• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananiz habersiz buzlugunuzu boşaltıyormu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın osmanli sadrazaminin basascisi sanki. Bende yemegi hergun bende yiyen oglumun gelinimin buzlugu bosaltirdim. Bunda garip olan ne kadin size yapiyor. Ayrica izinden filan bahsetmissiniz de. Tabagi tenceresi bir olan insanin izne ihtiyaci mi var bu ne sacmalik ?

Dostum bu nasil bir olay kadin hem bakici hem asci hem de sikayet ediyorsunuz. Belki cocugu birakip markete gidemedi? Bunu sizin kendi anneniz yapsa bu kadar tepki verir misiniz? Illa kaynana diye adi boyle mi yaklasmak zorundasiniz? Diyelim ki yemek de yapmiyorum cocuga da bakmiyorum kiymaniz da sizin olsun dedi. Nereden bulacaksaniz duzgun bir bakici?

Ben almasına kızmıyorum soylemiyor bile. Altlı üstlü oturgudumuz için anahtarlar çift çocuğa o bakıyor okuldan sonra. Çocuk için çocuğuma kadar yapılan şeyi ben bile pişirilip yemiyorum demek istedim. Size ordan demesi kolay diyelimki işten geliceksiniz kafanızda yemek planı yaptınız evdeki malzemelerle ama bı geliyorsunuz bakıyorsunuz yok ne yaparsınız.

kendinde o hakkı görüyor demek ki ,

gelmeden ara anne eve geçince şunu yapacam dolapta vardı aldınmı ,aldıysan alıp gelecem de ,

3-5 dersen anlar diye düşünüyorum

Ben almasına kızmıyorum soylemiyor bile. Altlı üstlü oturgudumuz için anahtarlar çift çocuğa o bakıyor okuldan sonra. Çocuk için çocuğuma kadar yapılan şeyi ben bile pişirilip yemiyorum demek istedim. Size ordan demesi kolay diyelimki işten geliceksiniz kafanızda yemek planı yaptınız evdeki malzemelerle ama bı geliyorsunuz bakıyorsunuz yok ne yaparsınız.
Ya zaten kadın, yemeğinizi yapıyor, çocuğunuza bakıyor. Hadi bir laf edinde görelim. Kocanıza bile tek kelime edemeyeceğinize eminim ben , çünkü ozaman her qksam yemek yap ve çocuğa bak der. Son cümleniz de , geliyorsunuz bakıyorsunuz malzeme yok ne yaparsınız diyorsunuz da , ben size sorayım siz ne yaptınız?? Tek laf edemediniz

Gerçekten çok saçma sapan yorum yapanlar var. Evet kendimi imha edicem konu nerden siliniyor bilen soylesin
Kötü haber konu silinmesi yasak ban cezası alırsınız konuda geri getirilir

Bir olay bu kadar carptirilabilir.
Haksizsiniz, yemek yerken iyi çocuğa bakarken iyi. Simdi kötü.
İlişkiniz bu hale gelmeden önce kontrol altında tutacaksınız. Simdi değil

Ben şimdi şurasını anlamadım aylık mutfak alışverişini yapıyoruz ve bize zaten yemek pişirirken alıyoruz özel bir şey istesek derken kimin evine alıyorsunuz. İkinci cümlede kaynananızın evine alıyorsanız sadece özel istekleriniz için mi malzeme alıyorsunuz

İyi sizin gibi boş muhabbetcilerede konu çıktı çekin çekin durun. kendi aranizda
Halbuki kayınvalideyi gömseydik, hem çocuk bakacak hem yemek yapacak hem de her adımını size soracak deseydik ne kadar dolu muhabbetler olurdu değil mi? Mis gibi öneri işte, kayınvalidenin ayağını evden kesmenin yolu ayrı apartman ve bakıcı. Neden beğenmediniz?

Halbuki kayınvalideyi gömseydik, hem çocuk bakacak hem yemek yapacak hem de her adımını size soracak deseydik ne kadar dolu muhabbetler olurdu değil mi? Mis gibi öneri işte, kayınvalidenin ayağını evden kesmenin yolu ayrı apartman ve bakıcı. Neden beğenmediniz?
Para gidiyö 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X