kaynananız evinize habersiz gelir mi?

Gelmek istediğinde bir hafta öncesinden haberleşiriz.Öyle aramadan çat kapı gelmez.Kim olursa olsun habersiz misafir gelsin pek istemem.Ev hali.Aslında rahat olmak lazım ama ben yapamıyorum.

dün akşam işten çıktım eşim arıyor, annemler gelcekmiş akşam bize demezmi benim elimde şemsiye duvarı vurup kırasım geldi. eşim benden önce eve gelir ve hafta sonu çalışmaz.ben cumartesi yarım günde olsa çalışıyorum ve sabah erken kalkıyorum.günlerden cuma bu olay geçiyor bu arada. neyse ben bu sinir krizini atlatmaya çalışırken bana hemen arkasından börek yapmışlar bize getirceklermiş akşam biz yiyelim diye dedi, eşimin sesinden anladığım kadarıyla o da istemiyor gelmelerini, hatta börek filan getirmeyin ama siz gelcekseniz gelin yemekten sonra demiş. birincisi yemek getircekse nie beni aramıyor, ben çalıştığım için bir gün öncesinden yemek yaparım ve o yemek 2 gün kalınca eşim de ben de yemekten hoşlanmayız. ayrıca evime gelcekse beni araması gerekmezmiydi, ben onun evine gideceğim zaman kocasınımı arıyorum biz gelcez diye... zaten bu kadından düşünce beklemiyorum ama işte insan umut ediyor hala...

qmermaid anliyorum canim seni,semsiyeyi kirsaydinda emin ol sinirin gecmezdi:)
benimkiler gelmezler,azcik gevsesem kesin her haftasonu bendeler ama ben o esnekligi göstermiyorum.zaten esimle haftada 1 gün görüsebiliyoruz,bunuda zamaninda ona direk degilde genel konusup belirttim,yani genel anlamda haftasonlari kimseyi kabul etmedigimi iyi biliyorlar!

kendi gelmeden önce geleceği haberi gelir -tatlicadiarzu- erteleye erteleye kurtulamam ve büyük gün gelir ,cumadan gelip pazar öğlen gider klava:

daha 5 aylık evliydim, aramızda 750 km var,
sabah zil çaldı, bi baktım akrabalarını toplamış çatkapı,
çok şaşırdım kızdım, iyi hoşta bi haber ver hem o kadar kişiyi toplamış hem habersiz,
maddi durumda iyi değildi o zaman evde bişi yok pek,
kahvaltı bekliolar,
gittim hayatta yapamam yaptım işte bakkala yazdırdım,
yeğeni vardı bide salamsız yemem sucuk yokmu bilmem ne,
çıktım bide onları aldım,
yardım etmek yok zaten hepsi devrildi bi kenara, yoldan geldik ayağına,
tek odam vardı zaten nereye yatırcam, belki yatmaya bari anneannesi konyada eşimin,
oraya giderler herhalde dedim yok, üstüste yatırdım resmen,
insan bi sorar, çatkapı gelmişiniz bakkala gidiyosun paran varmı kızım diye,
normalde beklemem böyle şey ama o zaman eşim yeni iş bulmuştu
tek ben çalışıyordum yani,
ayy aklıma geldi sinir oldum yine

benim eşimin annesi yok.eşim kücükken ölmüs.allah rahmet eylesin.ama olmasını isterdim cünkü esim için cok uzuluyorum

Eskiden hep çok uzaklardaydık kayınvalidemlere ama o zaman bile haber vermeden gelmişlerdi.
Düşünün yaklaşık 1750 km gelmişler eve yaklaşmışlar bizz geldik diye aradılar.
Daha sonra aynı şehire ve şu andada üstkatlarında oturmaya başladık.
Bu durumda tabii habersiz geliyor kayınvalidem. Alsında pekte rahatsız olmuyorum.
Çünkü altkattan üstkata size gelicem diye haber vermesini beklemiyorum.
Bende onlara hemen hergün girip çıkıyorum bunu problem etmiyoruz sorun yok
benim için. Hatta iki-üç gün gelmese bu sefer neden gelmedi acaba diye düşündüğüm
olur.

