Ben kaynanamla görüşmüyorum .alt katımda oturuyor .ben rahatıma düşkünüm.ilk başlarda benim evimde mesela yere bişey düşürüyodum çat kapı bişeymi oldu diye yukarı fırlıyordu .luzumlu lüzumsuz zile basıyodu. şimdi konuşmuyozda kafam rahatdelikafadulden[/QUOT
canım bende kaynanamla altlı ustlu oturuyorum hareketlerınden dolayı görüşmemeyi cok düşünüyorum ama altlı ustluyuz olmaz aynı bınanın ıcınde dıyıp gidip gelıyorum sen nasıl basardın canm şaşırdım :smiley-cool:
dün akşam işten çıktım eşim arıyor, annemler gelcekmiş akşam bize demezmi benim elimde şemsiye duvarı vurup kırasım geldi. eşim benden önce eve gelir ve hafta sonu çalışmaz.ben cumartesi yarım günde olsa çalışıyorum ve sabah erken kalkıyorum.günlerden cuma bu olay geçiyor bu arada. neyse ben bu sinir krizini atlatmaya çalışırken bana hemen arkasından börek yapmışlar bize getirceklermiş akşam biz yiyelim diye dedi, eşimin sesinden anladığım kadarıyla o da istemiyor gelmelerini, hatta börek filan getirmeyin ama siz gelcekseniz gelin yemekten sonra demiş. birincisi yemek getircekse nie beni aramıyor, ben çalıştığım için bir gün öncesinden yemek yaparım ve o yemek 2 gün kalınca eşim de ben de yemekten hoşlanmayız. ayrıca evime gelcekse beni araması gerekmezmiydi, ben onun evine gideceğim zaman kocasınımı arıyorum biz gelcez diye... zaten bu kadından düşünce beklemiyorum ama işte insan umut ediyor hala...
Ben kaynanamla görüşmüyorum .alt katımda oturuyor .ben rahatıma düşkünüm.ilk başlarda benim evimde mesela yere bişey düşürüyodum çat kapı bişeymi oldu diye yukarı fırlıyordu .luzumlu lüzumsuz zile basıyodu. şimdi konuşmuyozda kafam rahatdelikafadulden[/QUOT
canım bende kaynanamla altlı ustlu oturuyorum hareketlerınden dolayı görüşmemeyi cok düşünüyorum ama altlı ustluyuz olmaz aynı bınanın ıcınde dıyıp gidip gelıyorum sen nasıl basardın canm şaşırdım :smiley-cool:
canım ben haksızlığa dayanamam göze göz dişe diş yaptım kavgamı kapattım kapımı:jeyyar:.evin herşeyini eşim yaptı.hiç yardım etmediler iyikide etmemişler bu halde böyle cüretkarlar yardım etseler naparlardı kimbilir.Yüzsüzlük yapıp bişey yokmuş gibi konuştu ama ben uzak durdum yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi .Ben onunla evlenmedim oğluyla evlendim yaşım olmuş 30 bide onun dırdırını çekemem:içelim:
ben olsam gocunmam. nasil senin annen sana cat kapi gelebiliyorsa, kayinvaliden de oglunun evine o sekilde gelebilmesi lazim. anne-kayinvalide ayrimi yapmanizi kiniyorum.
oncelikle kendine onun da senin annen oldugunu ogretmelisin beyninde. ikincisi cok rahatsiz oluyorsan gelmeden once aramasini soyleyebilirsin. eger soylediysen ve yapmadiysa kadina bu yastan sonra terbiye verecek degilsin.
Benim kayınvalidem bir üst katımda oturduğu için size geleceğiz müsaitmisiniz demesi gayet komik olurdu herhalde. :)
kaynana diyorsunu biz bi akşam eşim ve amca oğlu onun eşi oturuyoruz benim kayın pederimde evimizin anahtarı varmış her neyse biz çay kahve falan içiyoruz gülüşüp eğleniyoruz falan pat diye kapı açalıp içeri kayın pederim gilmezmi şok olmuştum ya ve aşime öyle kızdımki bizim haricimizde brinde ne işi var evin anahtarının ondan geçtim ya insan bi düşünür müsait olurum olmam pat diye girdi insan bi zile basar ogün içeri girince aaaaaaaaaa baba napıyorsun sen zile bastınmı duymadık dedim ogünden sonra öyle bişey yapmadı allahım ama şok olmuştum ya ya başka bir durumda yada pozisyonda olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?