• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamlarda eşimle aynı yatakta uyumak

evet yapıyor nişanlıykende evden annesini gönderrdi anne bi hava al gel diye[/QUOTE]

bunu gorunce aklıma kemal sunal ın fılmı geldı.esın de sende bır o kadar rahatsınız ama annesının evınde ayrı yatalım dıyor,senden dans etmenı ıstıyor.cok ılgınc bır cıftsınız.belkı yasınız cok kucuk oldugu ıcın aıle gıbı davranmakta zorluk mu cekıyor acaba esın??

onlarda kalmaktan rahatsız değilim süper bi kayınvalidem var yanlış olduğunu bile bile düşüncelerimin arkasında durur
oğlunun yanında kayırır konuşur muhabbet eder kendimi orda özel hissediyorum ama ayrı yatma konusuna takıldım ...

evet yapıyor nişanlıykende evden annesini gönderrdi anne bi hava al gel diye

insan asıl nişanlıyken çekinmezmi, kadını evde pişti oynamak için göndermiyodu heralde, annesi amacını bilmiyo muydu, o zaman sorun olmuyoduda evli bi çift olarak yatmakmı sorun, yaştan yaşa giriyorum sen yazdıkça

eşinizin bu talebi cok sasırttı beni siz evlisiniz beraber yatmamakta nedir
bizde ara sıra kayınvalidemde kalıyoruz tekli yataklar olduğu halde
beraberde yatıyoruz ayrı da eşim böyle bir şey dese cok gücenirdim:44:

Azıcık baktım da konularınıza.
Çok sıradışı insanlarsınız ikiniz de.
Ayrıca eşinizin sizin adınızla girip konu açması falan çok çirkin.
Aklıbaşında birinin yapacağı birşey değil böyle bir müdahale.

aklı başında bi adam olduğunu düşünmüyorum artık
gına geldi artık olmadı bu gece git annenlere ben eve tek kalırım sen git ilgilen onlarla derim ...

çok enteresan.sizin yattığınız odaya mı giriyorlar ki sizi sarmaş dolaş görecekler.ayrıca odaya çekilmişim yatmak için,kocam değil mi ister sarılırım ister dolanırım.acaba eşiniz başka birşey mi demek istedi?çünkü kusura bakmayın bu söylediği çok akıl işi değil.

odaya girmezler uyandırmak için telefonumuzu çaldırırlar uyanın diye
hatta eğer eşim tw karşısında uyumak istemişti bi sefer kayınvalidem gördü sabah geç kalkmıştık kurban olurum size dedi

aklımada gelmiyo değil acaba kayınvalide bana karşı böyle davranıp eşimemi bişi diyoki

ayy yok artık pesss,bu ikinci konunun ve vallahi bayılazamm burda.şaka mı bu,öyle olsun lütfen çünkü doğruysa eşin çocukluğundaki bir gelişim dönemine saplanıp kalmış ve anne imgesi çok farklı bir yerde ounun için.hem yemekte masanın altından taciz et hemde ayrı yatalım de bu ne yaman çelişki böyle demezler mi adama.bak eşin zaten burada yazılanları okuyormuş,konu bile açtığına göre!bunları da okut olur mu?

özellikle girip bakmaz iş yerime ziyarete geldiğinde bi yarım saatliğine masamdan kalkmam gerekiyordu o zaqman yazmış saf

onuda benim luzümsuz kocam açmış güya kendi çapında bişiler yazmış konuyu silme şansım yoktu ve eğer içeriği sildiğimde konu o günde gözükecekti bende silinir diye dokunmadım konuya

konuya devam edemezdi onu yazan kocam olacak hödüktü

Bir konunun daha sonuna geldik.

Sizlere de aşkolsun konunun ilk sayfasında yazılmış bu mesaj ve daha yeni bildiriliyor:68:

Back
X