gece 12 demezler 1 demezler çat kapı gelirler sinir olurum bi kaç kere eşim uyardı ama
yok nafile yine aynı yine. aynı şehirdeyiz halbuki misafirlikten dönüşte eser kafaları rotayı
bize cevirirler bunlar genç çocukları yok müsayit değillerdir demezlerdi. şimdi bide çocuk oldu
ayıkla pirincin taşını artık. ayyyyyyy ben kaçıp gidicem kuzey kutbuna kaynanam sevmezde soğuk
havayı en iyisi orası hiç değilse gelemez:))))))))

valla bilmiyorum ama bir kez daha aynı hatayı yapıp içeri çat kapı girerlerse yalandan dışarda kaldım çilingir kapıyı kırdı deyip değiştiririm anahtarı uyuz oluyorum zaten onlara bide şimdi kızlarına kalmaya gelicekler artık banada mecburen çağırmak zorundayım allah yardım etsin bana

Benim kayınvalidem bir üst katımda oturduğu için size geleceğiz müsaitmisiniz demesi gayet komik olurdu herhalde. :)

canım aynı durum bendede var kaynanam gelecegi zaman esimi arar cagıraacagında esimi arar bende bir iki defa söyledim baktım olmuyo bende ona gidecegimizde esime arattırıyorum birsey söyleyecegimde esimle söylettiyorum göze göz dişe diş

kayınvalıdemle aramızda 2 sokak var.
saolsun gelecegını hep esımın attığı mesajdan duyyorum
yanı esıme sıze gıdıyorum dıyen haber gıdıyor
bana esımden annem yolda bıze gelıyo dıye mesaj glıyo
kızıyorm ama yapacak bısı yok maalesef.
ben onlara gıderken sıze gelıyorum musaıtmısınız anne dıye arıyorsam
onların da bana gelırken aynı nezaketı gostermelerını ısterım.:mymeka::mymeka:

benim kayınvalidel ile 1 hafta yaşa bakalım yapabilcenmi annem diyip kendini şartlandırsanda kendisi fırsat vermiyoki allahım bilördügüm an gerilmekten mideme kıramp giriyo bildigin kabus

Benim kayınvalidem bir üst katımda oturduğu için size geleceğiz müsaitmisiniz demesi gayet komik olurdu herhalde. :)

neden komikmiş bende aaltlı üstlüyüm sana bi anımı anlatıyım annem rahatsızlandı yanında kalmak zorunda kaldım nese eve geldm ev alahım eşim mahvetmiş nese sonra elimi neye atsam yok çekmecelermden mutfak elbezilermi deterjanlarımı yani ne işne gelmişse tamam oglunun evi yedeek anahtar verdim diye bölemi olması lazım birde madem oglunun eviyse gelinim yok oglum evi mahvetmiş bi bez kaldırıyım yapmasın ee bende dile getirdim ya evde cinlermi ne var bulamıyorum dedm şey ben aldım hıı öylemi iyi yaptın ertesi gün kimsenin bişeyine elimi sürmem aynısınıdı ben beklerm kızım sana diyom gelinim sen işt anladı daha yapmıyo evimede istedikleri anda gelemezler iyi olanlar canımı yesin kötüye günahım yok

bende başlığı görünce sandım ki elinde anahtar var çat pat giriyor sormadan kapıyı çalmadan..öyle bişey olsa çıldırırım..ama iyi niyetli düşünün yaa demekki sizi seviyor yakın görüyorki gelmek istiyor..tamam sizde haklısınız bende sevmem sürekli gel gitleri...biraz o biraz siz yaraı tutturabilseniz daha ii olacak kanımca

:1shok: Nasıl yani, Yuh. Anahtar varsada insan bir zile basar ya.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…