Kaynananin eski püskü evini aliyoruz

Çalında kayboldu şu bu demek yerine vermiyorum diyebilirsiniz bi bahanenin yalanın arkasına saklanmayı doğru bulmuyorum

neden bu kocalar bu kadar semt meraklısı oluyorlar.madem semti istiyor aynı semtten daha düzgün bi ev alsın.böylece çocukluğunun geçtiği evin önünden her gün geçip anılarını yad eder.kaynananın evini de emlakçıya versinler ne halleri varsa görsün.

Ben anlamadim simdi.
Cocuklugundaki evi kocaniz sattirmam demis eski puskuymus fln, sonra siz demissiniz ki kaynananin eski pusku evini biz alcaz.
Ev zaten kaynananin veya kayinpederin degil mi, anasindan babasindan mi satin alcak kocaniz evi?

Ben anlamadim simdi.
Cocuklugundaki evi kocaniz sattirmam demis eski puskuymus fln, sonra siz demissiniz ki kaynananin eski pusku evini biz alcaz.
Ev zaten kaynananin veya kayinpederin degil mi, anasindan babasindan mi satin alcak kocaniz evi?
Kv eski evi stıp yensini alacak eşide bana satn ben vereym size parayı diyr

Ben anlamadim simdi.

+1
Ne gerek var, kv kp hakkin rahmetine kavusunca ev zaten bu sivri zeka adama kalacak. Miras yoluyla sahip oldugu eve adam ustune para oduyor, IQ 70-

Yeni aldıklrı evde de hakkı olacak ama adam takmışsa zaten alacak hor gür çıkarmann anlamı yok bnce

Eski püskü bir eve kredi çekip borca harca girmek hiç akıl karı değil. Hele de evi 10 yıl sonra zaten miras alacaksan....bence hır gür çıkarmaya değer. Paraya yazık. Üstelik bu kadın hayatboyu sevmediği eve mahkum olacak.

bence istemoyporum deyin ve her yolu deneyin
ayilirmisiniz bayilirmisiniz bilmiyorum ama aldirmayin o evi ..

Elbetteki altinlar kadinin zilyetindedir. İstedigi sekilde kullanmakta özgürdür hukuken. Ama anlayissiz bir esle bunu yapmak pek mumkun degil bnce. Mesela bizde altinlarimizi bozup kredi cektik ev almak icin. Kayinvalidemlerde paranin yarisini verdiler. Once kayinvalidem evi ustune istedi ben asla izin vermiyorum dedim. Ve ev suanda esimin ustune butun haklar da ortak. Boyle bi durumu bnde asla kabul etmezdim. Cok guzel alinacak bir evse kendileri otursunlar.

Eski püskü bir eve kredi çekip borca harca girmek hiç akıl karı değil. Hele de evi 10 yıl sonra zaten miras alacaksan....bence hır gür çıkarmaya değer. Paraya yazık. Üstelik bu kadın hayatboyu sevmediği eve mahkum olacak.

+1

+1
Ne gerek var, kv kp hakkin rahmetine kavusunca ev zaten bu sivri zeka adama kalacak. Miras yoluyla sahip oldugu eve adam ustune para oduyor, IQ 70-
Ayy ben yanlis anladigimdan emindim aslinda ama baya dogru anlamisim:KK57:
Insan evladina malini mulkunu parayla satar mi zaten senindir der.
Konu sahibinin kocasi tek cocuk mu ama bu da var.
Orada genclikleri gecen insanlar bile oturmak istemiyor da konu sahibinin kocasi dokulen evde gidip oturcak.
Ne mana hic anlamadim gercekten:KK64:

Kafasına koyduysa alacaktr karısınn düşüncesine önem veren biri olsa önce fikrini sorrdı

İnşallah ben yanılıyorumdur ama hissettiğim şu ki sizin altınlar gidecek ama o ev size satılmayacak tapu verilmeyecek altınları almaya yönelik bir tezgah gibi geldi bana
Ama inşallah ben yanılırım

+1
Aynen bana da öyle geldi :(

Onlar yeni ev alacak ogullarindan para gelirden altın kredi cektirip..
Eski evi de karsiliginda oturmalik birakacaklar..
Birgün para lazım satayım bile diyebilirler

Back
X