Kaynananın her yaptığı batıyor

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba hanımlar. Acayip manyağa bağladım ben. Kayınvalidem benim anneannem yaşında biraz düşüncesiz fikirsiz bi kadındır. Öyle çocuğum evladım ne yapmış ne etmiş hiç düşünmez. Geliri olduğu halde sürekli bizden bi beklenti içinde. Her gidişimizde listelerce sipariş verir. Bizde asgari ücretle çalışan insanlarız yani. ( Ki o sipariş vermesede ufak tefek birşeyler alır gideriz.) Eşim anasına asla laf söyletmez. Kv beni toplumda bile bozar bi eksiğimi söyler. İlk başlarda susuyodum şimdi alttan alttan laf sokuyorum. :sinirli: Bir kaç aydır mesafeyi koruyorum. Saygımıda koruyorum. Fakat manyağa bağlamış gibi eşimi kıskanıyorum. Evet sonunda kendime itiraf edebildim ben Kv"yi kıskanıyorum :KK1: Neyini mi kıskanıyorum? Onlara gittiğimizde kv hemen eşimin yanına oturur sarılır öper. Tabi annesi yapacak ama balkona çıkıyorum bazen uzaklaşıyor ben odaya girince yanına gidiyo. Manyak mı ney. Eşim işteyken benimle fazla telefonda konuşmaz ama geçmişine bakıyorum annesiyle mesai saati içinde yarım saat konuşuyor. Bu kadar konuşcak ne buluyolar merak ediyorum :işsiz: Sonuç olarak ben eşim için çok fedakarlık yaptım ve yapmaya devam ediyorum neden değerim yok. :KK61: Eşiminde üzerine gidemiyorum fazla ona daha çok yaklaşır diye korkuyorum. :KK61: Şimdi diceksiniz o anası olacak o kadar. Bilmiyorum belki ben çok yıprandım :cry: Akıl verin nasıl davranırsam içim rahat eder bi paronayaklıktan çıkarım. Şuan kvnin herşeyi batıyor bana sinir oluyorum. Sevgimi bitirdi kendisine karşı. :KK61:

Harfi harfine aynı şeyleri yaşamışız canım. Gelecek yorumları merak ediyorum. Bana kalırsa eşine çaktırmadan hallet bu konuyu. :KK51:

Toplum içinde eleştirdiğinde kırılmanı anlarım ki o konuda ben de çok sert olabilirim.
Ancak telefon görüşmelerini,ana oğul öpüşüp sarmaşmalarını kıskanman bana göre komik.

Kayınvalidemden eşimi kıskanmak hiç aklıma gelmedi.
Amacı o zaten siz de ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

ama eşimde buna zemin hazırlıyor. Yemeğe gideriz annesinden saklar, tatile gideriz annesinden saklar. Benden utanıyormusun. eşinim senin diyorum. Annemi üzmeyelim boşver diyor.

ama eşimde buna zemin hazırlıyor. Yemeğe gideriz annesinden saklar, tatile gideriz annesinden saklar. Benden utanıyormusun. eşinim senin diyorum. Annemi üzmeyelim boşver diyor.
Bir sorsana çok merak ettim,siz tatile gidince anne neden üzülüyormuş?

:KK33:Aslında bu durumla ilgili bi atasözü var da kk beni siler atar siteden yazarsam :KK33: bence çok takılma zamanla eğer tatlı olmaya devam edersen mesai saatinde sana döner o aramalar

Kilit nokta burada iste...
Burdan esinizin ustune yuruyebilirdiniz.

Neden annen uzuluyor? Bizim beraber olmamizi mutlu olmamizi istemiyor mu? Basbasa vakit gecirmemizden neden rahstsiz olsun ki vs...

Harbiden neden uzuluyor mus?
Sormadinizmi?
Mutlu olmasi gerek iyi gecinip tatile cikiyoruz diye neden uzuluyor mutluyuz diyemi deseydin.
Illaki sormussundur neden mutsuz olduğunu. Cevabi ne oldu?

Bir sorsana çok merak ettim,siz tatile gidince anne neden üzülüyormuş?

O zaman bu durumda kızmanız gereken kayınvalideniz değil eşiniz.

