- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Hic duymadim oyle bi ihtimaliKentsel dönüşüme girme olasılığı var mı? Belki ilerde karlı çıkarsınız. Eşiniz fikrini değiştirmeyecek gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic duymadim oyle bi ihtimaliKentsel dönüşüme girme olasılığı var mı? Belki ilerde karlı çıkarsınız. Eşiniz fikrini değiştirmeyecek gibi.
Bunu yaprsa olan huzuruda kaçarAl altınlarını kasaya koy. Anahtarı da sakla
Madem altınlarımı veriyorum tapuyu üstüme yap de. Evi zorla aldırmanın bedeli olsun.Hic duymadim oyle bi ihtimali
Kv eski evi stıp yensini alacak eşide bana satn ben vereym size parayı diyrBen anlamadim simdi.
Cocuklugundaki evi kocaniz sattirmam demis eski puskuymus fln, sonra siz demissiniz ki kaynananin eski pusku evini biz alcaz.
Ev zaten kaynananin veya kayinpederin degil mi, anasindan babasindan mi satin alcak kocaniz evi?
Ben anlamadim simdi.
Cocuklugundaki evi kocaniz sattirmam demis eski puskuymus fln, sonra siz demissiniz ki kaynananin eski pusku evini biz alcaz.
Ev zaten kaynananin veya kayinpederin degil mi, anasindan babasindan mi satin alcak kocaniz evi?
Yeni aldıklrı evde de hakkı olacak ama adam takmışsa zaten alacak hor gür çıkarmann anlamı yok bnce+1
Ne gerek var, kv kp hakkin rahmetine kavusunca ev zaten bu sivri zeka adama kalacak. Miras yoluyla sahip oldugu eve adam ustune para oduyor, IQ 70-
Yeni aldıklrı evde de hakkı olacak ama adam takmışsa zaten alacak hor gür çıkarmann anlamı yok bnce
Eski püskü bir eve kredi çekip borca harca girmek hiç akıl karı değil. Hele de evi 10 yıl sonra zaten miras alacaksan....bence hır gür çıkarmaya değer. Paraya yazık. Üstelik bu kadın hayatboyu sevmediği eve mahkum olacak.
Ayy ben yanlis anladigimdan emindim aslinda ama baya dogru anlamisim+1
Ne gerek var, kv kp hakkin rahmetine kavusunca ev zaten bu sivri zeka adama kalacak. Miras yoluyla sahip oldugu eve adam ustune para oduyor, IQ 70-
Kafasına koyduysa alacaktr karısınn düşüncesine önem veren biri olsa önce fikrini sorrdıEski püskü bir eve kredi çekip borca harca girmek hiç akıl karı değil. Hele de evi 10 yıl sonra zaten miras alacaksan....bence hır gür çıkarmaya değer. Paraya yazık. Üstelik bu kadın hayatboyu sevmediği eve mahkum olacak.
İnşallah ben yanılıyorumdur ama hissettiğim şu ki sizin altınlar gidecek ama o ev size satılmayacak tapu verilmeyecek altınları almaya yönelik bir tezgah gibi geldi bana
Ama inşallah ben yanılırım