kaynananın amacı ne

Ayrı evler ayrı hayatlar, kapıyı kapatınca hepsini dışarıda bırak lafını sözünü iyisini kötüsünü, yoksa mutsuz olursun.

E sizde bi gelinlik giyseydiniz eltinizin nikahında bari. 11 yıllık evlilikte hala kendinize bir ev yapamadınız mı anlamadım. Kadın her çocuğuna ev alıp bide içini mi düzsün?

E sizde bi gelinlik giyseydiniz eltinizin nikahında bari. 11 yıllık evlilikte hala kendinize bir ev yapamadınız mı anlamadım. Kadın her çocuğuna ev alıp bide içini mi düzsün?
öyle değil işte herşey ne kadar güzel yargılıyosunuz alsaydı da giyseydim benim derdim mal mülk değil sadece biz birliğiz yeme içme iş hep aynı birlik ama niye evde beni geç eşime bile bişey anlatmıyolar bu arada işler ortak olmasına rağmen sadece eşim çalışıyo onun kazandığıyla oluyo herşey borcu eşime kalıyo benim anlatım tarzım evet sinirlendiğimden yanlış olmuş olabilir bundan dolayı da üzgünüm

Hayır benim anlayamadığım biz müneccih değiliz ki Allah aşkına siz ne yazdiysaniz onu yargiladik. En başta hatayı aynı eve girerek yapmışsınız eşiniz niye kendini kullandiriyor madem bütün yük üstünde çeksin resti alsın karısını çocuğunu çeksin gitsin. Sizin burada sinirlenmeniz gereken ne kv ne elti sadece eşiniz ve siz suçlusunuz.

böyle seyleri yaptırmak ne yazıkki gelin atrafının zoruyla oluır insanlar kolay bulunca üstüne birsey ilave etmiyorlar . sen istemiyorsun onlarda yapmıyor..

kv de sana yapmadıgı için yüzü yok söyleyemiyor

Hakkınızı alın. Ayrı yaşayın, az görüşün, düzenli maaş alın, kendi borcunuzu ödeyin. Koca insanlarsınız. Ömür boyu birinin gölgesinde mi yaşayacaksınız? Hakkınız olanı değil, olmayanı anlatmışsınız ilk mesajınızda. Bu yüzden isteklerinizi onlarda anlamıyor belkide.

Siz kv ile oturuyorsunuz

Ama eltiniz ayri oturacak o yuzden ona yapilacak tabii

Siz de ayri evlenseydiniz size de yapilirdi

Kızın eşyası gelecekmiş siz yoksunuz sizinde olmanız gerekirdi kırılmış olabilir ayrıca eşinizde mi hiç konu açmıyor? belki de kayınbiraderiniz kendi parasıyla yaptı herşeyi belki kaynananız yapmadı 11 senelik evlilikte kira vermiyorsunuz etmiyorsunuz bir evinizin laminantını da yaptırıverseydiniz yani. Şimdidem elti çekememezliğine başlamışsınız vay kızı haline

Eltinin nikahı için onlardan beklemen saçma.
Tamam içlerinden gelirse alabilirler ama senin beklemen saçma, ki kaldı ki insanlar düğün yapıyor beklentiye girmek yerine ben ne yapabilirim de destek olabilirim diye düşünmen gerek.
Ama eşya konusunda haklısın böyle şöyle yaptık diye bilirdi kayın validen, çünkü aynı evde yaşıyorsunuz.
Ama demediğine göre de o kadar da aranız iyi değil gibi.

Eltim olacak kız !
Cumlenizden nasıl biri olduğunuz anlaşılıyor
Kelimelerle tokatliyorsun kızı
Kimse kimseye birşey almak zorunda değil kimse parasını kime harcayacagini size sormak zorunda da değil

Belki daha sakin daha iyi niyetli biri olsaydınız durum farklı olabilirdi kimbilir ?
Kardeşi kardeş rızkını ayrı yaratmış Allah . Onun kısmeti o sizin ki bu .
Kskanmak yerine herkese daha iyisi nasip olsun demeniz sizin faydaniza

Aynısı başıma geldiğinde ben "Ammaaaann bana ne" dedim. Allaha şükür eşimle her şeyimizi yaptık. Ne kimseden beklentimiz oldu, ne de onun bunun fikriyle başımız ağrıdı. Boşverinn :) hatta siz eltiniz adına daha çok sevinin ya da sevinmiş gibi yapın :)) böylece ona da size nispet yapma hakkı tanımamış olursunuz. Hiç belli etmeyin derim

Saklıyorlar canım hep beraberseniz de saklarlar, çünkü o aileden sayılmıyorsunuz hiç bi zaman, eşiniz bile saklar yeri gelince, kiradaki dairenin kirası ne kadar diye sorarsınız, bilmiyorum ki der annesi bilir çünkü di mi onun nerden haberi olsun hayır onların parasında gözüm olsa neyse, kendi paramı kazanıyorum, bu saklamalar neden neden neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…