Kaynananın her yaptığı batıyor

Neden kaynanaya kiziyosun kizilicak biri varsa oda Esin
Annesinden herseyi sakliyorum bunda esine topu at baskasina degil.

piskKo piskKo soyler anam soyler anasindan ailesinden baska bisey dusunmeyen adam soyler. Hatta gider senin adina ozur bile diler. Ben fazla kurcalamiyorm bide noldu ne dedilee diye benim hakkimda ne diyorlar diye ogrensem isin icinden cikamicam. Benimkide sagoksun beni hic savunmaz

Allah sabir versin arkadasim ne diyebilirim ki cok sasirdim.
Esinizin kiz kardesi/ablasi var mi?
Genel anlamda gelin cekmek zorunda dusuncesinde bir aile mi?
Yani kendi kizlarina da aman kizim alttan al derler mi?

Merhaba hanımlar. Acayip manyağa bağladım ben. Kayınvalidem benim anneannem yaşında biraz düşüncesiz fikirsiz bi kadındır. Öyle çocuğum evladım ne yapmış ne etmiş hiç düşünmez. Geliri olduğu halde sürekli bizden bi beklenti içinde. Her gidişimizde listelerce sipariş verir. Bizde asgari ücretle çalışan insanlarız yani. ( Ki o sipariş vermesede ufak tefek birşeyler alır gideriz.) Eşim anasına asla laf söyletmez. Kv beni toplumda bile bozar bi eksiğimi söyler. İlk başlarda susuyodum şimdi alttan alttan laf sokuyorum. :sinirli: Bir kaç aydır mesafeyi koruyorum. Saygımıda koruyorum. Fakat manyağa bağlamış gibi eşimi kıskanıyorum. Evet sonunda kendime itiraf edebildim ben Kv"yi kıskanıyorum :KK1: Neyini mi kıskanıyorum? Onlara gittiğimizde kv hemen eşimin yanına oturur sarılır öper. Tabi annesi yapacak ama balkona çıkıyorum bazen uzaklaşıyor ben odaya girince yanına gidiyo. Manyak mı ney. Eşim işteyken benimle fazla telefonda konuşmaz ama geçmişine bakıyorum annesiyle mesai saati içinde yarım saat konuşuyor. Bu kadar konuşcak ne buluyolar merak ediyorum :işsiz: Sonuç olarak ben eşim için çok fedakarlık yaptım ve yapmaya devam ediyorum neden değerim yok. :KK61: Eşiminde üzerine gidemiyorum fazla ona daha çok yaklaşır diye korkuyorum. :KK61: Şimdi diceksiniz o anası olacak o kadar. Bilmiyorum belki ben çok yıprandım :cry: Akıl verin nasıl davranırsam içim rahat eder bi paronayaklıktan çıkarım. Şuan kvnin herşeyi batıyor bana sinir oluyorum. Sevgimi bitirdi kendisine karşı. :KK61:
ya o adamı o ana doğurdu yapmayın böyle şeyleri gözünüzü seveyim saçmalıyorsunuz...
ama toplum içinde seni bozmalarını falan tolere etme tabiki...
fakat bir oğulu anasından kıskanmayın bi zahmet..
imza:erkek anası:D

Delikanlı annesi olarak buradan kendime ders çıkarıyorum ara ara da yazıyorum zaten.
Öncelikle bir not düşeyim, toplumda rencide edilme fikrini bende hoş karşılamıyorum ama kıskançlığa gelince !!!!!!!
Kendime Not: Ya gelinin yanında oğluna sevgi gösterisinde bulunma yada bırak sevgi gösterisinde bulun gelin çatlasın.

- Annesine birşeyler almasına karışma. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
- Laf sokma konusunda haklısın. Eşinin yanında laf sokma. Hep gelinler kötü oluyor.
- Mesafe iyidir.
- Kıskanma sebebin eşinin davranışları. Ona seninle ilgilenmesi için fırsat yarat. Sen ara. Plan yap. Onun sana vakit ayırmasını sağla. Hep iyi davran. Tatlı dilli ol. Ama kendini ezdirme. Hayatta hic kimse icin cok cok fedakarlik yapma ayrica.
- Kv anlatmaması daha iyi. Sonra o seni kıskanip sana sariyor. O daha buyuk sıkınti.
- Kıskanma boşver. Hep kv ler oğlunu kıskanir. Bu sefer tersi olmus.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: anu
Kocan seni sevseydi annesine olan sevgisini saygısı sana batmazdı belkide senin hareketlerin yüzünden çokmu üzerine düşüyorsun yada kv kötülüyorsun durmadan durdır bunaltıyorsun boğuyorsun kendinle o yüzden kaçacak rıhtım nefes alacağı mutlu olduğu huzuru bulduğu yada mutlu etmek istegi tek varlık o, annesine çok düşkün

kayınvalıdenın gelını kıskanmasınıda
gelının kayınvalıdeyı kıskanmasını da ben anlamıyorum cok anlamsız
bırı annesı dıgerı karısı yahu
neden bırbırınızı kıskanıyorsunuz
bıtek laf sokma konusunda haklısın ben olsam bende ona bozulurum

Bir oğlun olsun belki geçer kıskançlığın :))
Ama hareketlerine bir şey diyemiciiim çekilir gibi değilmiş

