ya benim kayınvalidem habersiz gelmez ama gelsede ben ona ters davranmam çünkü kötü niyetle davranmaz hiçbi zaman....
başımın üstünde yeri var.........
sonuçta eşimin annesi.......
ahhh canım, gören duyanda seni avatarındaki gibi cici kız sanıcak
Kayınvalidem dün evimize gitmiş, bir güzel aşure pişirmiş bir tencere sağolsun.Akşam eve gidince hazine bulmuş gibi sevindim ne yalan söyliyim.Bayılırım aşureye. O da biliyor ya:asigim: Bakın size çat kapı örneği. Ben evde yokum, hatta evde kimse yok, evimizin anahtarı var onda, gitmiş pişirmiş aşureyi, ohhh misler gibi. Bazen ben işteyken gider evi toparlar, süpürür ,hiç haberim yokken.
Bende ona giderim, o da bana gelir, bizde hiç problem olmaz.
Ayrıca Shannon kayınveliden hiçde senin abarttığın gibi kötü biri gibi gelmiyor bana. kadın gayet iyi niyetli ama sen takmışsın bir kere. Kadın ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sana.
kayınvalidem uzakta ama aynı şehirde olsaydık çok kızardım istemezdim tavrımı koyardım.gerçi her fırsatta sölerim ben öyle çatkapı habersiz misafir sevmem diye.kaynanam çerkez olduğu için misafiri çok sever.o der hep burda olsan gider geliriz ben de annem de sen de hbrsiz gelmeyin derim valla.ben sevmem herkesin evi ayrı öyle çatkapı annem de olsa arasın
ahhh canım, gören duyanda seni avatarındaki gibi cici kız sanıcak
Kayınvalidem dün evimize gitmiş, bir güzel aşure pişirmiş bir tencere sağolsun.Akşam eve gidince hazine bulmuş gibi sevindim ne yalan söyliyim.Bayılırım aşureye. O da biliyor ya:asigim: Bakın size çat kapı örneği. Ben evde yokum, hatta evde kimse yok, evimizin anahtarı var onda, gitmiş pişirmiş aşureyi, ohhh misler gibi. Bazen ben işteyken gider evi toparlar, süpürür ,hiç haberim yokken.
Bende ona giderim, o da bana gelir, bizde hiç problem olmaz.
Ayrıca Shannon kayınveliden hiçde senin abarttığın gibi kötü biri gibi gelmiyor bana. kadın gayet iyi niyetli ama sen takmışsın bir kere. Kadın ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sana.
kaynana diyorsunu biz bi akşam eşim ve amca oğlu onun eşi oturuyoruz benim kayın pederimde evimizin anahtarı varmış her neyse biz çay kahve falan içiyoruz gülüşüp eğleniyoruz falan pat diye kapı açalıp içeri kayın pederim gilmezmi şok olmuştum ya ve aşime öyle kızdımki bizim haricimizde brinde ne işi var evin anahtarının ondan geçtim ya insan bi düşünür müsait olurum olmam pat diye girdi insan bi zile basar ogün içeri girince aaaaaaaaaa baba napıyorsun sen zile bastınmı duymadık dedim ogünden sonra öyle bişey yapmadı allahım ama şok olmuştum ya ya başka bir durumda yada pozisyonda olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?