Kaynananiz habersiz buzlugunuzu boşaltıyormu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar valla buraya sorucam çok sinir bozucu çünkü kaynanamla altlı üstlü binada oturuyoruz. Ben çalışıyorum genelde hafta arası beraber yioruz aylık eksiklerini mutfak alıyoruz. Ama gel gelelim kaynanam ben buzluğa calsitigim için etimi kiymami ayırıp koyuldum bakıyorum sayıları azalıyor anlıyorum.soylemekte yok. Bize ztn yemek pişirirken alıyoruz özel bişey istersek. Annem köy makarnası yapio çocuk için aliyo.buzlugw et suları tavuk suları yapıyorum bitane bırakmıyor.esimede onada hiç bahsini yapmadım ama bu durumdan çok sıkıldım evde var diye biliyorum bı bakıyorum yok siz olsanız naparsiniz
Kaynananızdan anahtarı almakla başlayabilirsiniz

Kayınvalidemi mutfağıma bile sokmuyorum.

Siz araya hiç mesafe, sınır koymamışsınız. Annemle bile böyle bir ilişkim yok benim.

anahtarım yok boşaltsın asla vermeyi de düşünmem.

Hem yemek yapıyor, hem de çocuğa bakıyor. Bunda bir sakınca görmemeniz lazım. Kadın hayatınızı kolaylaştırıyor gibi düşünün, öyle teselli edin kendinizi. Mesela böyle laçka bir ilişki istemeyen insanlar ellerinde imkan olmasına rağmen aynı binada oturmuyor, mesela ben.

Yaklaşık 10 dakika içinde bu hesap kendini imha edecektir 😂😂😂
İnsanlar mi çok bencil biz mi enayiyiz anlamadım ki. 10 yıldır çocuk bakımına verdiğim para öyle böyle değil. Hem bedava çocuk baktir, hem yemeği yaptir hem kıyma nin et suyunun lafını yap. Şöyle olamadik

Bakici tutmak, cocugu krese vermek, yemek yapacak temizlik yapacak kadin tutmak, aile apartmanindan taşınıp kira ödemek. Bunlari yapsa ayda yüz kere buzluk dolduracak parasi cikacak cebinden. Keyfe bak
Ben bunları yaptım, giden para olsun, kafam gayet rahat. Konu sahibine de tavsiye ederim, yerse tabii. 😁

oh ne ala memleket
yemek hazır çocuğa bakılıyor ama kv buzluğumdan şunu aldı bunu aldı
en başta anahtar vermeyecektiniz ve çocuğunuza baktırmayacaktınız
ya da baştan mesafeyi ayarlayacaktınız

kv nizin izinsiz de alması hata tabi.. güzelce söyleyebilirsiniz
anne şunları aldığında bana söyler misin ona göre alışveriş yapayım vs diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X