Aynen ben de merak ettim neden karalar bağlıyomuş tatile gittiniz diye?

onu tercih etmiyoruz tatili tercih ediyoruz ya o yüzdenmiş. İşlerine yardım etmeye gitmiyomuşuz eğlenmeye gidiyomuşuz. Eşim bu açıklamayı yaptı bana

Kilit nokta burada iste...
Burdan esinizin ustune yuruyebilirdiniz.

Neden annen uzuluyor? Bizim beraber olmamizi mutlu olmamizi istemiyor mu? Basbasa vakit gecirmemizden neden rahstsiz olsun ki vs...

Harbiden neden uzuluyor mus?
Sormadinizmi?
Mutlu olmasi gerek iyi gecinip tatile cikiyoruz diye neden uzuluyor mutluyuz diyemi deseydin.
Illaki sormussundur neden mutsuz olduğunu. Cevabi ne oldu?

onu tercih etmiyoruz tatili tercih ediyoruz ya o yüzdenmiş. İşlerine yardım etmeye gitmiyomuşuz eğlenmeye gidiyomuşuz. Eşim bu açıklamayı yaptı bana

Şöyle adamlarin agzini yirtasim geliyor. Annesine laf soyletmicekmis miş ozaman anasinin agzina, hareketlerine sahip ciksin sustursun. Zaten o pislik kvlerde oglunun huyunu bildiginden o kadar azıtabiliyorlar problemin başi eşin yani.
Hergun hergun yarim saat konusmak neymiş. Ben annemi bikac ayda bi goruyorum ona ragmen hergun konusmuyorum. Annedir tamamda bu kadarda bkunu cikartmanin alemi yok. Bilmiyorum benim esim anneci olsa simdiye bosanmistik en tahammul edemeyecegim seydir evlenmeden oncede acik acik ustune basa basa belirtmekten kacinmadim yani.

Senin eşin de elbet büyüyecek,ayrı bir evi,ayrı bir düzeni,ayrı bir hayatı olduğunu anlayacak inşallah!!!!
İşte o anladığı gün annesine de anlatacak kendisinin ayrı bir dünyası olduğunu...
İnşallah inşallah inşallah...
Kayınvalideyi kıskanma yok yere,önce eşini büyüt bence...

Önce eşinizi yola getirmelisiniz.

Senin eşin de elbet büyüyecek,ayrı bir evi,ayrı bir düzeni,ayrı bir hayatı olduğunu anlayacak inşallah!!!!
İşte o anladığı gün annesine de anlatacak kendisinin ayrı bir dünyası olduğunu...
İnşallah inşallah inşallah...
Kayınvalideyi kıskanma yok yere,önce eşini büyüt bence...

Peki bunu nasıl yapmalıyım :110:

cevabın kendi yazdıklarında saklı. çok fedakarlık yapmışsın, bu yüzden değerin yok. Kaynanaya illa bir şeyler almak, yazılı bir kanun mu? Neden kocamın ailesine bir şeyler almak, yapmak zorundayım alnımın teriyle çalıştığım paradan?

Sizin hayatınızdaki başrol kv siz değilsiniz. Gerçek bu.
Bence ona kızmanıza gerek yok. Eşiniz biraz aile nedir öğrensin?

cevabın kendi yazdıklarında saklı. çok fedakarlık yapmışsın, bu yüzden değerin yok. Kaynanaya illa bir şeyler almak, yazılı bir kanun mu? Neden kocamın ailesine bir şeyler almak, yapmak zorundayım alnımın teriyle çalıştığım paradan?

Sizin hayatınızdaki başrol kv siz değilsiniz. Gerçek bu.
Bence ona kızmanıza gerek yok. Eşiniz biraz aile nedir öğrensin?

inanın eşime nasıl davranacağımı bilmiyorum. :KK61: Bazen çok ters olabiliyor. Benim dediğimin tam tersini yapabilir yani. Huyuna giderek yavaş yavaş yapmam lazım ama nasıl bir yol izlemeliyim nereden başlamalıyım bilmiyorum...:KK14:

inanın eşime nasıl davranacağımı bilmiyorum. :KK61: Bazen çok ters olabiliyor. Benim dediğimin tam tersini yapabilir yani. Huyuna giderek yavaş yavaş yapmam lazım ama nasıl bir yol izlemeliyim nereden başlamalıyım bilmiyorum...:KK14:
eşinize sakın ola annesini kötülemeyın
hep ıyıyı oynayın ya da sessız kalın

benım kv min taktiği bu şekilde ve hep kazanır

Back
X