- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 1 gün ne tuhaf dimiDoğru mu anladım, 1 günlük gitmiş gelmişler.
Giderken vedalaştınız mı peki?
Normalde validenizi seviyorsanız iyiyseniz gidin naptınız nasıl geçti diye sorun madem böyle bir ilişkiniz var.
Bende alistirmak istemiyorum. Alismasinlar.
Yani benim yanlisim.Daha ne kadar alıştıracaksınız diye merak ettim.![]()
![]()
![]()
Yani benim yanlisim.
Sorun etmedim etmiyorum da alt üstü sordum dogruyu ve ya yanlisi..oyyyy bunu bile sorun ettiysen kendine vayy ki vayyy.
Bana kalsa bukadar önem vermem ama esim cok baski yapiyo. Esim istiyo diye mecbur kaliyorum.Türk dizilerindeki aşiret konağında mı yaşıyorsunuz? 2 günlük yola çıkmadan ve geldikten sonra huzura çıkıp el öpmeler falan :)
Bence giderken bir tane de süslü bir taht falan yaptırın, hediye edin. Bundan sonra misafirlerini o tahtta oturarak karşılar..
Iste bu. Ayni kafadanmisiz canim1 günlük tatilin hoşgeldinimi olur, hoşçakalımı olur el öpmesimi olurSanki çok uzaktalar gurbetteler yıllardır görüşülmüyo. Çok komik geldi bana. Konuşursun nasıl geçti diye sorarsın o ayrı. Ayrıca kadın sana zahmet edip nereye gittiğini bile söylememiş.
Bana kalsa bukadar önem vermem ama esim cok baski yapiyo. Esim istiyo diye mecbur kaliyorum.