Merhaba hanımlar. Acayip manyağa bağladım ben. Kayınvalidem benim anneannem yaşında biraz düşüncesiz fikirsiz bi kadındır. Öyle çocuğum evladım ne yapmış ne etmiş hiç düşünmez. Geliri olduğu halde sürekli bizden bi beklenti içinde. Her gidişimizde listelerce sipariş verir. Bizde asgari ücretle çalışan insanlarız yani. ( Ki o sipariş vermesede ufak tefek birşeyler alır gideriz.) Eşim anasına asla laf söyletmez. Kv beni toplumda bile bozar bi eksiğimi söyler. İlk başlarda susuyodum şimdi alttan alttan laf sokuyorum.

Bir kaç aydır mesafeyi koruyorum. Saygımıda koruyorum. Fakat manyağa bağlamış gibi eşimi kıskanıyorum. Evet sonunda kendime itiraf edebildim ben Kv"yi kıskanıyorum

Neyini mi kıskanıyorum? Onlara gittiğimizde kv hemen eşimin yanına oturur sarılır öper. Tabi annesi yapacak ama balkona çıkıyorum bazen uzaklaşıyor ben odaya girince yanına gidiyo. Manyak mı ney. Eşim işteyken benimle fazla telefonda konuşmaz ama geçmişine bakıyorum annesiyle mesai saati içinde yarım saat konuşuyor. Bu kadar konuşcak ne buluyolar merak ediyorum

Sonuç olarak ben eşim için çok fedakarlık yaptım ve yapmaya devam ediyorum neden değerim yok.

Eşiminde üzerine gidemiyorum fazla ona daha çok yaklaşır diye korkuyorum.

Şimdi diceksiniz o anası olacak o kadar. Bilmiyorum belki ben çok yıprandım

Akıl verin nasıl davranırsam içim rahat eder bi paronayaklıktan çıkarım. Şuan kvnin herşeyi batıyor bana sinir oluyorum. Sevgimi bitirdi kendisine karşı.