kAynanammm..okuyuuun lutfen

zeynomurat1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
81
60
18
arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi. :(( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen

arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi. :(( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen

Allahım yaaa yok artık koskoca kadın, çocuk gibiler yaa.
Birde gelsin ortanızda yatsın olmazsa.
Yeni evli insanalr biraz anlayış yaa biraz anlayış !!
Kendi evi de varmış ne güzel , ee gitsene kadın !

annesinin evi kalıcak yeri var sonuçta dimi, yani siz yeni evlisiniz yalnız kalmak istemek en doğal hakkınız, sakın siz bişey demeyin,eşiniz desin ne diyorsa

bu yorumu yapmak istemezdim ama keşke evlenmeseydin daha çekeceğin var malesef kendini buna hazırla derim

evet evi maasi herseyi var sagligida yasina gore cok iyi ihtiyaclarini karsilayacak durumda.ama anlayis sifir. tek oglum var diyo hep..bunun arkasina siginiyo

Sende benim yasadigim SIKINTILARI yasiyorsun su an.. esin yinede anlayisli cikmis vallahi benim anne kuzusu eski esimde evlendikten sonra omur billah annemle yasicaz dedi halbuki her ikimizde calisiyorduk anneside kapi orada git istiyorsun oglumla benim arama giremiceksin dedi .. ve sonunda kadin ne yapti etti yuvamizi dagitti .. inan cok yalvardim bana bir goz oda tut istersen sen annenle kal diye mobilya filanda istemiyorum yeterki huzurum olsun dedim ama o annesinin lafina gidip yuvasini icine etti Allah sana kolaylik versin ev ev ustune olmuyo istemedigimizden degil ama insani cileden cikariyorlar seni cok iyi anliyorum

Son düzenleme:
Allah sabir versin. ama arkadasa katiliyorum. onu rahatsiz etcek biseylrr yapmalisin kocanla.cilveles falan iste.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende benim yasadigim SIKINTILARI yasiyorsun su an.. esin yinede anlayisli cikmis vallahi benim anne kuzusu eski esimde evlendikten sonra omur billah annemle yasicaz dedi halbuki her ikimizde calisiyorduk anneside kapi orada git istiyorsun oglumla benim arama giremiceksin dedi .. ve sonunda kadin ne yapti etti yuvamizi dagitti .. inan cok yalvardim bana bir goz oda tut istersen sen annenle kal diye mobilya filanda istemiyorum yeterki huzurum olsun dedim ama o annesinin lafina gidip yuvasini icine etti Allah sana kolaylik versin ev ev ustune olmuyo istemedigimizden degil ama insani cileden cikariyorlar seni cok iyi anliyorum

herkesin sikntisi ayni galiba.cok bir sey isteniyorum biraz anlayis ya.kocam anlayisli allahtan cok guzel idare ediyo ama nereye kadar.git diyemiyorum kocamda vicdan yapiyo duygu somurusu yapiyo resemn benim bi oglum var kim bakacak bana diyerek

Tebbet suresini oku günde üç defa :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X