Kaynanasına yakın oturanlar

:) ulen ya ne güldürdün Allah razı olsun :))

o değil de elti ne yapıyor? kafayı taşlara vurmuyor mu bi şu gelin kadar olamadım diye
Sorma o kısım çok karışık. O da bana benzedi. Görümcecim ve kayınvalidem de benim yüzünden değiştiğini, düzeni bozduğumu söylüyor. Yine ben suçluyum ahsjsjs.

Sorma o kısım çok karışık. O da bana benzedi. Görümcecim ve kayınvalidem de benim yüzünden değiştiğini, düzeni bozduğumu söylüyor. Yine ben suçluyum ahsjsjs.

kadın değişmekte çok haklı vallaha. o değil de görümcenin işi iyiymiş ohhh gelinler gelsin temizlesin
böyle görümce olacağım bende :)))

kadın değişmekte çok haklı vallaha. o değil de görümcenin işi iyiymiş ohhh gelinler gelsin temizlesin
böyle görümce olacağım bende :)))

Yılanın başı o zaten ajsjsjsj. Tuhaf bir koalisyon var kaynana ile arasında. Birbirlerini doldurup canım zihinlerini benim için yorup, yıllardır süregelen törelerini yerle bir eden şirret geline karşı çeşitli taktikler geliştiriyorlar. Halbuki ben gelmeden önce öyle miydi? Elticim sabah erkenden yukarı çıkar, işlerini halleder ne zaman misafirleri gelse başından sonuna hizmet eder, çamaşır suyu tarikatinin en popüler üyesi olarak onlara itaat ederdi. Sonra lilith geldi ve canım eltiye elmayı ısırması için baskı yaptı. Lilith ben oluyorum. Elmanın tadını alan eltican bir daha çamaşır suyu tarikatine boyun eğmeyip günahkar oldu. Allah hepsini şerrümden korusun. Bir de çocuk büyütüyorum, benim büyüttüğüm çocuktan ne olacak. Kılıbık olur kesin aşıretin altın büllüklüsü.

hahahah yaa allah seni :))))

benim kv de de gittiğim de beklerdi ama ben yapmazdım. kaç defa dile getirdi valla x anne kendi evimi temizlemiyorum ki senin evini temizlesem diyordum :)

eşime bu konuda şikayet edemez çünkü adam beni biliyor zaten miskinim :)))

ama çok iyi yapmışsın sanki temizlik yaparken sülalenin 1 numaralı gelinimiydin?

Okudum cok guzel yapmissin.
Ben 21 yasimda evlendigim için ve köle gibi kullanilan bir eltim oldugu için daha evlenir evlenmez bunlarin ustume saldiracaklarindan emindim hiç oyle aman elimemi yapisir yapayim, vay vicdanli olayim evrelerine girmedim. Kvnin evinde kendi yedigim ictigim haric hicbiseye ellemedim hicbir zaman.

Tahmin ettigim gibi beni yonetmeye, saymamaya çalistilar, emirvaki yapmaya calistilar o zamanlardaki yaşim geregi bu kadar insan ustume gelince ben baya saldirganlasmistim acikcasi sakince halledebilecegim konuda bile cildiriyordum. O konuda biraz pişmanim ama yine de iyi yapmişim diyorum. 5 bucuk senelik evliyim eşimin ailesine birgun bile hizmetci olmadim, eltime hala kopek gibi davraniyorlar ustune bir de canlari isteyince küsüp evlerine sokmuyorlar.

İnsanlari kirmak gerekiyor. NET

50 yaşında evinin işini mi yapamıyormuş?
Emeklilik yaşı olmuş 58, hâla 50sinde yaşlanan zihniyet var.

şaka mısın sen yaa ben anneme nerdeyse cay koymam yani o kadar is yapmayı sevmem sen zaten kaynanadna kacmıssın bide gidiyosun iş yapıyson desene lütfen biraz uzak durun ben bu yuzden cıktım burdan diye

klasik şeyler .. :) bacım olduğun yerde belediyeye ait aile merkezi varsa git güzelce ordaki kurslara yazıl .. günüm dolu kursa gidiyorum , kurstan aaarkadaşlarımla beraber vs vs .. al sana bahaneler :)

Normalde yazmam böyle şeyler ama benimki de böyle. Ona gidince sen misafirsin der asla açtırmaz yaptırmaz bana gelince de okuldan geldiğim için çalışan insansın der yardım eder. Yetiştirilme, kültür ve iyi niyet çok önemli.

Ben de ben de öyle olmak ıstıyorum .mılletten etkılenmek ıstemıyorum

Siz onun işini yapmak zorunda değilsiniz ki. Gittiğiniz zaman oturun çay içip dönün. Bahaneye ne gerek var. Kimsenin işini yapmak zorunda değilim desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…