Kaynananın hediyesi...

Bende sizinle aynı fikirdeyim onu bile yapmayabilirdi . Ama bazı şeylerden sonra ağzını açsa bile yanlış anlaşılıyor kv .

Benim kaynanam evlenmeme yakin annemlerin filan yaninda sana hediye aldim bizde gelin kıza hediye alınır bize geldiginde vereceğim diye defalarca konustu. Bir gun onlara gittigimde bi poset esya verdi bana sana aldim diye. Benim de huyumdur verilen hediyeyi acarim verenin yanında. Evde bakarsin filan dedi actim ama. İcinden yirtik babanne geceligi lekeli bir carsaf (nevresim takimi degil sadece carsaf) birinin kinasindan alinmis bir ayna etiketinin yarisi yirtilmis... Bu tip seyler cikti. Ben şok tabi. Bu hemen gule gule kullan deyip cikti odadan.

Sonra eşim.geldi hayırdir diye. Ya dedim annen incelik yapti hediye aldim dedi ama bunlar biraz kullanilmis gibi dedim. Bakayim filan dedi bu bi bakti.cinleri tepesine cikti bagirdi cagirdi.

Bir kere de bana dogum gunumde altin kolye getirdi. Dugunddn sonra altinlari paraya çevirmek için kuyumcuya goturduk bu sahte dediler. Aradi annesini verdi veristirdi.

Bu tip.kadinlar laftan anlamıyor... Ama.bence yuzune vurun.

Pardon da ben yeni sandığım bir şeyi incelemem konu sahibi heme nasıl şüphelenmiş 2. el olduğundan da incelemiş ona takıldım ve muhatabım konu sahibi. Ayrıca domates seçmekle aynı kefeye koymanız gerçekten çok ilginç gülüyorum. Konu sahibi resmen bir açık yakalamak için bakmış. Terbiyenizi takının hastalıklı falan haddiniz değil sizin bunu söylemek. Bne bebek bakıcılığı da yaptım hanımefendi gayette güzel baktım. Kuyumcudan yeni alındığı sanılan bir takı niye o kadar incelensin ve hemen de takmayacakmış çocuğa zaten koyarım bir kenara. Taşı düşmüş madem görümcesi anne bunun taşı düşük bir tanesinin anlar demez mi, kaynanın küçük çocuğu da yok görümce neden versin küpeyi ona araları da kötü kızının altın küpesini geline neden versin mantıksız değil mi. İstemiyorsa takmaz bu kadar basit. Bana laf sokacağınıza konuya yorum yapın bilmiş hanımefendi

Benim de muhattabım konu sahibi sizin mesajınızdan falan alıntı yapmadım farkındaysanız konuya yorum yaptım direkt :D Hijyen olmayan yerde hastalık olur gayet de haddim istediğim yorumu yaparım size sormıcam siz bi ağzınızı toplayın da önce. Çocuk baktıysanız da yazık o çocuğa o zaman.

Açık ve net bir şekilde düşündüğün için sağol ama kızımın başkasının eskisine ihtiyacı yok de. Yeni falan dersede kuyumcu seni kandırmış bu küpe kullanılmış ve taşı düşmüş, aldığın yere geri götür değiştir de.
Saçma sapan imalar yapmana gerek yok

Bana da kullanılmış parfüm getirmişti kayınvalideciğim :KK48: ben bir şey dememiştim ama siz diyin.

Back
X