- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.795
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift maaş sanırım. Çalışıyorum dedi sanki.Cift maas ise yer yoksa ac kalir :)
Simdi Maas var maas var..Çift maaş sanırım. Çalışıyorum dedi sanki.![]()
Hahahahhdhdjdhdjfhdj haklısın. Bizim ek dersli öğretmen maaşları bile artık maaş.Simdi Maas var maas var..
Benim dedigim cift Maas :)
Ben almasına kızmıyorum soylemiyor bile. Altlı üstlü oturgudumuz için anahtarlar çift çocuğa o bakıyor okuldan sonra. Çocuk için çocuğuma kadar yapılan şeyi ben bile pişirilip yemiyorum demek istedim. Size ordan demesi kolay diyelimki işten geliceksiniz kafanızda yemek planı yaptınız evdeki malzemelerle ama bı geliyorsunuz bakıyorsunuz yok ne yaparsınız.
MASUMGerçekten çok saçma sapan yorum yapanlar var. Evet kendimi imha edicem konu nerden siliniyor bilen soylesin
Ya zaten kadın, yemeğinizi yapıyor, çocuğunuza bakıyor. Hadi bir laf edinde görelim. Kocanıza bile tek kelime edemeyeceğinize eminim ben , çünkü ozaman her qksam yemek yap ve çocuğa bak der. Son cümleniz de , geliyorsunuz bakıyorsunuz malzeme yok ne yaparsınız diyorsunuz da , ben size sorayım siz ne yaptınız?? Tek laf edemedinizBen almasına kızmıyorum soylemiyor bile. Altlı üstlü oturgudumuz için anahtarlar çift çocuğa o bakıyor okuldan sonra. Çocuk için çocuğuma kadar yapılan şeyi ben bile pişirilip yemiyorum demek istedim. Size ordan demesi kolay diyelimki işten geliceksiniz kafanızda yemek planı yaptınız evdeki malzemelerle ama bı geliyorsunuz bakıyorsunuz yok ne yaparsınız.
Kötü haber konu silinmesi yasak ban cezası alırsınız konuda geri getirilirGerçekten çok saçma sapan yorum yapanlar var. Evet kendimi imha edicem konu nerden siliniyor bilen soylesin
Şaşırdık mı? Tabi ki hayır. Silinmiyor bebeğim, kıyamete kadar kalıyor burada.Gerçekten çok saçma sapan yorum yapanlar var. Evet kendimi imha edicem konu nerden siliniyor bilen soylesin
İyi sizin gibi boş muhabbetcilerede konu çıktı çekin çekin durun. kendi aranizdaŞaşırdık mı? Tabi ki hayır. Silinmiyor bebeğim, kıyamete kadar kalıyor burada.
İyi fikirBuzdolabının üstünde not yapıştırın
Sevgili kaynanam,
Çocuğa bak,
Yemeği pişir
Buzluğu karıştırma
Halbuki kayınvalideyi gömseydik, hem çocuk bakacak hem yemek yapacak hem de her adımını size soracak deseydik ne kadar dolu muhabbetler olurdu değil mi? Mis gibi öneri işte, kayınvalidenin ayağını evden kesmenin yolu ayrı apartman ve bakıcı. Neden beğenmediniz?İyi sizin gibi boş muhabbetcilerede konu çıktı çekin çekin durun. kendi aranizda
Para gidiyöHalbuki kayınvalideyi gömseydik, hem çocuk bakacak hem yemek yapacak hem de her adımını size soracak deseydik ne kadar dolu muhabbetler olurdu değil mi? Mis gibi öneri işte, kayınvalidenin ayağını evden kesmenin yolu ayrı apartman ve bakıcı. Neden beğenmediniz?