@Bitterseverkedi çocuklarınızı da görüştürmeyin, buna hakkınız var, vicdani olarak bir yükümlülük de hissetmeyin.
Benim kv gerçekten çok iyi bir insanmış, böyle konuları görüp okudukça, sarılıp öpesim geliyor. Birkaç dan dun şakası haricinde kadının hiçbir şeyi yok, şükrettim.
Yerinizde olsam nasıl davranırdım bilemedim, yalnız hissetsem de kvye anlatmazdım böyle bir şeyi ama siz o an öyle davranmışsınız, olabilir, insan sanmışsınız.
Eşimin de görüşmemesini isterdim sanırım şöyle şeyler yaşasam, nitekim göz göre göre yalan var, aşikar, üstelik bu yalan, sizi ve annenizi hedef alan, iftiraya yönelik de bir yalan. Çok ağır sözler, hele o kvnizin yemini... Bir insan nasıl ölmüş babasını böyle bir yalan için, böyle iğrenç bir yeminle telaffuz eder... Yok, görüştürmeyin çocuklarınızı, o tertemiz dimağlar, böyle iğrenç bir zihnin ufacık bir bakışıyla bile rahatsız edilmemeli.
Hani ben diyorum kvm iyi diye ama, sizin bu yaşadığınızın farklı bir versiyonunu annem yaşamış. Kv ve kvnin annesi (Babamın anneannesi) ile... Berbat bir iftiraya uğrayarak üstelik.
Bugün sağlıksa, yarın ne gelir başa bilinmez, ölüm döşeğinde özürler dileye dileye, hakkını helal etsin diye diye, annemi çağırarak, bir göreyim hakkını bana helal etsin çok kötülük ettim diye diye ölmüş anneanne. Kendilerine ediyorlar esas bilseler... Devran döner, siz sıkmayın canınızı.