- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Esiniz bayramda gidelim diyorsa zaten bi yarim saat 1 saatligine ugrarsiniz o gelse de gelmesede. Ama muhakkak soyleyin. Hatta esinizin yaninda soyleyin. Aldiginiz yere gidelimde degustirelim bunu tasi dusuk diyin. Ben giderim falan derse de beraber gidelim modellere de bakariz diyin. Ama kullanilmisi katmayin bence. Siz kucuk dusersiniz cok belli olur. Kimse kimseye hediye almadi ayiplamaz. Ama kupe gibi hijyen gerektiren seylerde gereksiz bir yalan olmus.Kızlar kaynanamla küstüm konuşmuyordum.Neyse bir aydır 3ncüye geldi güya torununu sevmeye geliyor ikimiz konuşmuyoruz son gel geldiğinde kızıma küpe almış dedi ki ilk küpesi benden olsun iyi gerek yoktu daha erken ama Teşekkürler dedim yine de sonra kaynanam gitti.Küpeye baktım kulak takma yerinde kullanılmış gibiydi biraz daha dikkat ettim tek taşı da düşmüş ama iyice bakmadan anlaşılmıyor görümcemden de bir kız torunu var onun olduğunu düşünüyorum o kullandı onu benim bebeğime getirdi ona muhtemelen yenisini alır ama benim çok sinirim bozuldu neden kullanılmış küpeyi getiriyor ya da hadi getiriyor neden ona aldım vs diye yalan söylüyor zaten gelmesinin tek nedeni de bayram yaklaşıyor ona gidelim diye çünkü onun için akrabaları çok önemli niye gelmediler dicekler diye bizle arayı yapmaya çalışıyor ben bıktım artık söylesem mi birdaha gelince anladığımı ?
Not: Kesinlikle derdim küpe değil.Sadece Bebeğimi böyle kullanması ve diğer torununun eskilerine layık görmesi beni sinir ediyor.