• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynananın bayram temizliği

muzderif

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
44
0
16
Bursa
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum biz kaynanmla altlı üstlü oturuyoruz yememiz içmemiz ayrı. fakat benim kaynanam çok kurnaz. bu huyuna sinir olyorum. sapasağlam kadın daha 46 yaşında yani genç gezmeye gelince en önden muhabbete gelince herkezle kafa dengi en önden ama temizliğe gelince püsürün en önde gideni. hep bekler biri gelip yapsın diye. evini bir kere süpürdüğünü grmedim çok pis ewi o ewe gresim bile gelmio bende aksine çok titiz bir insanımdır. başlarda hep temizledim ama hep aynı hep aynı ne kadar temizlesemde hep aynı oluyor. görümcem gelir arada üsten üsten temizler oda baştan sağma yapar. açıkçaksı biz temizlik yaparkende kaynanm seyire bakar o huyuna sinir oluyorum içimden yapmak gelmiyor sapasaqlam kadın kendimi salak gibi grüyorum annem hep kendi temizliğini kendi yapardı ne yengeme ne bna muhtaç kalırdı ama kaynanamın bu huyu beni sinir ediyor sizce ne yapmalıyım

sana diyomu evimi temizle diye yoksa kendinmi yapıyosun

görümceme diyor heralde oda laf arasında bna diyo yanımda eşim varken.anneme dedim biz ikimiz birlikte yaparız diye temizliğini dedim diyo. bende bişe demiorum geçenlerde yne aynısı oldu bende bidaha bnm adıma konuşma dedim. yne aynısı yaptı geçen snrlerimi bzdu

hiç kendini üzme arkadaşım..boşver öyle şey içinde otursun napacaksın sen.....gencecik te....üzerine bir yapışırsa görev halini alır...yaşlanınca da devam edersen seni gömer allah muhafaza...

kv ye temizlik yapma demem ama yaprsanda ustten ustten yap zaten anşlamıyo demekki temzlikten çok yorma kendini yaopmış gibi gorun ki aranız bozulmasın

İstemiyorsan bir bahane bulursun.Gelin kayınvalidesinin evini temizleyecek diye bir şartname yok.İhtiyaç duyulduğunda,sen de müsaitsen yardımcı olursun.Ama sen temizleyeceksin diye birşey yok.

Hiç te yapma tatlım 46 çok genç bir yaş köşeye çekilmek için ha hasta olur yapılır ama düpe düz seni kullanıyor demek ki özel durumlarda tabiki de insanız hepimiz yardımcı oluyoruz ama inan sana görev gibi yapışır temizliği niye böyle yapamak istemezler bilmem bayılıyorum yapmaya çalıştığım halde herzaman yaparım.....

Canım sakın yapma benim annem 60 yaşında yengem allah razı olsun gelince bulaşığa servise yardımcı olur çocuklarının döküntüsünü toplar ama o kadar hiç bir beklentisi yoktur annemin olmamalıda çok zorda kalırsa yardımcı çağırır zaten. Şimdi gençken kendini yıpratırsan yarın yaşlanınca bir sürü hastalıkla yine sen uğraşırsın. Hadi kaynanan hasta yaşlı olsaydı anlıyacajtım ama gencecik kadın resmen tembellik yapıyo

gelinleri hızmetçi diyemi alıyor sen olmasan ne olacakmış hali ayrıca gerçekten çok genç yerınde olsam tavrımı değiştirmezdim şimdiden başlarsan sonu gelmez

zaten gorumcen ustten temızlık yapıomus sende yaptıgınfda öle yap ne ugrasıosun yıne kotu sen olursun ben gorumcem de tıtız kaynanayla en sonunda sac basa gırdı:) cok fena oluyo genelde genc kaynananlar valla kaynananmla daha zaman gecırmedım bayramda 15 gun onarda olucam bakalaım gorucez uzaktan kaynanalık yapmıo ama bnde saygımı gosterırım fenalıgını gorursem bılmıyorum hıc hoş olmaz heraldeee

İnsanlar artık 60 yaşında emekliliği hak ediyorlar.

Senin kayınvaliden 46 yaşındaymış, daha çok genç.

Bu yaşta başkasının işlerini yapmasını bekliyorsa ileride ne yapar Allah bilir.

Temizlik yapmak öyle kolay bişey değil, helede adam gibi bir temizlik yapıyorsan, inan 1 haftadır temizlik yapıyorum hala bitmedi (çalışıyorum, akşamları hem kızımla ilgilenip hemde temizliğimi yapıyorum) hedefim bugün akşam yıkamadan gelen halılarımı serip, kapılarımıda silip bitirmek.

Bırakın kendi işini kendisi yapsın, gelinler kayınvalidelerinin evlerini temizlemek zorunda değiller.

Haaa boş zamanın vardır, içinden gelir, karşındakide sana yardımcı olur, temizlik bitincede Allah razı olsun kızım der amenna.

Back
X