Allah sabir versin arkadasim ne diyebilirim ki cok sasirdim.
Esinizin kiz kardesi/ablasi var mi?
Genel anlamda gelin cekmek zorunda dusuncesinde bir aile mi?
Yani kendi kizlarina da aman kizim alttan al derler mi?
Amin canim sagol 3 tane görümcem var ikisi esimden buyuk biri küçük. Gelij cekmek zorunda dusuncesindeler hepsi sabretmeye calisiyorum

Merhaba hanımlar. Acayip manyağa bağladım ben. Kayınvalidem benim anneannem yaşında biraz düşüncesiz fikirsiz bi kadındır. Öyle çocuğum evladım ne yapmış ne etmiş hiç düşünmez. Geliri olduğu halde sürekli bizden bi beklenti içinde. Her gidişimizde listelerce sipariş verir. Bizde asgari ücretle çalışan insanlarız yani. ( Ki o sipariş vermesede ufak tefek birşeyler alır gideriz.) Eşim anasına asla laf söyletmez. Kv beni toplumda bile bozar bi eksiğimi söyler. İlk başlarda susuyodum şimdi alttan alttan laf sokuyorum. :sinirli: Bir kaç aydır mesafeyi koruyorum. Saygımıda koruyorum. Fakat manyağa bağlamış gibi eşimi kıskanıyorum. Evet sonunda kendime itiraf edebildim ben Kv"yi kıskanıyorum :KK1: Neyini mi kıskanıyorum? Onlara gittiğimizde kv hemen eşimin yanına oturur sarılır öper. Tabi annesi yapacak ama balkona çıkıyorum bazen uzaklaşıyor ben odaya girince yanına gidiyo. Manyak mı ney. Eşim işteyken benimle fazla telefonda konuşmaz ama geçmişine bakıyorum annesiyle mesai saati içinde yarım saat konuşuyor. Bu kadar konuşcak ne buluyolar merak ediyorum :işsiz: Sonuç olarak ben eşim için çok fedakarlık yaptım ve yapmaya devam ediyorum neden değerim yok. :KK61: Eşiminde üzerine gidemiyorum fazla ona daha çok yaklaşır diye korkuyorum. :KK61: Şimdi diceksiniz o anası olacak o kadar. Bilmiyorum belki ben çok yıprandım :cry: Akıl verin nasıl davranırsam içim rahat eder bi paronayaklıktan çıkarım. Şuan kvnin herşeyi batıyor bana sinir oluyorum. Sevgimi bitirdi kendisine karşı. :KK61:
Kesinlikle kiskandigini belli etme kötü olan sen olursun. .boşver yapsın hatta o öyle yaparken tebessüm et çok özledin anne değil mi insanın evladı sonuçta de..
Eşin de bunu duyunca mutlu olucaktir. .sen onun karısı olduğun için anadan geçilir de yardan geçilmez demişler. .ben bu gibi durumlar da bu laf ile biraz mutlu oluyorum :))
Kaldı ki benim kv de aynı..gideriz öper sarılır böyle değişik sevgi gösterileri kardeşlerini söylemiyorum bile..boşver canım sen eşisin yerin hep ayrı..

ama eşimde buna zemin hazırlıyor. Yemeğe gideriz annesinden saklar, tatile gideriz annesinden saklar. Benden utanıyormusun. eşinim senin diyorum. Annemi üzmeyelim boşver diyor.
Ne alaka ya siz tatile gittiğinizde bunu kvden saklamak alla alla onu da yanınıza almadiniz diye mi üzülürmüş handendú

Kayınvalide ve eşin çocuk mu yahu :ukala:
Elbette evlisin tatile de gidersin :süslü:
Kıskanıyorsa evermeyeymiş :spor:

Yani şimdi bu söyleyecegimin tutacağı kayinvalide var tutmayacaği kayinvalide var. Tamamen karsinizdakiyle ilgili yani. Onu Kıskanmak yerine tamamen kabullenseniz ve siz esinizden daha yakın olsaniz nasıl olur? Ben kayinvalideme gittigimde eşimden önce gider sarilirim. Kayinvalidem de alıştı nerde benim kızım diye oglundan önce beni bekler, benim yanıma oturur:)) bazen kiskanacak bir şeyler ben de buluyorum ve sonra hemen kendi kendimi rahatlatiyorum. "Sakin ol, onun yerinde senin annen de olabilirdi, kendi annen olsa böyle dusunmeyecektin değil mi" şeklinde çıkarımlar yapıp daha mantikli düşünmeye çalışıyorum. Aile, huzur çok önemli Allah herkese huzurlu ev, aile nasip etsin:KK9:

Asla kv kotulemeyeceksin bu bir, ama kendini de ezdirmeyeceksin..zamanla ogreneceksin eşini evde ne kadar mutlu edersen o kadar senin kârına..haaa şımartma sakın dengeyi kur..
Kiskanman normal de bu kadar kafaya takmak normal değil..
Geçen benim oglumla eşimin olduğu fotoya kv yorum yapmış asklarim benim diye..sinir oldum mu oldum..yapılacak bisey var mı malesef..ulan ben öğrettim sana facebooku bak bana döndü hahaahaa
Sen yine iyisin elinden gelse kv benim oglanada sahip çıkacak..oğlum benim oğlum benim ağzından düşmüyor..bende içimden diyorum benim oğlum oooo :)
İdare ediyoz artık napalim.

aynı kulvarda değilsiniz, yarışmıyorsunuz da, öyleyse bu kıskançlık neden? yoksa yarışıyor musunuz? ayrıca k.validenin yaptığınız tatilden üzüntü duymasını da anlamadım. gül geç yahu, gül geç. çünkü gülünecek bir şey.

Back
X