Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Senin neydi?

ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Yaprak dökümünde Cevriyeyle nunişin bir sahnesi var. Cevriye anlat kız anlat diyor nunis hangi birini anlatıyım diyor o misal.
Eşimle kaçarak evlendik kızı hamileyken sende hamile olsan aynı anda dogursaniz mecbur sana gelirim kimin kimsen yok kimsesizsin dedi(sanki kocam çöpten buldu beni).
Kalabalıktan konuşurken bulunduğumuz şehirde tek başımayım diye yetim gibi kaldım burada dedim yetimdin daha da yetim oldun dedi.
Eşimin teyzesi ben hamile kalmadan önce bunların niye hala çocuğu yok gelini tutun bir hastaneye götürün demiş (o ara biz çocuk düşünmüyorduk) kv bu lafı teyzen iyi niyetle söyledi bir hastalık varsa önlemi alınsın yiaa diyerek normallestirince benim akrabalarım niye çocuğunuz yok kocani bir hastaneye götür deseler normal mi karşılayacaksın dediğimde benim oğluşuma kimse öyle diyemez dedi. Bunlar sadece derinden yaralayanlar bir de espri adı altında yaptığı patavatsizliklar var tabi. O dakika anladım ki herkes kendi doğurduğuna anne oluyormuş :)

Bartholin kistinden ameliyat olmuştum tabi ameliyat öncesinde de 2 defa daha bu hastalığı yaşadım 3. de ameliyat oldum ameliyattan sonra kayınvalidem anneme madem kızın hastalıklıydı neden oğluma verdin kızını dedi?
Buna da kusmuk 🤢 ne iğrenç bi zihniyeti var

Yaprak dökümünde Cevriyeyle nunişin bir sahnesi var. Cevriye anlat kız anlat diyor nunis hangi birini anlatıyım diyor o misal.
Eşimle kaçarak evlendik kızı hamileyken sende hamile olsan aynı anda dogursaniz mecbur sana gelirim kimin kimsen yok kimsesizsin dedi(sanki kocam çöpten buldu beni).
Kalabalıktan konuşurken bulunduğumuz şehirde tek başımayım diye yetim gibi kaldım burada dedim yetimdin daha da yetim oldun dedi.
Eşimin teyzesi ben hamile kalmadan önce bunların niye hala çocuğu yok gelini tutun bir hastaneye götürün demiş (o ara biz çocuk düşünmüyorduk) kv bu lafı teyzen iyi niyetle söyledi bir hastalık varsa önlemi alınsın yiaa diyerek normallestirince benim akrabalarım niye çocuğunuz yok kocani bir hastaneye götür deseler normal mi karşılayacaksın dediğimde benim oğluşuma kimse öyle diyemez dedi. Bunlar sadece derinden yaralayanlar bir de espri adı altında yaptığı patavatsizliklar var tabi. O dakika anladım ki herkes kendi doğurduğuna anne oluyormuş :)
Bizler özellikle erkek anneleri olursak eğer öyle olmamaya özen gösterelim unutulmuyor bazı anlar

Benimki ben ağır bir hastalık geçirirken ve henüz teşhis aşamasında her şey çok belirsizken, böyle olayın en civcivli zamanında beni arayıp vitaminlerim çok düşmüş moralim çok bozuk diyip ağlamıştı, sonrası sinir kriziyle karışık gülme krizi 😆 kaynananlar kapatılsın🤣

Karşılıklı konuşurken birden "sen konuşuyorsun terbiyesizsin" demişti. Başka bir günde de aklı sıra hakaret olan ama benim için iyi birşey olan lafı etti "kilo alınca annesine benzemiş. Seneler önce de beni kendi evimden kovmuştu. Tabii eşyaları ben aldığım için ev dımdızlak kalacagınden kendisi defolup gitti.

Bizler özellikle erkek anneleri olursak eğer öyle olmamaya özen gösterelim unutulmuyor bazı anlar
Erkek kız fark etmez gelinim de olsa damadım da olsa belli bir mesafe olurum hepsiyle yardımlarına elbet koşarım ama onları kırıp üzüp arkamdan patavatsız diye konusturmaktansa mesafeli soğuk olurum en iyisi. Bizimkide kaynanasindan çok çekmiş ben çektim el kızına cektirmiyim demek yerine ben yaşadım o da yaşasın kafasıyla gidiyor.

şimdi tepkilerin nasıl kendisine karşı insan bir soğudumu gidiyor ya bütün herşey
Çok soğudum ha bana onu dedi ertesi gün boğazı şişti doktora götürdük gırtlak kanseri dedi ve ona ben baktım hastalığında yine takdir etmedi bende mesafemi koydum

Senin neydi?

ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Burda başkasınin kayınvalidesinin en ağır sözünü duyunca size ne katkı sağlayacak egonuzmu tatmin olacak...ne yapacaksınız milletin kayınvalidesinin ağır laflarını kendi kayınvalidenin varsa yazarsın fikir alirsin

Kaynanam yok rahmetli, üvey var bi tane. Arada deniyo kaynanalık yapmayı. Güzelce bi sçp bırakıyorum bidaha yapamıyor. Ama bikez kilo almaya başladığım bi dönem bana “ eşimi söyleyip “ şuanki halinle tanışsan seni almazdı evde kalırdın dedi. Bende kızıp, memelerimin büyük olması hoşuna gidiyo sen merak etme demiştim. 😂

Kaynanam yok rahmetli, üvey var bi tane. Arada deniyo kaynanalık yapmayı. Güzelce bi sçp bırakıyorum bidaha yapamıyor. Ama bikez kilo almaya başladığım bi dönem bana “ eşimi söyleyip “ şuanki halinle tanışsan seni almazdı evde kalırdın dedi. Bende kızıp, memelerimin büyük olması hoşuna gidiyo sen merak etme demiştim. 😂
Üvey kayınvalide nasıl biri? Yani eşinize bakmış büyütmüş mü? Nasıl davranmış çocuklara
lütfen anlatin çok merak ediyorum böyle şeyleri

Back
X