- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
Yaprak dökümünde Cevriyeyle nunişin bir sahnesi var. Cevriye anlat kız anlat diyor nunis hangi birini anlatıyım diyor o misal.Senin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Eşimle kaçarak evlendik kızı hamileyken sende hamile olsan aynı anda dogursaniz mecbur sana gelirim kimin kimsen yok kimsesizsin dedi(sanki kocam çöpten buldu beni).
Kalabalıktan konuşurken bulunduğumuz şehirde tek başımayım diye yetim gibi kaldım burada dedim yetimdin daha da yetim oldun dedi.
Eşimin teyzesi ben hamile kalmadan önce bunların niye hala çocuğu yok gelini tutun bir hastaneye götürün demiş (o ara biz çocuk düşünmüyorduk) kv bu lafı teyzen iyi niyetle söyledi bir hastalık varsa önlemi alınsın yiaa diyerek normallestirince benim akrabalarım niye çocuğunuz yok kocani bir hastaneye götür deseler normal mi karşılayacaksın dediğimde benim oğluşuma kimse öyle diyemez dedi. Bunlar sadece derinden yaralayanlar bir de espri adı altında yaptığı patavatsizliklar var tabi. O dakika anladım ki herkes kendi doğurduğuna anne oluyormuş :)