kaynananız evinize habersiz gelir mi?

ya benim kayınvalidem habersiz gelmez ama gelsede ben ona ters davranmam çünkü kötü niyetle davranmaz hiçbi zaman....
başımın üstünde yeri var.........
sonuçta eşimin annesi.......

ya benim kayınvalidem habersiz gelmez ama gelsede ben ona ters davranmam çünkü kötü niyetle davranmaz hiçbi zaman....
başımın üstünde yeri var.........
sonuçta eşimin annesi.......

ahhh canım, gören duyanda seni avatarındaki gibi cici kız sanıcak

Kayınvalidem dün evimize gitmiş, bir güzel aşure pişirmiş bir tencere sağolsun.Akşam eve gidince hazine bulmuş gibi sevindim ne yalan söyliyim.Bayılırım aşureye. O da biliyor ya:asigim: Bakın size çat kapı örneği. Ben evde yokum, hatta evde kimse yok, evimizin anahtarı var onda, gitmiş pişirmiş aşureyi, ohhh misler gibi. Bazen ben işteyken gider evi toparlar, süpürür ,hiç haberim yokken.

Bende ona giderim, o da bana gelir, bizde hiç problem olmaz.

Ayrıca Shannon kayınveliden hiçde senin abarttığın gibi kötü biri gibi gelmiyor bana. kadın gayet iyi niyetli ama sen takmışsın bir kere. Kadın ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sana.

ne kayınvalidem gelir habersiz nede öz annem

yürüme masafesinde oturmamıza rağmen annem haber vermeden gelmez..

bende gitmem asla kimseye habersiz..

havani yiyim senin ben:dilcikar:

Ya ne kadar garip tavırlar bunlar. Kayınvalide, anne, bunları nasıl misafir yerine koyabiliyorsunuz. Onlar aileden, ne misafiri.Sanki yedi kat yabancı insanlar.şakkıdı

Alt kattan üst kata çıkarken telefon edip haber verecek hali yok ya :1closedeyes:
Benim için sorun yok, misafir sıfatına koymuyorum. İstediği an gelebilir.
Benden sıra gelirse tabiiidelikafadulden

benimkiside habersiz gelir.ama benim için sorun değil bu.diğer vasıflarının yanında hiç bişe..

kayinvaldemle uzak oturuyoruz
aramadan gelmezler bende ona göre hareket eder çay koyarım vs.
sadece 1-2 kere oldu oda hamileyim bu halimlen kalkıp bişey yapmıyayım diye çat kapı gelmişler ondada çok oturmadılar zaten
açıkcası rahatsız olmam ben evdeyken herzaman gelebilir hiç bir mahsuru yok
kapıyı çalmasına rağmen açmaman çok tuhaf geldi açıkcası, kendi annenede böyle yapiyormusun?

kayınvalideniz meraklı tiplerden değil galibafisfisfisbizimkisi geldiği zaman gözü hep etraftadır hatta bazen kalkıp gidip odaları bile dolaşır.ilk evlendiğimizde bizimde anahtarımz vardı biz yokken gelebiliyordu ama tanıdıktan sonra bişeyleri bahane edip aldım bidahada vermedim.evimizin özelini başkalarından duymak hiçde hoş değil,ben de çok isterdim ona annem kadar güvenebilmeyi ama bir kaç vukuatından sonra bu şansı kaybetti..ama hiçbirzaman yaptıklarını yüzüne vurmadım,suçüstü yakalamama rağmen saygıda hala ısrarcıyım benimde oğlum var çünkü..sengözlerimebaksanab

Annem catkapi gelse de hic sorun degil, cunki laf etmez, acik aramaz, kaynanamin habersiz gelmesini istemem musait olurum olmam...:1closedeyes:

kaynana diyorsunu biz bi akşam eşim ve amca oğlu onun eşi oturuyoruz benim kayın pederimde evimizin anahtarı varmış her neyse biz çay kahve falan içiyoruz gülüşüp eğleniyoruz falan pat diye kapı açalıp içeri kayın pederim gilmezmi şok olmuştum ya ve aşime öyle kızdımki bizim haricimizde brinde ne işi var evin anahtarının ondan geçtim ya insan bi düşünür müsait olurum olmam pat diye girdi insan bi zile basar ogün içeri girince aaaaaaaaaa baba napıyorsun sen zile bastınmı duymadık dedim ogünden sonra öyle bişey yapmadı allahım ama şok olmuştum ya ya başka bir durumda yada pozisyonda olsaydım

benim kayınvalidemde hayattta çatkapı gelmez hatta ben ısrar ederim niye hiç gelmiyorsunuz falan diye oda aman kızım zaten tümgün çalışıyorsunuz bide biz gelince yorulmayın rahatınıza bakın der bide ardından özleyince siz bize gelin der bize birileri gelecekse ben çağırırım ama yok kızım sen arkadaşlarınla rahat rahat otur der yani çat kapı falan gelmez biz çatkapı gitsek memnun olur ama onunda ençok dayanamayıp geldiği şeyde torunudur gelirsede onun için gelir

benzeri bişey banada olmuştu.birgün anahtarı kapıda unutmuşum bizim apartmanda ailece oturuyoruz yabancı biri yok ama genede bile bile asla bırakmam.eşim yeni gelmişti oda farketmemiş anahtarı.eşimle konuşuyoruz kapıyıda duymamışız pat diye kayınvalidemi karşımda evin içinde birden görünce çok korkmuştum ve çokda şaşırdım..bişey diyemedi ben de dondum kaldım.anahtar kapıda kalmış ben de ne bileyim aklıma gelmedi korkucanı düşünemedim...falan dedi, hiçbişey söleyemedim çok bozulmuştum.onların anahtarıda hep dışarda durur ama asla zile basmadan hatta biri gelip kapıyı açmadan girmem ben.

çok tuhaf aslında bu konuştuklarımız.benim kayınvalidemler çok sosyal bir çevredeler..ama bazı alışkanlıklar çevreye görgüye okuyup okumamışlığa falan bakmıyor kesinlikle.herkesimde benzeri sorunlar olabiliyor..ve işin tuhaf tarafı kayınvalidem kayınvalidesinin hatalarından bize yakınır ama aynılarını kendisi yapar...ben ce yinede o çok şanslı bir gelin hemde kayınvalide..onu bozmadığımz için heralde kendini çok anlayışlı ve hatasız görüyodurbenneyaptımki

benimkii gelirr vallaa
sabahın 9 unda gelmiştii en sonn hiç habersizz allahtan temizimdirdee kusurr bulamazz

kayınvalidemi bırakın benim annem bile habersiz gelmez
doğru olanda budur bence.
herkesin günlük programı oluyor
düşünceli olmak lazım

cok uzagız suan oyle cat kapı felan gelemezler..
ama daha oncekı yerımızde suprız yapmak ıcın habersızce gelırlerdı..
bence hıc sorun degıl..
zaten kayınvalıdem anlayıslı bırıdır..
benım evımde her daım mısafıre hazırdır şakkıdı

çok uzağız biz habersiz gelme gibi bi durumu olamazşakkıdı
yakın olsadıkda haber vierirdi o konularda düşüncelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…