- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika.. Eşin en mantıklı fikri üretmiş. Kusuru oğlunda bulunca sessiz sulara gömülürKızlar eşim üstlenicek durumu.. yani kaynanam tekrar soracak olursa sorun kendisinde olduğunu üzerimize gelmemesini söyleyecek daha fazla üzerime gelmemesi için. Sizce ne kadar doğru böyle yapması ?
Ona ne o mu bakacak emzirecek.ne kadar saçma şey .çalışma hayatınıza dönünce çocuğa kim bakacak . kimin fiziği bozulacak.sanane kadın ben kulukca makinesim deyin yada demeyin gıcık oluyorum böyle insanlaraTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim![]()
Söylemeyin bence sedece bizde artık düşünüyoruz rabbim nasip ederse diyin herşey bilmesine gerek yokTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim![]()
Burası da şunu derim bunu derim diye üfürenlerle dolu ama nedense reelde herkes suspusÇok istiyorsa sen doğur bir tane daha derim
Hic baskı hissetmeyin cunku siz bunu hissedip dışarı yansıtıp açıklama yapmaya çalışırsanız karakterinizin naif olduğunu görüp size daha çok yüklenirler. Ben 7 yil cocuk yapmadım istemedim. Esimin annesi her dediğinde anne yap Birtane sevelim. Bu yastan sonrada ne guzel olur senin çocuğun dedim. Gülüp geçtim. Kadin baktı cevap bu sustu. Ardından başka soranlara valla esim istemiyo ben kendim bölünerek cogalamiyacagima göre yapcak bisey yok dedim geçtim. Ona acik kapi bırakmadım derdimi anlatmaya çalışmadım cunku oyle yapmak zorunda değilim gelinim diye. Hoşuma giden şekilde espriyle gecistirdim kalp kırmadım. Benim kayinvalide sessiz kadin değildir fena ve zor bir kadındır. Anlatmayın derim başkasına anlatan kayinvalide öğrendiğinde herkese anlatır ve size çok müdahale eder. Oda stres yaratır.Valla kızlar ben zaten 3 sene istemiyordum.
Sonra vajinismus filan derken 2 yıl oldu onu yendim şimdide pcos olduğumu öğrendim.
Belki çalişsam bu kadar gözüne batmazdım ama batıyo gibiyim sanki herkes oturmuş benim çoçuk haberimi bekliyormuş gibi hissediyorum ne tuhaf kötü bi psikolojik baskı.
Gerçekten yaşamayan zırt pırt çoçuk soruyor.
Çalışmıyorum diye çoçuk yapmalıymışım gibi tam tersi çalışmıyorum daha çok eşimle gezip tozuyorum yani tadını çıkarıyorum
Napim yani nasipten öte yol yok Allah ne zaman yazdıysa![]()
Çünkü kvde den dertli olanlar burda.Neden bu sitede kayınvalidelere bu kadar düşmanlık var ki?
Bence çok iyi. Oğluna laf etmez, edemez ama sende olduğunu bilseydi beynini kemirirdi. En azından bu şekilde susar.Kızlar eşim üstlenicek durumu.. yani kaynanam tekrar soracak olursa sorun kendisinde olduğunu üzerimize gelmemesini söyleyecek daha fazla üzerime gelmemesi için. Sizce ne kadar doğru böyle yapması ?
Hı hı evetBurası da şunu derim bunu derim diye üfürenlerle dolu ama nedense reelde herkes suspus