Değilse, gerçekten çok art niyetli ve sana zarar verici davranışlar içindeyse o zaman da eşinin ve başkalarının yanında yine iyi kalmaya cevap vermemeye sabırla devam etmen gerekir ki sadece kv nin eksileri göZe batsın.
Sanırım kişiliğin yaşın ve ilişki deneyimin gereği henüz böyle kriz yönetme insan idare etme ,arada herkesin yararına küçük kurnazlıklar gibi davranışları yapmaya hazır değilsin.. Dilerim en kısa zamanda ipler kopmadan ya bunlara alışır ya da kendi evinize çıkarsınız.
Sevgi tek başına hiçbi zaman yetmez.Birbirinizi yalnız kalmadan ,bağımsız kendi kişiliklerinizle ve dışarıdan hiçbir müdahale olmaksızın yaşamadan tanımanız anlaşmanız ilk zamanlar çok zorlayıcı olabilir.
Bunları yaşamaya ,kendini bu denli fedakarlıklarla belki de kötü gelin ilan edilecek kadar sabrının zorlanmasına hazır mısın ?Kendine bunları sor lütfen..
Şans seninle olsun...

canım ablam yaa inşallah abla senin dediklerini uygulayacağım her konuda haklısın. Allah'ım inşallah hayırlı bir evlat verir onu kucağına alır doya doya koklarsın. :):)
Amiiinnn canım benim neguzel dua ettin öyle :) aminn inşallah..
İki ay önce ilk hamileligimde bebegimin kalbi durmuş malesef kaybettim inş rabbim isteyen herkeze nasip eder. :)

Rabbim sanada huzurlu mutlu bi yuva nasip etsin...

Benim de kayinvalidem pamuk gibi çok iyi biri ve bende çok sinirliyim 6 senedir beraberiz 6 senedir hiçbi sorun yaşamadık taaa ki bebeğim olana kadar. Ben biraz daha hassas biraz daha agresiflesince ortalık karıştı kayinvalideme 1 2 sefer ses yükselttim halbuki kötü bişey de yok sadece ağlayan bebeğimi ben susturmaya çalışırken kucağına alıp gezdirmek isteyisiyle başladı herşey. Sonra çözdük yanyana yaşamıyoruz ve sinirliysen bu çok sakincali olabilir

Amiiinnn canım benim neguzel dua ettin öyle :) aminn inşallah..
İki ay önce ilk hamileligimde bebegimin kalbi durmuş malesef kaybettim inş rabbim isteyen herkeze nasip eder. :)

Rabbim sanada huzurlu mutlu bi yuva nasip etsin...
aminnn inşallah ablacım. üzülerek söylüyorum başın sağolsun dualarım seninle inşallah allah'ım tekrardan sağlıklı bir bebiş veriri.

Madem iyi olacağına inanıyorsun ne diye konu açtın? Kendine yandaş bulmak için mi? Olmaz asla olmaz. 50 yorumdan 3 tane pozitif bulmussun (onlarında gelecekte ne olacağı belli degil) buna algıda seçicilik denir.
O iyi kaynanalarin gerçek yüzlerini hep evlenince gorduk.

Canım kayınvaliden iyi birisi olabilir yani imkanın varsa ayrı evde yaşa anlaşamamayı bi kenara bırak farzedelim harikalar yarattınız ( çok zor ama ) anlaştınız..
Sen eşinle sabah kahvaltını pazar günü yalnız yapmak istemez misin ?
Duştan sonra şöyle bornozunla evinde eşinle olmak istemez misin ?
Akşam güzel bir romantik masa hazırlayıp eşinle başbaşa olmak istemez misin ?
Film izlerken sarmaş dolaş oturup izlemek istemez misin ?
Bunlar en basitleri..
Bu kadar gözünüz kapalı olmayın rica ederim pişman olacağın için bizler seni uyarıyoruz şimdiden önlemini al eğer varsa imkanın çık ayrı eve yoksa imkanın olacağı zamanı bekle öyle düğün yap.
Anne kız bile anlaşamazken illa ki sorunlar yaşarsın ya da eşinle kavga ettiğinde herşeyinizi bilecek
ay ne bileyim yazarken daraldım
Allah hakkınızda hayırlısını versin

biz farklı şehirlerde yaşıyoruz aramız 6 saat ancak eşimle sürekli kayınvalidem yüzünden kavga ediyoruz aynı evi bırak aynı şehirde dahi yaşayamam ben ama sanırım başka şansın yok o yüzden burda kötü olur yada iyi olur yorumlarını okuyup boşuna canını sıkmana gerek yok.Kendi şahsi fikrim şu benim kayınvalidemde iyi biri bunu içimden gelerek söylüyorum ancak dolaylı da olsa sürekli sorun çıkarıyo örneğin eşime duygu sömürüsü yapıyo eşim eve gelip bana surat asıyo annem yakında ölürse ben hiç ilgilenemiyorum diye kadın sürekli telefonda ağlıyomuş mesela beni hiç tatile götürmedin diye ne gerek varsa böyle saçmalıklara benimde annem var daha hiç benim annem yüzünden kavga etmedik bu arada annemlerle de uzağız her gün telefonla konusuruz daha bi kere evliliğimle eşimle igili yorum yapmadı benim annem yada hiç demedi ki benimle ilgilen vs yani sorun çıkarmalarıyla iyi yada kötü olmalarının ilgisi yok

sen hic beyaz rengi kırmızı renk der misin? bu da öyle birşey. ev ev üstüne olmaz. sen ben sesimi yükseltmekten korkuyorum demektense allahım beni kaynana gazabından koru aynı eve gitmeye korkuyorum demelisin.

Öfke kontrolün var anladığım kadarıyla, bir psikologdan yardım alabilirsin. Aslında insan yaş aldıkca olgunlaşır ama herkes için de geçerli değil bu durum.

valla canım Allah sana kolaylık versin ne kadar çok iyi birisi de olsa aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum ben.Bu kendi annem içinde geçerli sonuçta ben bir kişiyle hayatımı birleştiriyorum yeri gelir kavga ederiz yeri gelir sarılır yatarız tv izleriz vesayire bence herkesin kapısı ayrı olmalıdır şart mı aynı evde yaşamanız başka bi çözümü varsa değerlendir yoksasda sinirlerine hakim olmaya çalış canım yapçak bişey yok hakkında hayırlısı

O degılde sen bu küçücük yaşta evlenmeye neden kalktın gezip tozacağın yerde koca kaynana derdi mi çekeceksin . Su zamanda beyaz atlı prens olmadığı ıcın cekılecek seh degıl evlilik zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…